IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Şubat 2015, 03:07   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Survivor Ünlüler-Gönüllüler ile tanıdığımız Serenay Aktaş yeniden Survivor adasına gidiyor.




Survivor Ünlüler-Gönüllüler ile tanıdığımız Serenay Aktaş yeniden Survivor adasına gidiyor. Birçok film ve dizi projesinde de gördüğümüz isim Serenay Aktaş kimdir ve Survivor'da neler yaşadı, işte ayrıntılar..

0Sitene Ekle

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Survivor All star ne zaman başlayacak?

Survivor All Star'ın başlaması için geri sayım başladı. Survivor'ın efsane isimlerinin katılımıyla ekranlara gelecek olan Survivor, 22 Şubat'ta TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Survivor All Star nerede çekilecek?

Survivor All Star, eşsiz doğasıyla büyüleyen Dominik Cumhuriyeti'nde çekilecek. Geçtiğimiz yıl büyük bir mücadelenin yaşandığı Dominik adalarında bu kez efsane isimlerin çekişmesi yaşanacak.

Survivor All Star kadrosuna Serenay Aktaş'da dahil oldu. Survivor 2014'ün unutulmaz isimlerinden biri olan Serenay Aktaş kimdir?

Geçtiğimiz yıl Dominik'teki Survivor mücadelesinde ünlüler takımında yarışan Serenay Aktaş, sporcu kimliğiyle mücadelelerde rakiplerine zor anlar yaşattı. Hırslı ve sporcu kimliğiyle öne çıkan Survivor Serenay Aktaş, bakalım Survivor All Star'da neler yapacak.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Survivor Serenay Aktaş kimdir?

Survivor Serenay Aktaş, Bakırköy'de doğdu. Oyunculuk alanındaki yeteneğinin yanısıra kendine özgü pek çok dikkat çekici özelliğe sahip Serenay Aktaş aynı zamanda Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi takımlarından 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor görev alan yetenekli bir futbolcudur. Yazı yazmaya da özel bir ilgisi bulunan Serenay Aktaş şiir dili etkisi taşıyan düz yazılarını da ileride yayımlamayı düşünüyor.

Oyunculuk alanında da genç yaşına rağmen kısa zamanda tecrübeler edinmeye başlayan Serenay Aktaş'ın her daim dillendirdiği bir özelliğiyse annesine olan düşkünlüğü ve sevgisi. Tüm bunların yanında halen özellikle oyunculukla ilgili çok yönlü çalışmalarını sürdüren Serenay Aktaş ışıltısı, yeteneği ve güzelliğiyle başarı yolunda emin adımlarla ilerleyişini sürdürmektedir.

Futbolun yanı sıra Serenay Aktaş Kanıt dizisinde oyunculuğa başlamıştır. Ardından Türk Malı, Yahşi Cazibe, Kalbim Seni Seçti ve Alemin Kralı gibi dizilerde konuk oyuncu olduktan sonra ilk ana cast projesi Arka Sıradakiler dizinde Gülüm karakteriyle tanınmıştır. Sonraki yıl Serenay Aktaş Muhteşem yüzyıl adlı televizyon dizisinde (Ayşe Hatun) karakterini canlandırmıştır. Muhteşem Yüzyıl'da bir sezon oynadıktan sonra Serenay Aktaş'ın ilk sinema filmi olan Çılgın Dersane 3'te (Merve) karakterini canlandırmıştr. Serenay Aktaş 2014 yılında Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu yaptığı Survivor Ünlüler - Gönüllüler'e katılan Aktaş; Survivor'da Ünlüler adasında 91 gün kaldıktan sonra elenmiştir. Survivor yarışmasının ardından Figüran isimli sinema filminde başrol oynamıştır.


milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
adasına, aktaş, gidiyor, ile, serenay, survivor, tanıdığımız, yeniden, Ünlülergönüllüler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Survivor Ünlüler Gönüllüler Yarışmasında Adaya Kim Veda Etti Zen TV Programları 0 22 Mayıs 2013 16:05