IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Erzurum'da feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/679371-erzurumda-feci-kaza-1-olu-2-yarali.html)

Desmont 07 Şubat 2015 21:39

Erzurum'da feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı
 
Erzurum'da belediyeye ait kamyonetin su kanalına devrilmesi sonucu, bir kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alınan bilgiye göre, Olur ilçesinden Erzurum yönüne giden Bayram Ali Kaya'nın kullandığı 25 DY 735 plakalı Erzurum Büyükşehir Belediyesi Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne (ESKİ) ait kamyonet, karayolunun 16. kilometresinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle yolun sağındaki su kanalına devrildi.
Araçtan yaralı olarak çıkan Nizamettin Akkuş, kazanın yakınındaki Karayolları Bakımevi'ne giderek haber verdi. Bunun üzerine, olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri çağrıldı.
Araç içerisinde sıkışan sürücü Kaya ile arka koltukta oturan ESKİ Olur Şube Müdürü Fahrettin Balcı, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla çıkartıldı.
Sağlık ekipleri, Balcı'nın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Balcı'nın cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Oltu Devlet Hastanesi'ne götürüldü.
Yaralanan Kaya ile Akkuş ise kaldırıldıkları Oltu Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.



haber7


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:54.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net