IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Alkollü sürücü dehşet saçtı! (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/676126-alkollu-surucu-dehset-sacti.html)

Desmont 27 Ocak 2015 19:13

Alkollü sürücü dehşet saçtı!
 
Kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi yaralandı

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Zonguldak'ın Gökçebey ilçesine bağlı Bakacakkadı mevkiinde alkollü bir sürücü dehşet saçtı. Kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, gece 23.20 sıralarında Bakacakkadı-Devrek karayolunda meydana geldi. İddiaya göre, Bakacakkadı mevkiinden Devrek istikametine giden ve alkollü olduğu iddia edilen Saffet Ç. idaresindeki 67 VA 286 plakalı kapalı kasa minibüs tali yoldan ana yola girdi. Araç burada kontrolden çıkarak karşı şeride geçerek karşı yönden gelen Ramazan E. yönetimindeki 34 AD 5893 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle otomobil içerisinde sıkışan şoför Ramazan E. ve yine otomobil içerisinde olan Muhammet E, isimleri belirlenemeyen biri bayan ile 2 çocuk yaralanırken yaralılar Çaycuma ve Devrek Belediyesi'nden gelen itfaiye ekiplerince sıkıştıkları yerden çıkarıldı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yaralılardan Ramazan E'nin durumunun ağır olduğu belirtilirken isimleri belirlenmeyen 3 kişi 112 ambulans ile Zonguldak ve Gökçebey'deki hastanelere kaldırıldı. Minibüs şoförü Saffet Ç'nin yapılan alkol muayenesinde 286 promil alkollü olduğu kaydedilirken, kazayla ilgili soruşturma sürüyor. Öte yandan kaza yapan araçlar ise çekici yardımıyla yoldan kaldırılarak trafik akışı devam etti.

İHA


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:45.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net