IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Ocak 2015, 16:40   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Milyarderliği 3 saat süren vatandaş, milli piyango'ya dava açıyor.






Bursa'da, internet sitesinden yaptığı sorgulamada aldığı Milli Piyango biletine Yılbaşı özel çekilişinde 500 bin lira çıktığını gören Musa Akça, üç saat sonra yaptığı ikinci sorgulamada biletine ait numaranın başka bir numarayla değiştirildiğini söyledi. Milyarderliği sadece üç saat süren Musa Akça, Milli Piyango İdaresi hakkında dava açmaya hazırlanıyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


SEVİNCİ 3 SAAT SÜRDÜ, MİLLİ PİYANGO ALEYHİNE DAVA AÇMAYA HAZIRLANIYOR
Bursa'nın Osmangazi ilçesinde ikamet eden esnaf, üç çocuk babası Musa Akça, Yılbaşı özel çekilişi sebebiyle dört adet çeyrek bilet aldı. Yeni yılın ilk gününde çocuklarıyla birlikte internet sitesinden yaptığı sorgulamada 'Biletinize 500 bin lira ikramiye isabet etti' ibaresini gören Akça ve ailesi büyük sevinç yaşadı. Üç saat sonra yeni bir sorgulama yapan Akça, biletine ait '1442716' numaranın yerine '1492499' numarasının geldiğini gördü. Büyük şok yaşayan Akça, olanlara anlam veremedi. Avukatıyla görüşen Akça, şimdi Milli Piyango aleyhine dava açmaya hazırlanıyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


"ÜÇ SAAT ZENGİN OLDUM, SONRASINDA GARİBAN"
Elinde sorgulamaya ait kağıdın olduğunu belirten Akça, şunları kaydetti: "Bu sene 'yeni bebeğimiz oldu' diye dört adet çeyrek bilet aldım. Çocuklarım internetten sorgulama yaptığında bilete 500 bin lira çıktığını görmüşler. Ben hemen eve geldim, sorgulama yaptım, birebir aynı. Sorgulamayı saat 12.00'da yaptık. Üç saat sonra, yani saat üçte yaptığımız sorgulamada biletimize ait numaranın yerine başka bir numara konulmuş. Bunun peşini bırakmayacağım. Milli Piyango'yu mahkemeye vereceğim. Avukatımla görüştüm, dava açacağım. Bu bilet bir yandaşa verildi. Başka yolu yok, bu şekilde değiştirilmez. Elimde sorgulama kağıdım var. Bu sorgulama Milli Piyango'nun değilse kimin? Davacıyım, peşini asla bırakmayacağım. Üç saat eğer bilgisayarda duruyorsa, sonra 'sanal alem' deniliyorsa, o zaman bilgisayarı atacağım. Parayla ev almıştım, onun borcunu ödeyeceğim. Zamanında konulan 500 bin lira ikramiye kazandınız. Birinci değil, ikinci değil, üçüncü numara nasıl kaldırılıyor. Soldan üçüncü numara kaldırılıyor, bunun yerine 1492499 şeklinde bir numara geldi. Sanal alemde üç saat zengin olduk. 500 milyar kazandım. Üç saat sürdü. Gündüz 12.'den saat 3'e kadar. Üç saat sonra gariban oldum."


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Kaynak: Haberler.com

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
3, acıyor, dava, milli, milyarderliği, piyangoya, saat, süren, vatandaş


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Milli Piyango çekildi Cemalizim Haber Arşivi 0 20 Ağustos 2008 02:51