IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Ocak 2015, 14:09   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Milli Piyango için yapılan ilginç şikayetler




İşte Milli Piyango için ''Şikayet Var'' sitesine yapılan ilginç şikayetler.

Şu günlerde insanları yeni yıl ve Milli Piyango çekilişi heyecanı sardı. Milli Piyango çekilişinde 50 milyon TL numara belli oldu. Diğer alanlarda olduğu gibi Milli Piyango hakkında da şimdiye kadar birçok şikayet gerçekleşmiş. Bazı durumlardan memnun kalmayan insanlar, Şikayet Var sitesine Milli Piyango hakkında ve piyango bileti satanlar hakkında çeşitli şikayetlerde bulunmuş. Silere bu haberimizde bu şikayetlerden derlediğimiz listeyi sunacağız.

Milli Piyango Kupon Almak Suç mu?


Erdem K. | 25 Aralık 2014 09:51

Arkadaşım Tekirdağ Çorlu çavuş market bayinizden boş kupon almak istedi. 20-25 tane Kupon aldı. Ama market sahibi kuponları aldı. Bu kadar kuponu ne yapacaksın, seni daha önce burada oynarken görmedim, sonra kuponları dere boyundan topluyorum gibi saçma bir Savunma yaptı. Arkadaşımda haftada en az 200 TL'lik şans oyunu oynuyor. Bayinin bu şekilde davranması onaylanacak bir hareket değil. Uyarmanızı rica ederim.

Milli Piyango İkramiye Neden Hep Aynı Bölgelere Çıkıyor!

Faysal E. | 18 Aralık 2014 10:40

Milli Piyango idaresi geçmişine geleceğine bakın şanslı rakamlara büyük ikramiye kazanan bölgelere illere ilçelere nedense Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, hep bu bölgelere çıkıyor. Güneydoğu Anadolu'ya çıktığı görülmemiş ya da Doğu Anadolu'ya ne yani buralarda kimse şans oyunu oynamıyor mu? Nasıl bir anlayışa sahipler?

Milli Piyango Kazı Kazan İkramiyemden 5 Lira Kesildi.


Erkan A. | 30 Ekim 2014 15:20

Afyonkarahisar / Sandıklı ilçesi Belediye Meydanında Bayii satış hizmeti veren Yemencioğlu bayii A. isimli satış personelinden çektiğim hemen-kazan biletine 100 lira ikramiye çıktı. Şahıs ödeme yapmak için bana üç gün sonra gel dedi. Üç gün sonra gittiğimde biletten 5 lira eksik ödeme yapacağını söyledi bunun Sebebini sorduğumda ise "Kargo parası " şeklinde bozuk bir üslup ile karşılık verdi. Gereğinin uyarı/işlemin yapılmasını yetkililerden arz ve rica derim.
Milli Piyango Halkın Gözü Önünde Yapılmıyor!

Veysel B. | 20 Ekim 2014 10:40

Milli Piyango'nun şans oyunlarında şaibeye açık olduğu inancındayım sayısal, şans topu, on numara, süper el değiştirdiğinden bu yana halkın gözü önünde çekilmiyor noter huzurunda çekildiği söyleniyor ama ne hikmetse tümü her hafta devrediliyor? Dünyanın neresinde bu tür çekilişler canlı yayında halkın huzurunda değil de sadece noterle ve hangi şartlarda çekilişler yapılıyor bir açıklama yapma gereği bile duyulmuyor.

Bayiliklerde oynanan kuponların tamamı idarenin ana bilgisayarına gönderiliyor peki o hafta sizce kolonlardaki oynanmayan rakamları bulması kaç dk sürer? Dediğim gibi kimseye töhmet altında bırakma gibi bir amacım yok ama bir açıklama yapılmalı.
Milli Piyango Personel Eksik Ödeme Yaptı.


Mustafa M. | 29 Eylül 2014 13:21

Bursa Osmangazi ilçesi Kent Meydanı önünde seyyar satış hizmeti veren M. K. isimli satış personelinden çektiğim hemen-kazan biletine 100 lira ikramiye çıktı.Şahıs ödeme yapmak için bileti alarak 10 lira eksik ödeme yaptı. Sebebini sorduğumda ise "çorba parası herkes veriyor" şeklinde bozuk bir üslup ile karşılık verdi.Gereğinin uyarı/işlemin yapılmasını yetkililerden arz ve rica ederim.

Milli Piyango Çekilişler Canlı Yayınlansın!


Mehmet S. | 26 Ağustos 2014 10:00

Yıllardır herkes gibi şans topu,sayısal,süper loto ve onu numara haftalık olarak tahmini 6 yıldır oynamaktayım ve son 2 yıl haricinde bu şans oyunları canlı olarak verilmekteydi fakat şu an son 2 yıldır canlı olarak noter huzurunda televizyonlarda göremiyorum,nereden bilebilirim ki hile yapılmadığını?

Sizlerde biliyorsunuz ki günümüzde herşey olabiliyor,bu sebepten Milli Piyango İdaresi'nden şikayetçi olup gerekli açıklamanın bir vatandaş olarak yapılmasını istiyorum ve ayrıca bunlara biz para veriyoruz ve en doğal hakkımız olan canlı yayınlanmasını istiyorum,bu konuda şikayetçiyim.

Milli Piyango Bayilik Verirken İyi Araştırma Yapmıyor!

Hakan Y. | 11 Ağustos 2014 13:10

Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde Sayısal bayılığım var. Bulunduğumuz bölge yazlık bölgedir ve bayılığın bulunduğu yer ana cadde üzerindedir hemen arkamdaki cadde de bayılık başvurusunda bulunan bir bakkal dükkanı var yaklaşık 150 mt ana cadde değil kendisine bayılık verileceğini ve ruhsatının çıktığını duydum. Buraya bayılık verilmesi yasal değildir inceleme yapıldığını düşünmüyorum konu hakkında yardımınızı rica ediyorum..
Milli Piyango Çekilişin Hiçbir İnandırıcılığı Kalmadı.


Bayram K. | 04 Ağustos 2014 15:00

Milli Piyango adı altında çekilen şans oyunlarının şansla alakası kaldığını düşünmüyorum,hepsinde hile yapıyorlar yada yatırılan paralara el koyuyorlar ve de sistemden bakıp hiç oynanmamış numaraları yayınlıyorlar ve bu sistem yoluyla paralara el koyuyorlar,canlı yayın çekilişinde herşey şans diyorduk ve de öyleydi,şimdi ise değil. Canlı çekiliş olmadığı sürece bundan sonra oynamayı düşünmüyorum.

Milli Piyango Şans Oyunları Neden Gizli Oturumda Çekiliyor?


Uğur Y. | 17 Haziran 2014 11:21

Eskiden Sayısal Loto ilk çıktığında Trt'den canlı yayın yapılır çekilişi izlerdik. Ama artık çekiliş hiç bir yerde verilmiyor yada ben bilmiyorum. Açıkçası günümüzde teknoloji ile her türlü hile yapıldığı için hile yapıldığını düşünüyorum ve adaletli kamu ile paylaşılan açık şeffaf bir çekiliş istiyorum.

Yıllardır oynuyorum 3-4 tutturabildim ancak bu kadar şansız olamam normalde çok şanslı biriyimdir. Tv'den yayınlanana kadar yada bana çıkana kadar inanmayacağım. Kurumdan cevap bekliyoruz.

Milli Piyango Koca Türkiye'de Tesadüf mü?


Hasan K. | 12 Mayıs 2014 09:00

Geçen hafta 10 numarada 2 kişi Ankara Çankaya'dan bildi bu hafta da 2 kişi biri Ankara Altındağ diğeri Ankara Çankaya... Koca Türkiye'de tesadüf mü acaba?

Milli Piyango Van Erciş Bayisini Değiştirin!

Bahadır H. | 09 Mayıs 2014 11:10

Van'ın Erciş ilçesinde ikamet ediyorum. Erciş büyük bir ilçe olmasına rağmen Erciş'te sadece bir tane Milli Piyango bayisi var ve bu tek bayi tek kolon Süper Loto oynatmıyor. Tek kolon (tek satır) oynamak istediğinizde ya "bozuk para yok" diyor ya da makinenin "1 tuşu arızalı" diyor, "1 tuşuna basamıyorum" diyor ve tek satır oynamanıza müsaade etmiyor. Ayrıca müşterilerine karşı son derece kaba ve nezaketsiz davranıyor. Bayiliğinin Milli Piyango Genel Müdürlüğü tarafından iptal edilmesi gerekir.

Milli Piyango İkramiye Ödeme Süresi 1 Yıl!


Mevlude A. | 09 Mayıs 2014 11:10

Evrak saklama sürelerinin en az beş yıl olduğu çeşitli kuruluş ve işletmelerde ,Milli Piyango gibi bir kurumun ikramiye ödeme sürelerinin bir yıl olarak belirlenmesinin haksızlık olduğunu düşünmekteyim.
Milli Piyango Web Sitesinde Yayınlanan Sayısal Loto Çekiliş Tarihi Yanlış!


Yasin K. | 05 Mayıs 2014 11:40

Millipiyango.gov.tr/sonuclar/sayisal.php girmiş olduğum internet sitesinden sonuçları öğrenmek için girdiğimde 01.01.1970 tarihli çekiliş sonucu yayınlanmıştır ne var ki 1970'li zamanlarda sayısal loto yoktu . Hatanın tarafıma bildirilmesi ricasıyla gereğinin yapılması konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesi rica olunur.

sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
icin, ilginc, milli, piyango, yapılan, şikayetler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Milli Piyango bileti almak için Bingöl'den gelmiş Desmont Haber Arşivi 0 22 Aralık 2014 17:25
Milli Eğitim Bakanlığı şikayetler üzerine SBS konusunda araştırma yapacak Süslü YGS ve LYS'ye Hazırlık 0 24 Şubat 2010 00:20
Ilginç şikayetler Yoq`S Serbest Kürsü 0 09 Mayıs 2007 08:40