IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Yanan petrol tankerleri söndürülemiyor (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/666026-yanan-petrol-tankerleri-sondurulemiyor.html)

Desmont 31 Aralık 2014 22:37

Yanan petrol tankerleri söndürülemiyor
 
Libya'nın doğusundaki petrol liman kenti Es Sidr'de petrol tankerlerine roketli saldırı düzenlendi. Es Sidr limanı ve çevresinde çatışmalar devam ettiği için itfaiye ekipleri yangını söndüremiyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Libya'nın en büyük petrol ihracat limanı Es Sidr'de militanlarla hükümet güçleri arasındaki çatışmalar devam ediyor. IŞİD'le bağlantısı olduğu iddia edilen militanlar Es Sidr limanında petrol tankerlerine roketli saldırı düzenledi. Es Sidr limanındaki petrol tankerlerine roketli saldırılar geçtiğimiz hafta başladı. Roketli saldırı bir tankere düzenlendi. Ancak çatışmalar nedeniyle yangın söndürülemeyince alev diğer tankerlere de sıçradı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


20 TANKER ALEV ALDI!

Şu anda limanda yaklaşık 20 tankerin alev alarak yandığı iddia ediliyor. Libya medyasında yer alan haberlere göre, şimdiye kadar iki tanker tamamen yandı. Libya'da farklı militan gruplarla hükümet güçleri arasında devam eden çatışmalar nedeniyle petrol üretimi günlük 230 bin varile düştü. Libya Dışişleri Bakanı bu hafta içerisinde yaptığı açıklamada, iç çatışmaya dikkat çekmiş, Libya'nın Irak ya da Suriye gibi olacağı uyarısında bulunmuştu. Libya'nın Derne kenti, IŞİD'e bağlılığını ilan eden bir militan grubun eline geçmişti.


sabah


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:27.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net