IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Şubat 2015, 00:16   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fenerbahçe 0-0 Trabzonspor




Süper Lig'de 19. haftanın en önemli mücadelesi Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşmasında 90 dakika sona erdi. Saha karıştı. Maç sonu Bülent Yıldırım Fenerbahçeli Caner Erkin'e kırmızı kart gösterdi. Caner, haftaiçi oynanacak Çaykur Rizespor kupa maçı ve haftaya oynanacak deplasmandaki Gaziantepspor maçlarında forma giyemeyecek.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Girmeyince girmiyor...

Fenerbahçe iyi oynadığı, müthiş pozisyonlar buluduğu hatta önemli bir zaman diliminde tek kaleye çevirdiği karşılaşmada Trabzonspor ile 0-0 berabere kaldı ve 6 maç sonra ilk kez puan kaybetti. Kanarya'nın inanılmaz goller kaçırdığı maçta Trabzonspor en iyi tabirle ucuz kurtuldu. Bordo Mavililer, neredeyse tüm maç kendi yarı alanlarını geçemediler.


Maça hızlı başlayan taraf Fenerbahçe'ydi. Kanarya, özellikle Alper Potuk'un olduğu sol kanattan etkili ataklar gerçekleştirdi. Ancak Hakan Arıkan'ı zorlayacak pozisyonlar da üretemedi.

10. dakikadan sonra Trabzonspor oyunu dengeledi. Ersun Yanal'ın öğrencileri de atak opsiyonu olarak genellikle sol kanadı seçti. Erkan Zengin burada etkili olmaya çalıştı ancak Gökhan Gönül, hücumda olduğu kadar savunmada da iyiydi.


VOLKAN AYAĞINDAN KAÇIRDI!

11'de Volkan Demirel, atılan geri pasta topu ayağının altından kaçırdı. Top çizgiyi geçmeden tecrübeli kaleci meşin yuvarlağı uzaklaştırmayı başardı.

BU SEFER GOLÜ ÇIKARDI!

18'de sahnede yine Volkan vardı. Mehmet Ekici'nin kullandığı mükemmel serbest vuruşta, kaptan topu 90'dan çıkardı, golü önledi.

35. dakikada Fenerbahçe, sol kanattan tek paslarla müthiş bir atak gerçekleştirdi. Ceza sahasında sırasıyla Emenike ve Mehmet Topal bomboş pozisyonda vuramadılar. Top en son Hakan Arıkan'da kaldı.

İsmail Kartal'ın öğrencileri topun kontrolünü ellerinde tutsalar da, Hakan Arıkan'ın kalesini sürekli biçimde zorlayamadılar. Trabzonspor, bir yerden sonra Fenrbahçeli oyunculara geçit vermedi.

İlk yarı 0-0 sona erdi.

FENER MÜTHİŞ BAŞLADI

İkinci yarıya ev sahibi çok hızlı başladı. 46'da kullanılan kornerde Mehmet Topal bomboş kafayı auta attı. Oyunun kontrolünü tamamen eline alan Kanarya, Trabzon kalesini de adeta abluka altına aldı.

EMENIKE KAYBOLDU

68'de Emenike inanılmaz bir gol kaçırdı. Seken topta altı pasta topla buluşan Nijeryalı'nın bomboş şutunu Hakan Arıkan çıkardı. Bu pozisyon dışında Emenike maç içinde yokları oynadı. Takımına katkısı yok denecek kadar azdı. Ne pres yaptı, ne aldığı topları pozitif kullanabildi.

CARDOZO DA YOK AMA..

Oscar Cardozo da etkisiz kalan isimlerdendi.Ancak Paraguaylı'nın kötü performansı Emenike gibi bireysel değildi. Takımının, oyunu kendi yarı sahasında kabullenmesi onu işlevsiz hale getirdi. 60 metrekare alanda tek başına bir şey yapması imkansızdı.

SOW FENER'İN GOLÜNÜ ÇIKARDI

Emenike, Webo, Sow... Üçü de kaliteleri tartışılmayacak forvetler... Ancak üçü de bu akşam inanılmaz goller kaçırdılar.

88'de Pierre Webo, hafif çaprazdan sol ayağıyla karşı karşıya Hakan Arıkan'ın üstüne vurdu.

90+4'te ise soldan Caner'in ortasına Emenike kafayı vurdu, kaleye giden topu Moussa Sow adeta çizgiden çıkardı. Onun bacağına çarpan top auta gitti.

1 PUANI HAKAN ARIKAN GETİRDİ

Trabzonspor'un en iyi değil, tek iyi ismi Hakan Arıkan'dı. Tecrübeli kaleci hata yapmazken, yüzde yüzlük pozisyonları da kurtarmayı başardı. Trabzonspor 1 puan aldıysa bu, onun sayesinde oldu.

BÜLENT YILDIRIM VASATTI

İkinci yarıdaki Aykut Demir-Egemen Korkmaz 'kavgası' dışında oyuncuların iyi niyetli olmaları Bülent Yıldırım'ın en büyük şansıydı. Ancak tecrübeli hakem iki takım adına da çok net faulleri ve sarı kartları veremedi. Ancak bu kadar ağır baskı olan bir futbol ortamında daha iyisi de olamazdı. Başkanların soyunma odasına indiği, telefonla hakemleri aradığı bir ülkede Bülent Yıldırım'a kızmak en son yapılacak şey...


fanatik

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
00, fenerbahce, trabzonspor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık