IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Ocak 2015, 14:15   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nusaybin’de vatandaşlar, arızayı gidermeyen elektrik ekibini alıkoydu




MARDİN’in Nusaybin İlçesi’nde bir aydır sık sık elektrik kesintilerinin olduğu Selahaddin Eyyübi Mahallesinin Mehmetçik sokağındaki elektrik trafosu dün gece arızalandı. Kontrole gelen 3 kişilik elektrik arıza akibi, arızayı gidermeden gitmek isteyince, vatandaşlar tarafından alıkonuldu. Gelen polis ekibinin tuttuğu tutanağın ardından, arıza ekibinin gitmesine izin verildi.


İlçenin Selahaddini Eyyubi Mahallesi Mehmetçik Sokakta bulunan ve 500 haneye elektrik sağlayan trafonun kabloları aşırı yükten dolayı dün gece yanması üzerine, 3 kişilik DEDAŞ arıza ekibi trafoyu kontrol için geldi. Ekipler, kabloları yanan trafoyu kontrol ettikten sonra arızayı gidermeden mahalleden ayrılmak isteyince, vatandaşların tepkisiyle karşılaştı. ’DEDAŞ istifa’ diye sloganlar atan vatandaşlar arıza ekibinin aracının etrafını çevirerek gitmesine izin vermedi. Arıza ekibi de durumu polise bildirdi. Olay yerine 2 panzerle gelen polis ekipleri ise trafonun durumuyla ilgili arıza ekibiyle görüştü. Arıza ekibinin, sorunu giderecek imkanlarının olmadığını bildirdiği polisler, bunun üzerine trafonun onarılmadığına dair tutanak hazırlayarak ekipteki 3 kişiye imzalattı. Polislerin söz konusu tutanağı Cumhuriyet Savcılığı’na ileteceğini söylemesi üzerine vatandaşlar arıza ekibinin gitmesine izin verdi.

Mahallede sık sık uzun süreli elektrik kesintilerinin yaşanması nedeniyle perişan olduklarını dile getiren vatandaşlar, "Yatalak hastalarımız, yeni doğmuş yapan kadınlarımız var. Öğrencilerimiz elektrik kesintileri yüzünden ders çalışamaz hale geldi. 1 aydır elektriğimiz her gün saatlerce kesilir. Mahalleye enerji sağlayan trafo 500 hanenin ihtiyacını karşılayamadığı için sık sık arızalanıyor, zaman zaman yanıyor. DEDAŞ’ın mahallemize yeni bir trafo kurması gerekiyor. Şimdiye kadar yaptığımız başvurulardan sonuç alamadığımız için trafoyu kontrole gelen arıza ekibini mecburen alıkoyduk. Arızayı gidermediklerine dair polislerle birlikte tutanak tutturduktan sonra gitmelerine izin verdik" dedi. Mahalle sakinleri daha sonra dağıld

DHA

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
alıkoydu, arızayı, ekibini, elektrik, gidermeyen, nusaybin’de, vatandaşlar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
IŞİD 60 kişiyi alıkoydu Seth Haber Arşivi 0 26 Ekim 2014 11:24
Oruçlu Vatandaşlar Camide Dinlendi Elysian Haber Arşivi 0 28 Haziran 2014 17:21
Vatandaşlar polise saldırdı Cemalizim Haber Arşivi 0 05 Eylül 2010 16:19