IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Aralık 2014, 14:47   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eskişehirli şehit son yolculuğuna uğurlandı




İzmir'de vatani görevini yaparken meydana gelen kazada şehit olan Eskişehirli er Emre Günalay düzenlenen tören sonrasında toprağa verildi.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İzmir Foça'da nöbet değişimi sırasında kaza kurşunuyla şehit düştüğü belirtilen 20 yaşındaki Deniz Piyade Er Emre Günalay Eskişehir'de gözyaşlarıyla toprağa verildi. Oğlunun tabutuna sarılan anne Nurgül Günalay, AK Parti Milletvekili Salih Koca'ya, "Oğlum savaşta ölmedi. Orada savaş yoktu. Olayın aydınlatılmasını istiyorum" dedi.

Önceki gün İzmir'in Foça İlçesindeki Amfibi Deniz Piyade Tugay Komutanlığı'nda nöbet değişimi sırasında meydana gelen kaza sonucu şehit olan Deniz Piyade Er Emre Günalay' ın cenazesi dün akşam askeri uçakla Eskişehir'e getirildi. Bekar olan ve terhisine 75 gün kaldığı belirtilen şehit er Emre Günalay için bugün öğleyin Reşadiye Camii'nde askeri tören düzenlendi.

Cumhurbaşkanı, TBMM Başkanı, Başbakan ve bakanların çelenk gönderdiği cenaze törenine Vali Güngör Azim Tuna, Muharip Hava Kuvveti ve Füze Savunma Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Ak Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, şehidin babası fabrika işçisi olan Halil Günalay, annesi Nurgül Günalay, kardeşi Ebru Günalay, yakınları ile çok sayıda kişi katıldı.
ORADA SAVAŞ YOKTU

Reşadiye Camii bahçesine getirilen oğlunun Türk Bayrağı'na sarılı olan tabutuna sarılan anne Nurgül Günalay gözyaşı döktü. Nurgül Günalay kendisine başsağlığı dileyen milletvekili Salih Koca'ya, yetkililerin oğlunun nöbet değişimi sırasında meydana gelen kaza sonucu şehit düştüğünü söylediğini belirterek, "Oğlum savaşta ölmedi. Orada savaş yoktu. Olayın aydınlatılmasını istiyorum" dedi.

Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından Orgeneral Abidin Ünal şehidin tabutunun üzerine düşen yaprakları ve yağmur damlacıklarını eliyle temizledi. Şehidin tabutu daha sonra askerlerin omuzuna alınarak top arabasına taşındı. Anne Nurgül Günalay burada da oğlunun tabutuna sarılıp gözyaşı döktü. Nurgül Günalay elini tabuta koyup top arasıyla birlikte yürüdü, daha sonra oğlunun konulduğu cenaze aracına bindi. Şehit er Emre Günalay götürüldüğü Kanlıpınar Şehitliği'nde gözyaşları içinde toprağa verildi.

sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
eskişehirli, son, uğurlandı, yolculuğuna, Şehit


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Şehit Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu son yolculuğuna uğurlandı Seth Haber Arşivi 0 11 Ekim 2014 16:09
Akpınar Son Yolculuğuna Uğurlandı Ecrin Haber Arşivi 0 16 Mart 2014 09:25
Şehit polis son yolculuğuna uğurlandı KarakıZ Haber Arşivi 0 19 Ekim 2011 21:54
Püsküllüoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı Kralice Kültür ve Sanat 0 26 Haziran 2008 11:28