IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Şöhret olmak bana bir şey kazandırmaz (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/666759-sohret-olmak-bana-bir-sey-kazandirmaz.html)

Seth 03 Ocak 2015 17:02

Şöhret olmak bana bir şey kazandırmaz
 
'Bi'şey Söyle' isimli single'ını çıkaran Altay: Şöhret olmak bana bir şey kazandırmaz, işimi iyi yapmak kazandırır. İşimle şöhret olmam lazım
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Altay, 1.5 yıl aradan sonra 'Bi'şey Söyle' adlı bir single çıkardı. Mart ayında da bir maksi single çıkarmaya hazırlanan ünlü şarkıcı, son çalışmasıyla ilgili merak edilenleri anlattı....

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Yeni single'ınız hakkında bilgi verebilir misiniz?
Mart'ta maxi single çıkarmayı planlıyorum. Ancak 'Bi'şey Söyle' isimli şarkıyı duyunca bir single çıkarmak istedim. Şarkının düzenlemelerini İskender Paydaş yaptı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Şarkılarınızı genellikle kendiniz yapıyorsunuz. Başka birine ait şarkıyı okumak nasıl bir duygu?
Kendi şarkılarımın yanı sıra başka müzisyen arkadaşlarımın şarkılarını seslendirmekten büyük keyif alıyorum. Bir de eskisi kadar zaman ayırıp yeni şarkı yapacak zamanım olmuyor. Eskiden sabah oturup akşama kadar şarkı yazıyordum. Şimdi öyle bir zamanım yok.

İlham asla bitmez
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Neden, ilham perinizi mi kaybettiniz?
Elimden geldiğince, boş vakit buldukça şarkı yazıyorum. Albümlerimde kendi şarkılarımı okuyorum. Ayrıca arkadaşlarıma da şarkı veriyorum. O kadar yoğun çalışıyoruz ki; stüdyo, sahne... Boşta kalan zamanımı ise özel hayatıma ayırıyorum. Eşim, kızım ve ailemle bir arada oluyorum. İlham asla bitmez. Sadece eskiden daha amatör ruhla şarkı yapıyorduk. Şimdi ise 'Acaba tutacak mı?' kaygısı taşıyoruz. Bu da insanı birazcık kilitliyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Peki, bugüne kadar verdiğiniz şarkıları en iyi yorumlayan isim kimdi?
Ebru Gündeş'in şarkılarımı okumasını çok severim. Müzisyen olarak, herkesin şarkılarımı okumasını isterim.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Magazin dünyasından uzak yaşamayı nasıl başarıyorsunuz?
Son zamanlarda ne kadar popülersen, o kadar şarkıcı olduğun düşünülüyor. Aslında işini ne kadar iyi yapıyorsan, o kadar popüler olman lazım. Çok popüler olmanın, şarkıcılığa bir faydası yok. Şöhret olmak bana bir şey kazandırmaz, işimi iyi yapmak kazandırır... İşimle şöhret olmam lazım.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Bir müzisyen olarak sizi kimler eğlendirebilir?
Hepsi çok eski arkadaşlarım. Fatih Ürek, Kenan Doğulu ve Nalan bir dönem çok iyiydi. İbrahim Tatlıses ve Sezen Aksu ise birer duayenler. Ancak etkilendiğim ve örnek aldığım isim; Erol Evgin'dir. Hayatı ve sanatı; kısacası her şeyiyle örnek alırım kendisini. 30-40 yıl sahne yapıyorsan; popüler olduğun için değil, sahnen iyi olduğu içindir. Erol Evgin de öyle bir isim.

sabah


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:44.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net