IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Aralık 2014, 21:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Konyaspor 1-2 Beşiktaş




Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Torku Konyaspor'u 2-1 mağlup etti. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri Gökhan Töre (19') ve Jose Sosa (58'), KOnyaspor'un golünü penaltıdan Hasan Kabze (82') attı. Torku Arena'da Trabzonspor'u 3-0 gibi net bir sorla deviren Kara Kartal, Torku Konya'yı da 2-1'lik skorla geçti ve 7'de 7 yaparak liderliğini sürdürdü.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Torku Konyaspor, Beşiktaş'ı konuk etti. Maça ev sahibi Konyaspor etkili ve baskılı başladı ancak Beşiktaş kalesinde pozisyon üretmekte zorlandı. Beşiktaş, tutuk başladığı maçın 19. dakikasında Gökhan Töre'nin golüyle 1-0 önd egeçti.Siyah-Beyazlılar'ın karşılaşmadaki ilk şutu golle sonuçlanmış oldu. Golden sonra da Konyaspor baskılı oyununu devam ettirdi ancak ilk yarıda gol bulamadı ve devre Beşiktaş'ın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya da ev sahibi ekip Torku Konyaspor etikli başladı. 55. dakikada Djalma'nın ceza sahası dışından sert şutu yan ağlarda kaldı.

Mehmet Güven'den müthiş şut

57. dakikada Konyaspor'da mehmet güven'in uzaktan sert şutu üst direkten geri döndü.

Sosa'dan müthiş gol

58. dakikada konuk ekip Beşiktaş, kendi yarı sahasından hızlı çıktı. Olcay'ın güzel pasında ceza sahasının hemen önünde topla buluşan Arjantinli Sosa'nın şutu filelerle buluştu ve Beşiktaş Konyaspor önünde farkı 2'ye çıkardı. Beşiktaş, kaleyi bulan ikinci şutunda da golü bulmuş oldu.

71. dakikada Senegalli yıldız futbolcu Demba Ba Bilic tarafından oyundan alınırken yerine Cenk tosun oyuna dahil oldu. 75. dakikada kontratağa çıkan beşiktaş'ta Gökhan Töre'nin uzaktan sert şutu direğin hemen dibin dışarı çıktı.

82. dakikada ceza sahası içinde yerde kalan Torje Konyaspor'a penaltı kazandırdı. Beşiktaş'ın Kanadalı futbolcusu Atiba Hutchinson, Halis Özkahya'ya itirazları yüzünden ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve Galatasaray maçında cezalı duruma düştü. Penaltı atışını gole çeviren Hasan Kabze skoru 2-1'e getirdi. Golün ardından Konyaspor, beraberlik golü için ataklarını sıklaştırsa da golü bulamadı ve Beşiktaş, sahadan 3 puanla ayrıldı.

Maçtan notlar

Spor Toto Süper Lig’de 14. haftayı zirvede kapatan Beşiktaş, bugün sezonun 15. karşılaşmasında Torku Konyaspor’a konuk oluyor. Beşiktaş'ta genç golcüsü Cenk Tosun’un kasık bölgesindeki sakatlığını atlatıp dünkü idmanda yer almasından dolayı keyifli olan teknik heyet, Konya deplasmanından galibiyeti, başarılı futbolcunun önderliğinde almayı planlıyor. Ligdeki son 6 maçından da zaferle ayrılan Siyah-Beyazlılar, Yeşil-Beyazlılar’ı devirip bu sayıyı 7’e yükseltmeyi amaçlıyor. Siyah-Beyazlılar’da bu akşamki Torku Konyaspor karşılaşmasında 3 eksik bulunuyor. Sakatlıklarının sürmesi nedeniyle; Mustafa Pektemek, Tomas Sivok ve Necip Uysal Konya’ya getirilmedi.

fanatik

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
12, beşiktaş, konyaspor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık