IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Bıçaklı tacize kamera kanıtı (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/677488-bicakli-tacize-kamera-kaniti.html)

AngeL 02 Şubat 2015 03:58

Bıçaklı tacize kamera kanıtı
 
Ankara’da bir avukatlık ofisine icra borcunu öğrenmek bahanesiyle giren F.T., sekreter D.A.’ya bıçak zoruyla tecavüz etmeye kalkıştığı gerekçesiyle tutuklandı.


ÜNAL ÇAM Ankara
Alınan bilgiye göre olay, 15 Ocak 2015’te Strasbourg caddesindeki bir avukatlık ofisinde meydana geldi. 3 avukatın çalıştığı ofise Sabah saatlerinde gelen F.T., ofiste yalnız bulunan sekterer D.A.’ya icra borcunu öğrenmek istediğini söyleyerek içeriye girdi. Bir süre sekreter kadınla sohbet eden F.T.’nin, daha sonra bıçak zoruyla kadına tecavüz etmeye çalıştığı iddia edildi.

İlk vakası değil
Bu sırada ofise dönen bir avukat saldırgana müdahale etti. Saldırgan da ofisten kaçarak uzaklaştı. Savcılığın tutuklanmasını istediği F.T., çıkarıldığı mahkemace serbest bırakılıp itiraz da reddedildi. Saldırıya ilişkin darp raporu alan mağdurenin avukatları, olay gününe ait kamera görüntülerini sunulduğu savcılıktan verilen yakalama kararı ile polis tarafından yakalanıp mahkemeye çıkartılan saldırganın tutuklandığı öğrenildi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:59.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net