IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Ocak 2015, 18:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Trabzon'da Şiddetli Rüzgar Hasara ve Yaralanmalara Neden Oldu





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Trabzon’da, bugün özellikle yüksek kesimlerde etkili olan şiddetli rüzgâr nedeniyle bazı evlerin çatısı uçtu, ağaçlar devrildi. Düzköy ve Araklı ilçesinde etkili olan fırtınada 5 kişi yaralandı.

Şiddetli rüzgârın etkili olduğu Düzköy ilçesi Merkez ve Çal Mahallesi'nde 2 binanın çatısı uçtu. Afet Konutları’ndaki bir binanın uçan çatısı, yolda yürüyen Sezgin Şahin, Alperen Bekar ve Cemil Yıldırım’ın üzerine düştü. Benzer bir olay Çal Mahallesi'nde yaşandı. Burada da rüzgârın uçurduğu çatı Safiye Pehlivan’ın üzerine düştü. İki olayda yaralanan 4 kişi, Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Sert rüzgâr Araklı ilçesinde de hasara yol açtı. Kayacık Mahallesi'nde bazı evlerin çatısı uçtu, ağaçlar devrildi. Bir aracın da hasar gördüğü Araklı ilçesinde bir kişi hafif şekilde yaralandı.

SOĞUK VE DON UYARISI

Öte yandan, bölgede özellikle yarından itibaren soğuk havanın etkisini daha da artıracağı bildirildi. Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğü’nün, zirai don ile kuvvetli buzlanma olayına karşı yaptığı meteorolojik uyarı üzerine vatandaşları uyardı. Vali Öz, yaptığı açıklamada şöyle dedi:

“Karadeniz’in kıyı kesimlerinde bu gece ve yarın Sabah saatlerinde orta kuvvette, perşembe ve cuma günü ise kuvvetli zirai don olayı beklendiğinden; bu bölgelerde tarımsal faaliyetle uğraşan vatandaşlarımızın zirai don olayına karşı tedbirli olmaları gerekmektedir. Özellikle yarından itibaren hafta sonuna kadar ülke genelinde hava sıcaklıklarının hissedilir derecede azalması ile kuvvetli buzlanma ve don olayı beklendiğinden vatandaşlarımızın buzlanma ve don olayına karşı da tedbirli ve dikkatli olmaları, mümkün olduğunca trafiğe özel araçlarla çıkmamaları, trafikte bulunanların da kış lastiği ve zincir takmaları gerekmektedir. Yaylalara, ulaşımı zor olan yerlere de kesinlikle çıkılmamalıdır.”


haberler.com

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
hasara, neden, oldu, rüzgar, trabzonda, ve, yaralanmalara, şiddetli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Şiddetli rüzgar İDO seferlerini iptal ettirdi yaSmin Haber Arşivi 0 08 Mayıs 2014 12:02
İnternet bağımlılığı, beyinde hasara yol açıyor Cry Ruh Sağlığı 0 07 Mayıs 2012 21:58