IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Ünlü boksörün ismini kullanıp tecavüz etti (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/677757-unlu-boksorun-ismini-kullanip-tecavuz-etti.html)

AngeL 03 Şubat 2015 02:19

Ünlü boksörün ismini kullanıp tecavüz etti
 
Ünlü boksör Gökhan Sarı’nın ismini kullanarak tanıştığı genç kızı tehdit etti, eve kapadı, taciz etti


MUSA KESLER Haber Merkezi
Kendisini ünlü boksör Gökhan Saki’nin kardeşi olarak tanıtarak tanıştığı 16 yaşındaki Y.B. ile ilişkiye giren Gökhan G. hakkında 15 yıldan az olmamak üzere ağır hapis istemiyle dava açıldı. Ankara Cumhuriyet Savcısı Ferhat Sarıkaya’nın hazırladığı iddianameye göre Kırıkkale’de yaşayan 16 yaşındaki Y.B.’nin telefonun üzerinden kendisini ünlü boksör Gökhan Saki’nin kardeşi “Emre” olarak tanıtan Gökhan G. bir süre sonra Y.B’nin güvenini kazandı ve konuşmaya devam etti. Gökhan G., B.Y. ile daha sonra telefonda görüntülü olarak konuştu. Bir görüşmede Gökhan G., Y.B.’nin çıplak görüntülerini de kaydetti.

Gökhan G. daha sonra bu görüntüleri şantaj aracı olarak kullanıp, Y.B’yi Ankara’ya çağırdı. Y.B, kabul etmeyince görüntüleri ailesine göstermekle tehdit etti. Bu tehditler üzerine Y.B, Ankara’ya geldi. Gökhan G. günlük kiralanan dairelerden birine götürdüğü küçük kızla burada tehditle ilişkiye girdi.

5 gün tutsak kaldı
Bu süreçte 5 gün kızından haber alamayan babanın başvurusu üzerine Gökhan G. yakalandı. Y.B. ise tutulduğu dairede bulundu.
Tutuklanan Gökhan G. ifadesinde küçük kızın kendisine 18 yaşında olduğunu söylediğini iddia ederken Adli Tıp çocuğun ruh sağlığının bozulduğu yönünde rapor verdi. Gökhan G. hakkında ‘çocuğun cinsel istismarı’, ‘tehdit’ ve ‘hürriyeti kısıtlama’ suçlarından açılan dava devam ediyor.

milliyet


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:44.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk