IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Aralık 2014, 18:37   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bakan Kılıç'tan yeni yıl mesajı




Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yayımladığı yeni yıl mesajında, Türkiye'nin tamamında ülkenin en önemli zenginliği olarak gördükleri gençler için projeler hayata geçirdiklerini bildirdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Türkiye'nin 2014 yılında marka bir spor ülkesi olma hedefine daha da yaklaşabilmesi için projeler üretip, gerekli adımları süratle attık" ifadesini kullandı.

Bakan Kılıç, yayımladığı yeni yıl mesajında, Türkiye'nin tamamında ülkenin en önemli zenginliği olarak gördükleri gençler için projeler hayata geçirdiklerini bildirdi.

Toplantı, söyleşi, konferans ve çalıştaylar gibi ufuk açıcı projelerde gençlerle bir araya geldiklerini kaydeden Kılıç, yeni yılda da gerek ülke sporu, gerekse gençler için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.
"TARİHE NOT DÜŞÜLECEK BİR YIL GERİDE KALDI"


Bakan Kılıç, 2014 yılında hemen her alanda önemli işlere imza attıklarının altını çizerek, şöyle devam etti:

"Türkiye'nin marka bir spor ülkesi olma hedefine daha da yaklaşabilmesi adına projeler üretip, gerekli adımları süratle attık. Yeni yılın insanlığa barış getirmesini, ülkemizin, milletimizin dayanışma, birlik ve kardeşliğini güçlendirmesini temenni ediyorum. Tüm vatandaşlarımızın sağlık, mutluluk, bereket, kardeşlik, huzur ve refah içinde geleceğe yürüdüğü bir yıl olmasını diliyorum."

Tarihe not düşülecek olayların yaşandığı bir yılı geride bıraktıklarına dikkati çeken Kılıç, "Yeni yıla, hiç şüphesiz yeni beklentilerle, umutlarla, yeni heyecanlarla giriyoruz. 2014 yılı her ne kadar sıkıntılar, acılar, elim kazalarla bizleri sınadığı, ülkemizin, devletimizin, milletimizin birlik ve beraberliğini bozmak isteyen bazı çevrelerin kendini açık ettiği bir yıl olsa da aynı hedefe yürüyen bir millet olmamızın önemli adımlarının atıldığı bir yıl olması açısından da son derece müstesna bir seneydi" değerlendirmesinde bulundu.

Bakan Kılıç, mesajını şöyle tamamladı:

"2014 yılında Soma, Ermenek gibi bir daha asla yaşanmamasını temenni ettiğimiz acılarla, toplumsal huzurumuza ve milli şuurumuza kastedilen sokak olaylarıyla, siyasi ve ekonomik istikrarımıza karşı algı operasyonlarıyla milletimizin sınandığı bir yıl oldu. Barış ve kardeşliğimizi derinden sarsabilecek, bu topraklarda derin yaralar açabilecek bu olayları milletimizle beraber büyük bir kararlılık, feraset ve birliktelikle geride bıraktık.

Kandan, gözyaşından, demokrasi dışı karanlık yollardan, tehdit ve şantajdan beslenen bazı yapıların halk nezdinde hiçbir zaman itibar kazanamadı. Halkımız tüm bu süreçlere gerek vakur duruşuyla, gerek 30 Mart yerel seçimlerinde iradesine sahip çıkmasıyla, gerekse de 10 Ağustos'ta ilk kez Cumhurbaşkanını kendi oylarıyla seçmesiyle gerekli cevapları verdi."




sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bakan, kılıçtan, mesajı, yeni, yıl


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bakan Kılıç'tan Periler'e destek Ecrin Basketbol 0 12 Ekim 2014 21:51
Bakan Suat Kılıç tutuklanan iş adamının ortağı çıktı N999 Haber Arşivi 0 02 Nisan 2012 17:14
Bakan Yılmaz'dan 18 Mart Mesajı Cemalizim Haber Arşivi 0 18 Mart 2012 09:54
Bakan Kılıç'tan şehit evine ziyaret KarakıZ Haber Arşivi 0 19 Ekim 2011 21:49