IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Şubat 2015, 18:54   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yapısal Dönüşüm 10. Kalkınma Planı




AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Gazi antep Milletvekili Nejat Koçer, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı Yapısal Dönüşüm 10. Kalkınma Planı'nı, "Türkiye'nin 2023 hedeflerini gerçekleştirmesinde son derece önemli bir adım" olarak gördüğünü bildirdi.

Koçer, yaptığı yazılı açıklamada, planın, Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşırken kullanacağı yol haritası olduğunu belirtti.

Artık ayakları üzerinde ve dik duran, kendine güveni olan bir Türkiye'nin, ekonomik, sosyal ve siyasal diriliş içerisinde olduğunu aktaran Koçer, şunları kaydetti:

"Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun geçen hafta açıkladığı son paket, kasım ve aralık aylarında açıkladığı paketlerle bir bütündür. Fakat bu son paket özellikle insan odaklı olması nedeniyle ayrıca önem taşıyor. Kıdem tazminatı sisteminde yaşanan sorunların çözümü, işsizlik sigortasından yararlanma koşulları ve fabrikaların sektörlerine yönelik özel mesleki ve teknik eğitim okulu açabilmeleri için yapılacak düzenlemeler, işgücü piyasasını etkin yönetmeyi ve mesleki becerilerin geliştirilmesini sağlayacak son derece önemli adımlardır. Üniversitelerde 3 dönem uygulaması, yabancı öğrenci teşviki ve yine yabancılar için Turkuaz Kart sistemi, beyin göçünü önleyici ve kaliteli insan gücünü arttırıcı hamleler. Bilinçli beslenme kültürünü yaygınlaştırıcı çalışmalar, obezite ile mücadele, diyabetin erken teşhisi, uyuşturucu ile mücadele, aktif kanser kayıt sistemi gibi hedeflerin tamamı insan odaklı planlar. Tüm bunlar Türkiye için, Türkiye'nin geleceği için birer fırsattır."

Yapısal Dönüşüm 10. Kalkınma Planı'nı, "Türkiye'nin 2023 hedeflerini gerçekleştirmesinde son derece önemli bir adım" olarak gördüğüne işaret eden Koçer, bu planları kararlılıkla hayata geçirmenin önemli olduğunu vurguladı. -




haberlercom

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
10, dönüşüm, kalkınma, planı, yapısal


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Eylem planı açıklandı! İşte 7 maddelik dönüşüm paketi Seth Haber Arşivi 0 18 Aralık 2014 13:07
Ankara’da Kentsel Dönüşüm Oldu Rantsal Dönüşüm N999 Haber Arşivi 0 20 Mart 2012 12:50
Yapısal Sorumluluklar PopSy Atatürk Köşesi 1 25 Temmuz 2008 04:55