IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Şubat 2015, 13:15   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ankara'da son gün fırtınası




Seçimde aday olmak isteyen kamu çalışanları için son gün. İstifa eden bürokratların sayısı 500'ü buldu. Çoğunun tercihi AK Parti oldu.

Bürokratlara adaylık için tanınan süre bu akşam saat 17.00'de dolacak. İstifalar gelmeye devam ediyor...



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

TCDD Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, 2002 yılı aralık ayından bu yana TCDD Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten karaman, milletvekilliği aday adaylığı için görevinden ayrıldı.
Karaman, 2003 yılından itibaren Yüksek Hızlı Tren (YHT) projeleri başta olmak üzere 100'ü aşkın önemli demiryolu projesinde görev aldı. Ak Parti hükümetlerinin en fazla önem verdiği alanların başında gelen demiryolu projeleri, Karaman'ın başında bulunduğu ekip tarafından yürütüldü.
Süleyman Karaman kimdir?
Karaman 1956'da Erzincan'da doğdu. 1979-81 yılları arasında İstanbul Teknik Üniversitesi bünyesinde motor, traktör ve ziraat makineleri konusunda prototip çalışmaları, iyileştirme faaliyetleri ve uygunluk testlerinin yapılmasında görev alan Karaman, 1984-94 yılları arasında otomotiv yan sanayinde Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulundu. Karaman, otomotiv ana sanayisinde kullanılan fren donanımları, kompresör, guvernör gibi ithal edilen yedek parçaların yerlileştirilmesi çalışmalarında bulundu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde 1994'te İETT Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alan Karaman, Akbil uygulamalarının başlatılmasında katkıda bulundu. Modern ve şeffaf otobüs duraklarının İstanbul'a kazandırılmasında aktif rol oynadı. Otobüslerde ilk defa giydirme Reklam uygulamasını başlattı. Aynı dönemde, Avrupa ve Amerika'da çeşitli konularda çalışmalarda bulunan Karaman, seminerlere katkı verdi ve bildiriler sundu. Ayrıca, İsfalt, İSBAK, İSTON, İSMER ve BELTUR'da görev aldı.
Karaman, 2002'de TCDD İşletmesi Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlendi. Karaman, Ankara-Eskişehir, Ankara-Konya, Konya-Eskişehir, Ankara-İstanbul ve Konya-İstanbul yüksek hızlı tren hatlarının yapımında ve işletilmesinde, Ankara-Sivas, Ankara-Bursa ve Ankara-İzmir YHT hatlarının inşasında, Sivas-Erzincan Hızlı Tren projesine başlanmasında, asrın projesi Marmaray'ın başarıyla işletilmesinde, İzmir'de Egeray (İZBAN) projesi tamamlanmasında ve işletilmesinde, Milli Tren ve Milli Sinyalizasyon projelerinde, demiryollarında yerli sanayinin gelişmesinde, Türkiye'de demiryolu eğitiminin geliştirilmesinde ve yaygınlaştırılmasında, demiryollarının yenilenmesinde önemli rol oynadı. Evli ve 3 çocuk babası Karaman, İngilizce biliyor.
Dışişleri Bakanlığı diplomatı Vahit Özdemir
DIŞİŞLERİ Bakanlığı diplomatlarından konsolos Vahit Özdemir Ak Parti Nevşehir Milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etti.

Vahit Özdemir, yaptığı açıklamada, "Dünya lideri , Kadim Dostum Muhterem Reisicumhurumuz Recep Tayyip Erdoğan'ın dirayetli önderliğinde ve Başbakanımız Davutoğlu Ahmet Hocamızın rehberliğinde ülkemizin şaha kalkıp dünyada yıldız bir ülke haline geleceğine yürekten inanıyorum. Bürokrasi ve diplomasi tecrübemi Aziz Milletimin ve memleketim Nevşehir'in hizmetine sunabilmek amacıyla fahri kurucusu olduğum AK Parti'den Nevşehir Milletvekili Aday Adaylığı için görevimden istifa ediyorum" dedi.

Bolu Vali Yardımcısı Mustafa Özsoy

Bolu Vali Yardımcısı Mustafa Özsoy, milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa ettiğini açıkladı. 30 Mart seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı da olan ve seçimi kaybeden Bolu Vali Yardımcısı Mustafa Özsoy, bu kez de 7 Haziran 2015’te yapılacak olan genel seçimlerde MHP’den memleketi olan Kayseri milletvekili adayı olmak için partiye başvuru yaptığı belirtildi.

Kayseri'de istifa yağmuru

Bu arada, Kayseri’de MHP’den milletvekili aday adaylığı için ERÜ öğretim üyesi Osman Ceyhan, Kayseri Eğitim ve Araştırma hastanesinden Dr. Ünal Polat, Kayseri İller Bankası Bölge Müdürü Sönmez Ata, AK Parti Sivas aday adaylığı, Kayseri Büyükşehir Belediyesi BEF Genel Müdürü Refik Tuzcuoğlu Ak Parti Konya’dan , Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Dr. Havva Çalış Talay istifalarını verdi. Öte yandan Mavi Marmara gemisinde İsrailli askerler tarafından öldürülen Furkan Doğan’ın ERÜ’de öğretim üyesi olan babası Doç.Dr. Ahmet Doğan’ın da AK Parti Kayseri’den milletvekili adaylığı için istifa edeceği öne sürüldü.

Kaymakam da ayrıldı

Adıyaman'ın Gölbaşı İlçe Kaymakamı Ali Edip Budan, Malatya'dan Ak Parti milletvekili adayı olmak için görevinden istifa etti.

milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ankarada, fırtınası, gÜn, son


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
F1'de Hamilton Fırtınası! Elysian Diğer Spor Branşları 1 12 Mayıs 2014 08:04
IE9 fırtınası! Slipknot Arama Motorları Haberleri 0 22 Eylül 2010 22:17