IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Ocak 2015, 15:56   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'Sultanahmet bombacısı'nın fotoğrafları.




SULTANAHMET'te 6 Ocak'ta polise yönelik bombalı saldırıyı düzenlediği belirtilen Diana Ramazanova'nın ailesi kızlarını fotoğraflarla tespit etti. Diana'nın annesi Rayzanat'tan DNA testi yapmak için kan alındığı açıklandı.

Rus haber sitesi LifeNews'de yer alan habere göre kolluk kuruluşlarından yapılan açıklamalarda, DNA testinin interpol aracılığıyla yapılacağı, şüpheli Diana Ramazanova'nın DNA örneklerinin annesinin DNA örneği ile karşılaştırılmak üzere Rus yetkililere teslim edileceği belirtildi. Rus basını 18 yaşındaki Diana Ramazanova'ya ait olduğunu belirttikleri fotoğrafları da paylaştı. Ramazanova'nın Dağıstan'ın Derbent kentinde doğduğu ve oradan ailesiyle birlikte Moskova'ya taşındıkları belirtildi.

Moskova'da bir mağazada çalışmaya başlayan Ramazanova'nın, internet aracılığıyla Türkiye'de yaşayan İdris adında biriyle tanıştığı ve daha sonra evlendiği belirtildi. Kolluk kuruluşlarından edinilen bilgilere göre, Türkiye'de Diana Ramazanova, Rusya'da terör saldırısı yapmaya ikna etmeye çalışıldı. Ancak bilinmeyen nedenlerle bu saldırı İstanbul'da düzenlendi.

Sultanahmet'te polise yönelik bombalı saldırıyı düzenlediği düşünülen Diana Ramazanova'nın üvey babası ailesindeki ilişkiler ve kızının hayatı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Rus haber sitesi Lifenews'de yer alan habere göre öz babasının hapishanede yattığı öğrenilen Diana'nın üvey babası Magomed, Diana söz dinlemezdi. Her zaman kendi istediğini yapardı. Onu uyardığım zaman bana onun kimsesi olmadığımızı söylerdi diye konuştu.

Üvey baba açıklamalarına şu şekilde devam etti:
"Diana evlendikten sonra çok hızlı bir şekilde değişti, dine inancı arttı. Düzenli olarak namaz kılmaya başladı ve türban taktı. Eskiden Diana'nın dinle alakası yoktu. Derbent'e gidip kapandıktan sonra onu desteklemeye başladım. Kısa zaman sonra Ramazanova eşinden ayrıldı ve ailesinin yanına geri döndü. Diana sürekli Rusya Halkların Dostluğu Üniversitesi'nde eğitim görmek istediğini söylüyordu. Bir kafede garson olarak çalışmaya başladı ve Moskova'ya geldikten sonra eskiye döndü, başını açtı. Daha sonra kimseye haber vermeden evi terk etti. Biz geri Derbent'e döndüğünü düşünüyorduk , fakat eşime Diana'dan bir mesaj geldi, mesajda Çeçen asıllı Serdar adlı birisiyle evlendiği ve Türkiye'de yaşadığı yazıyordu. Terör saldırısından bir ay önce Diana bizden yanına gitmemizi rica etti, bebek beklediğini söyledi. Diana salak değildi, çok akıllı bir kızdı. Biz hala böyle birşey yaptığına inanamıyoruz."


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kaynak: msn.com

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bombacısının, fotoğrafları, ultanahmet


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sultanahmet bombacısı: 18 yaşında, Derbent doğumlu. Düş Haber Arşivi 0 15 Ocak 2015 14:23
Çeşme Bombacısı Yakalandı.. Düş Haber Arşivi 0 09 Eylül 2011 13:01
Pkk'nın bombacısı yakalandı! Ruj Haber Arşivi 0 24 Aralık 2010 11:14
PKK bombacısı, DTP'li çıktı Tisha Haber Arşivi 1 17 Aralık 2009 16:16
PKK'nın bombacısı yakalandı Lee Haber Arşivi 1 31 Ocak 2008 20:44