IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

7Beğeni(ler)
  • 1 Post By Düş
  • 1 Post By Melodram
  • 1 Post By Düş
  • 1 Post By glu
  • 1 Post By Enchanting
  • 1 Post By Adem
  • 1 Post By Düş

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Ocak 2015, 14:47   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hz. Muhammed karikatürleri yayınlayan fransız dergisine kanlı saldırı: 12 Ölü.




Fransa'nın başkenti Paris'te mizah dergisi Charlie Hebdo'nun merkezine silahlı kişilerce saldırı düzenlendi. Saldırıda en az 12 kişi hayatını kaybetti, 4'ü ağır 9 kişi de yaralandı. Dergi pek çok kez Hz. Muhammed'in karikatürlerini yayımlamış ve tepki toplamıştı.

Saldırı sonrası Fransa'da terör alarmı en üst seviyeye çıkarıldı.

Hz. Muhammed'in karikatürlerini yayınladığı için tehditler alan ve uzun zamandır polis korumasında olan Charlie Hebdo, 2013 yılında da "Hz. Muhammed'in hayatı" isimli bir ek çıkarmıştı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


SALDIRGANLAR POLİS ARACINA DA SALDIRDI
Derginin Paris'in 11'inci bölgesindeki Nicolas Apper Caddesi'nde bulunan merkezine silahlı iki kişi tarafından saldırı düzenlendi. Saldırganların "Peygamberin intikamını alıyoruz." diye bağırdıktan sonra yaklaşık 10 dakika otomatik silahlarla saldırdıkları ileri sürülüyor.

Saldırganlar kaçarken olay yerinin yakınında bulunan bir polis aracını da hedef aldı. Görgü tanıkları, saldırı sırasında en az 30 el silah sesi duyduklarını belirtti.

KOVALAMACA SÜRÜYOR
Polis, şüpheli 2 kişiyi hala Paris sokaklarında kovalıyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


TWITTER'DAN SON PAYLAŞIM
Derginin twitter hesabından son olarak IŞİD lideri Bağdadi'yi hiciv eden bir karikatür paylaşılmıştı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


ŞOK SALDIRIYA HOLLANDE'DAN İLK TEPKİ:
Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Paris'teki katliamla ilgili açıklamalarda bulundu.

Hollande, olay yerinde yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Teröristler bu dergiye karşı saldırı gerçekleştirmiştir. Daha önce de bir takım saldırılara maruz kaldı. Koruma altındaydı. Ama bu korumanın artırılması gerekiyor. Bu ifade özgürlüğüne yönelik bir saldırıdır. Sert bir biçimde duracağız. Ulusal bütünlüğümüzü koruyacağız. Kararlı biçimde davranacağız önümüzdeki günlerde.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

(Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, olay yerini dolaşırken böyle görüntülendi.)

İlerleyen saatlerde Fransız halkına da sesleneceğim. Çok zorlu bir zamandan geçiyoruz. Bu saldırganların bir an önce yakalanması gerekmekte. Biz özgürlük ülkesiyiz. Dolayısıyla bir takım tehditlerle karşılaşıyoruz. Ama en önemlisi saldırganların bulunması. Kimse saldırıda bu şekilde davranamaz. Kimse bu ülkenin ruhuna zarar veremez. Bugün 12 kişiyi kaybettik. Ve yaralılar da var."


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kaynak: haberler.com / msn.com

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 07 Ocak 2015, 19:54   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Hz. Muhammed karikatürleri yayınlayan fransız dergisine kanlı saldırı: 12 Ölü.




Mizahtan korktukları kadar, mizahın altında yatan ve aslında kendilerinin içinde bulunduğu gerçeklerden korksalar, bunu anlara anlatsak ne iyi olurdu ama anlatılmaz, anlasalar zaten böyle olmaz. Bu adamların Müslümanlık zannettikleri şeyle, gerçekle olanın arasındaki uçurumu da anlamıyorlar. İnsanlar yeryüzünde kendilerine garip görevler edinerek bunu din temeline dayandırıp, işledikleri her cinayeti, yaptıkları her katliamı meşrulaştırıyorlar ve bazı kendini Müslüman ilan eden kesim de, bu katliamlara alkış tutup destek vermekten geri kalmıyor. Bir Allah'a inanıyorlarsa, bir insanı da Allah için öldüremeyeceklerini de bilmeleri gerekirken, her işlerine Allah'ı katıp da insanları hassas yerlerinden vurarak özellikle Müslüman toplumları tek tek geriye çekiyorlar. Benim bunları reddediyor olmam ne yazık ki içimin rahat etmesine sebep olmuyor, o kadar üzülüyorum ki şu din üzerinden, kutsal kitap üzerinden, peygamberler üzerinden yapılan, buna cesaret edilen olaylara, kahrolmamak elde değil. Twitter'da da bazı gruplar '' bence Leman, Penguen'de kendine dikkat etsin '' diyor. Bu ne demektir şimdi? Bakın olay ne de çabuk benimseniyor, hatta öyle seviliyor ki hemen bulundukları ülkeye sıçramasının hayalleri kuruluyor. Çünkü böyle cahil insanlar bundan beslenirler ve bu yine maalesef ki dini, mezhebi ne olursa olsun bütün insanların acı çekmesine sebep oluyor. Gözü dönmüş Müslümanlar, bu dünyayı ne siz kurtaracaksınız ne de bu dünya size kalacak.

__________________
If you can't measure it, it doesn't exist.
 

Alt 07 Ocak 2015, 23:52   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Hz. Muhammed karikatürleri yayınlayan fransız dergisine kanlı saldırı: 12 Ölü.




Terorizm müslümanlıkla başlamış ve müslümanlıkla sürüyor. Hz.Muhammedin karikatürlerinin yayınlanıp o devletin hiçbir şeye dur dememesi bence müslümanların yapmış olduğu tavırlardan kaynaklı. Şöyle ki, bu olaylar ne bugün başladı ne yarın son bulacak. Zamanında müslümanlar müslümanları gözleri kapalı şekilde katletti ve hala katlediyorlar. Ancak bu demek değil ki bir karikatür için bir canlıyı yok etmek. Böyle düşünenlerin varlığı beni korkutuyor. 12 can ne demek. Gerçek müslümanlık mı bu? Ben sadece şunu merak ediyorum. Böyle "Allahu Ekber" diyerek Allah yolunda olduklarını zannetmeleri onların Allahın kulu olduklarını mı zannettiyor acaba?

 

Alt 08 Ocak 2015, 16:16   #4
Çevrimdışı
glu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Hz. Muhammed karikatürleri yayınlayan fransız dergisine kanlı saldırı: 12 Ölü.




Korkunç bir olay. Akıl mantık ile izah edilemeyecek derecede korkunç. Bu olayın daha da korkuncu bazı insanların "oh olsun, aklınız başınıza gelsin" tarzındaki söylemleri. Ya Allahın çamurdan yarattığı insan kim ki Allah adına can alıyor ? ve yine bu pis mahluk insan nasıl bir can alınırken alkış tutuyor ? Aklım almıyor artık.
Artık biraz kendimizi eleştirmemiz gerek. O kadar iğrenç, o kadar pislik bir toplumuz ki sırf fanatikligimiz yüzünden katliamları alkışlıyoruz, zalimi seviyoruz baş tacı yapıyoruz. "değerlerimiz hede höde" muhabbeti yapıp suça kılıf uyduruyoruz. Ya daha dün sen değil miydin "ya ineğe tapıyor adamlar hahaha" diyen ? sen değil miydin "puta tapıyorlar hakikikaha" diyen ? ne oldu değerler ? ne oldu o çok önemsediğin değerler ? haysiyetsiz ********ler, arsız namussuzlar. Alçak herifler, daha dün bu ülkede bakara-makara muhabbeti oldu o zaman neredeydi sizin değerleriniz ? Zalimler, ölü seviciler.
Bugün dünyada İslam deyin insanlar size İşid, Kaide, bilmem ne derler. Müslümanları cahil, terörist olarak görürler. Neden ? adamlar haklı, müslümanlar cahil, aptal. En temel kitabı olan Kuran-ı Kerimi bile okumayan aptallar. Safsataların peşine koşan cahiller. Bilmem hangi şıh'ın balgamından meden uman cahiller. Biz maalesef Muhammed Peygamberin öğretilerini uygulayamıyoruz, o yolda yaşıyamıyoruz ama iş söze geldi mi bizden ala müslüman yok. Yazık bize gerçekten yazık. Şöyle kendine müslüman diyen ülkelere bir bakın, oralardaki yaşantılara bir bakın hangisinde huzur var ? hangisinde gelişmişlik var ? hangisi dünyaya yön veriyor ? hangisinde bilim var ? hangisinde sanat var ? Avrupayı falan bi kenara bırakıp kendimize bakalım, diğer müslümanları da geçip Türkiyeye bakalım. Bu coğrafyada 17. yy'dan beri din adına halk soyuluyor, din adına türlü rantlar dönüyor. Ya beşik ulemalığı diye bir şey türüyor. Şunu bi 10 saniye düşünün, beşik ulemalığı. Şıhler, Şeyhler bilmem kimler türüyor halkı dolandırıyor, halkı din adına yanlış yönlendiriyor. Müslümana Kuran-ı Kerim yeter, Hadisler yeter, Mezhep imamlarının söyledikleri yeter. Şeyh, Şıh bilmem neci yıllardır iliğimizi kuruttu, yıllardır din adına olmadık işler yaptırdı. Bugün kendi çıkarları için milletvekili çıkıp diyorsa, "bak Kuranda var akrabayı koruyup kollayın" biz müslümanız diye dolaşmayalım. Bugün bu ülkede hırsızlıklar, yolsuzluklar örtbas edilmek için günah özgürlüğü diye bir şey uyduruluyorsa biz yaşamayalım. Biz öyle bir cahilleşmişiz ki İŞİD'e, Kaideye alkış tutuyoruz. Bizim artık aklımız başımızda değil. Adamlar müslümanlık adına kafa kesiyor o kafayla da top niyetine oynuyor ve biz bunları alkışlıyoruz.
Bütün bunların bu saldırı ile ne alakası var ? Yıllardır bir furyadır gidiyor "islamofobi" bunu kim doğurdu ? Bizler. Biz müslüman alemi olarak Kaide, İşid gibi oluşumlara destek verdikçe, onların kafa kesmelerini ellerimiz patlayıncaya kadar alkışladıkça daha çok islamofobi tartışmaları döner, daha çok müslümanlar küçük düşürülür.
Bugün bir müslüman sadece bu katliama değil zalimin zulüm saçtığı her katliama tepki göstermeli, sesini yükseltmelidir. Bu insanlar İslamiyetten nefret ediyorsa suç kimin ? suç bizim. Bi etrafınıza bakın o klasik sakallı, hacı ama üç kağıtçı tiplerden yok mu ? çok var. Yusuf İslam ne güzel diyor "ben İslamiyeti müslümanlardan görüp, öğrenseydim müslüman olmazdım." Her satırında bir güzellik olan Kuran sana öldürme diyor, sana karıncayı bile incitme diyor. Peygamber sana şakadan da olsa yalan söyleme diyor, o da sana incitme diyor. Müslümanlığı yaşa ama bunu yaparken milletin gözüne sokma ibadetlerini diyor. Sağ elin verdiğini sol elin görmesin diyor. Kuran sana kula kulluk etme diyor, kuldan şifa dileme diyor. Bugün kendini müslüman sayan çoğu insan bu men edilmiş davranışları yapıyor din adına bilmem hangi hocanın üfürüğü işe yarar, bilmem hangi şıhdan derman bulur onu araştırıyor. Bu konu çok dolu olduğum bir konu, yabancı diliniz yetiyorsa internette ufak bir araştırma yapın, Ortadoğu ve Ortadoğululuk. Bugün İslamiyet temizliğe inanılmaz önem veriyor peki ya müslümanlar? Bütün bunlara baktığımızda bu katliamın da islamofobinin de bizim suçumuz olduğunu az çok anlarsınız ama bazı Akbeyinler bunları hesaba katmadan büyük oyunu çözdüler ve oyuna gelmediler, bu olayın altında da İsrail ve ABD var, evet böyle bir kolaycılığı seçmekte mümkün sizin için.
-Mutlaka birileri çıkar, bunlara üzüldüğün kadar Xde öldürülene, Yde öldürülene üzüldün mü ? Emin ol senden daha fazla üzülmüşümdür.- Merhum Akif ne güzel demiş; Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem
En son olarak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Rahman Suresi var. Müslüman'ı korkudan titreten, aklını başına getiren bir sure.

 

Alt 08 Ocak 2015, 18:06   #5
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Hz. Muhammed karikatürleri yayınlayan fransız dergisine kanlı saldırı: 12 Ölü.




kafamdakileri toparlayabilirsem biraz uzun bir cevap olacak, bu yuzden baslamadan once eklemek ve ayni zamanda yazdiklarim okunurken unutulmasin isterim: hic bir insanin, dili, dini, irki, rengi, o bu su vs. fark etmez, insanin diyorum, degerlerine yapilan hakaret kabul edilemez bir seydir. ayni sekilde, hic bir insan da her ne sebeple olursa olsun oldurulmeyi haketmez.

konuyu, hem dunya gundeminde genis yer buldugu, hem de olayin henuz yeni ve akillarda olmasi sebebiyle bu olay üzerinden ele alacagim. ancak anlatmaya calisacaklarim daha genel olacak, zira bu tur teror saldirilarina gecmiste sahit oldugumuz gibi, muhtemelen gelecekte de sahit olacagiz.

olayin kendisinden cok fazla bahsetmeyecegim, bununla ilgili gorusumu yazimin basinda zaten ifade ettim. olaydan ziyade, insanlarda olusturdugu algi benim dikkat cekmek istedigim nokta. sahsi gorusum ve inancim geregi, bahsedilen derginin yayinlarini pek tabii onaylamiyorum ama yine sahsi gorusum ve inancim geregi dergiye yapilan saldiriyi da ayni sekilde onaylamiyorum. ayrica bunlar, benim inanc ve dusunce ozgurlugu anlayisimin da bir geregi ama maalesef durum herkes icin boyle degil. cunku bizler en buyuk problemi algida, yani dolayli olarak egitimsizlikte yasiyoruz. bugun bu dergi avrupa'da bu tarz yayinlar yapabiliyorsa, ben bunun sorumlusu olarak yalnizca, yasanan bu olaya 'zalimler icin yasasin cehennem!, islam dini cihat dini!' tarzi yorumlar yapan sozde musluman ve cahil insanlari goruyorum. kabul edelim ki, bugun dunya uzerinde egitim seviyesi en dusuk ulkeler, birkac istisna disinda musluman ulkelerdir. ayni zamanda, ogrenmek ve arastirmaktan uzak, o veya bu sebeplerle egitimden uzaklasmis, uzaklastirilmistir ulkelerdir bunlar. elbette tarihte somurgeciligin bununla ilgili ortaya cikardigi zorluklar da olmustur, bu kisima konuyu dagitmamak adina deginmeyecegim. bundan kaynakli olarak, avrupa ve bati dunyasinda muslumanlar ne yazik ki cahil kimseler, geri kalmis ulkeler olarak gorulmekte ve dunyaya da bu sekilde lanse edilmekte, dogal olarak bu tur ulkelerin degerleri de mizah konusu olabilmektedir. cunku bahsettigim toplumlar, degerlerine hic bir zaman yeterince sahip cikamamislardir. ben isterdim ki, bu yayinlara, bu sekilde teror saldirisiyla degil, ayni sekilde mizah yoluyla ve tabiki insanlarin degerlerine saygili olunarak cevap verilebilsin ama saniyorum bu, uzunca bir sure daha sadece benim nacizane istegim olarak kalacak.

umarim aciklayici bir yorum olmustur.
konu icin tesekkurler sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].

__________________
everything. everyone. everywhere. ends.
 

Alt 08 Ocak 2015, 22:49   #6
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Hz. Muhammed karikatürleri yayınlayan fransız dergisine kanlı saldırı: 12 Ölü.




Öncelikle; çok üzücü ve vahşet bir durum. Ve; tüm insanlık adına lanetlediğim saldırıdır bir Türk Vatandaşı Müslümanı olarak. Ölenlere Allahtan rahmet, sevenlerine sabır diliyorum. Aşırı dinci birisi ve görüşüne sahip değilim bunu da belirtmek istiyorum. Kendi benliğini yaradanın kuralları ve evreni dışında, evrenin ötesinde bi varlık olarak kendisini gören inançsızlığını bile bu olayı fırsat bilip haber sitelerinde ve gündelik hayatta çok iyi şekilde belli edenlerin varlığını görmek ne kadar da üzücü.. Kendi dininin bile düşmanlığını yapan insanlar var, bunları uzakta aramaya gerek yok.. Açın haber sitelerini izleyin gerisini...

Şu an bile haberleri gözlemlediğinizde hem site olarak hem de TV olarak; Nijerya'da dinci terör örgütü Boko Haram'ın, Baga kasabasında en az 2 bin kişiyi öldürdüğü ve tüm kasabayı ateşe verdiği son dakika haberlerini göreceksiniz. En basit bir canilik, canavarlık hissiyle yaklaşık iki bin insanın öldüğü belirtiliyor.. İki bin insandan bahsediliyor... İnsanların din algısında bir sorun var.. Fransa'da 12 kişi için dünya ayağa kalktı, bu öldürülen 2000 kişi insan değil mi ? Nerdesin insanlık diyesim geliyor... Ama insanlık bitmiş neredeyse..

Konumuza gelelim,

Sözüm meclisten dışarı... Şöyle bir düşünce birikimine sahibim 12 kişiye karşı yapılan haince saldırı hakkında; Charlie Hedbo'nun diğer dinlerle de ilgili karikatür yayınlayan bir dergi olduğunu biliyorum güncel haberleri takip ettiğim kadarıyla. Bu olaydan sonra; İslamafobi'nin artması için insanların düşüncelerini tetiklemek için bundan iyi fırsat mı olur, hayır. Kalkıpta iki tane manyağın biz el kaideyiz naralarıyla on iki kişiyi taramasıyla islamın ve müslümanların hedef olmasını mantıksız görüyorum. Mantıktan bahsediyoruz ya hani.. Zannediyorum -ki twitter'da tüm müslümanlara ölüm başlığının birinci sırada olduğunu haberler de görmüşsünüzdür. Görmediyseniz bile araştırın haber sitelerinde göreceksiniz. Müslüman insanlar bile neredeyse bu kendisini bilmez vahşete sebep olan canavarlar yüzünden anti-islamcı olacaklar.. Üzücü bir durum, olmaması gereken bir olay... Ama kendisini bilmez bazı insanlar daha doğrusu İslam düşmanları, Allaha inanmayanlar da diyebiliriz.. Sosyal hayatta bile karşımıza çıkabiliyor...

Ama sorsanız, sözde en kral müslüman onlar.. Ezbere bir kaç kelam bilerek bir de artisliklerinden geçilmez. Genel kültürü ve Din kültürü gelişmeden ezbere bilgilerle konulara düz mantık bakarlar..

İslama karşı saldırılar özellikle din, dil, ırk ayrımı yapmadan saygı duymamız gereken insanlar tarafından başlatılmış durumda. Bizim milletimiz de bulunan sözde müslüman insanlar da, kendi dinini ayaklar altına alarak yorumlarla konuya yaftalamada bulunuyor.. Allah'ın ayetlerine ve onların içeriğine hakaret ve alay edildiğinde bunu yapan kişileri öldürülmesi veya cezalandırması emredilmiyor. Çünkü, Allah insanlara düşünme ve seçme özgürlüğü tanımış..

Unutulmamalıdır -ki islamcı değil hislamcı da vardır..

Bu kadar olaylara kendinizi kaptırmayın. Kim dört dörtlük müslüman ki zaten? Olay üzerinden kalkıp dinsel totaliterlik yaratarak algı değiştirecek fikirlere gerek yok.. Hiç kimse ortada bir savaş hali yoksa yazdıkları çizdikleri yüzünden ölmeyi hak etmez, edemez..

Bu caniliği yapan haysiyetsizlerin iki tanesi zaten Fransa vatandaşı. Biz inançlı müslümanlar olarak bizler ehli sünnet ve ehli kuran'ız. Böyle canavarca hislere sahip insanlara da karşıyız değil mi, en azından kendi dini hakkında az/çok dini donanıma sahip birisi olarak ben böyle düşünüyorum. Ve, böyle bir katliamı Allah'ın emrettiğini, islamın gerekliliği olduğunu düşünmek bile İslam dinini tanımamak ve bilmemekten öte geli.. Demem o -ki bu olayı gerçekleştirenler Müslümanlık ve İslam dini adına yapamazlar bunu.. Bunlar bildiğiniz insanlık canavarı olmuş.. Bu haysiyetsizlerin bu canavarca katliamı hangi hislerle yaptıklarını iyice bir düşünmek gerekir, ondan sonra mantıklı şekilde konuyla ilgili yorumlarda düşünceler ifade edilir (Genel olarak haber sitelerinde okumuş olduğum yorumları da baz alarak, bu görüşe giriyorum.. Sözüm forum'da kendi mantığına göre yorum yazan arkadaşlara binaen değildir..)

Dinimiz hoşgörü dinidir, verdiği canı sadece Cenab-ı Allah alır. Tersini yapan Rabbimize karşı gelmiş olmaz mı? Örnek vermek gerekirse İŞİD'in "Allllahuuu ekberrr" narasıyla insanları infaz etmesine kaç Müslüman seviniyor? Tam tersi ölenlerin canı yandığı için eminim -ki en içten şekilde o darbeyi kendileri almış gibi yaralanıyorlar..

En basitinden bir örnek vermek istiyorum, Peygamberimiz (s.a.v) mekke'nin fethi sırasında kan dökmez, şehri teslim alır. ferman yayınlar: "size karşı konulmadıkça, size saldırılmadıkça hiç kimseyle çarpışmaya girmeyeceksiniz! hiç kimseyi öldürmeyeceksiniz!" diyor. Böyle bir Peygamberim ümmetiyiz.

Birçok insan gibi inançlı bir müslüman olarak yapılan eylemi kınıyorum, yapanların Allah belasını versin. Cenab-ı Allah'ın yaratmış olduğu bir kula görüşü ne olursa olsun, ırk, dil, din gözetmeksizin insan olduğu için en azından saygı duymak yerine bu canavarca yapılan canilik tasvip edilemez zaten. islamiyet bayrağı altında islamiyeti rezil eden bu caniler umarım en ağır şekilde cezalandırlır..

Katliam'da ölenlerden sonra en üzüldüğüm topyekün ve keskin bir şekilde İslamofobicilerin sahneye çıkması, hem Türkiye de deizm ve agnostisizm arasında gidip gelenler hem de belirtmiş olduğum gibi İslamofobicilerin bu olayı fırsat bilip sanki bir müslüman kalkıp bu haysiyetsizce saldırıyı yapmış gibi hedef haline getiriyorlar.. En üzücü olanı islamla terör bağdaştırılmaya çalışılıyor.. Diyecek bir şey yok..

Tekrardan ölenleri Allah rahmet eylesin dileklerimi aksediyor, mekanlarının cennet olmasını Rabbimden diliyorum.. Bu karikatür işinin cezası en fazla o dergiyi almamak olurdu, insanların canını almak değil..

 

Alt 08 Ocak 2015, 23:00   #7
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Hz. Muhammed karikatürleri yayınlayan fransız dergisine kanlı saldırı: 12 Ölü.




binlerce sivil müslüman öldür, hiç bir müslüman paniklemez. bir karikatür çiz hepsi aklını yitirir.

Fransa' da muhammedin karikatürünü yayınlayan dergi basıldı..12 ölü 6 polis yaralı.. isa' nın karikatürleri yıllardır yayınlanıyor ve bu yüzden bir kişi bile ölmedi..

islam hoşgörü diniymiş...yerseniz...

 

Alt 09 Ocak 2015, 00:44   #8
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Hz. Muhammed karikatürleri yayınlayan fransız dergisine kanlı saldırı: 12 Ölü.




Videoyu izleyen oldu mu bilmiyorum ancak, polisi gören teroristler polisi beyninden vuruyorlar ve ilginç ki polis müslüman çıkıyor. Şimdi karikatür yayınlanmasaydı bunlar olmazdı diyen arkadaşlar var ya, 12 can'ı hiçe sayan. Al işte ölen polis de müslüman. Bu adamlar insan dahi olamazlar. Bunlar gibi düşünenlerde insan olamazlar.

 

Alt 09 Ocak 2015, 00:47   #9
Çevrimdışı
See
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Hz. Muhammed karikatürleri yayınlayan fransız dergisine kanlı saldırı: 12 Ölü.




Pusuda Bekleyen Avcı gibi insanlar Sadece görmek istediklerini görür
Bunu Empoze Etmeye Çalışırlar Bu hep Böyledir
Araştırmazlar bilmek istemezler
İşlerine Geldigi gibidir İnanmak İstedikleri.

 

 

Etiketler
12, dergisine, fransız, hz, kanlı, karikatürleri, muhammed, saldırı, yayınlayan, Ölü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Atina'da üniversitede kanlı saldırı Cemalizim Haber Arşivi 0 10 Nisan 2009 18:20