IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Şubat 2015, 09:40   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erdoğan Küba'da da "üç" dedi




Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Küba ziyaretinde bir numaralı gündemi, Havana'ya cami projesi oldu. Havana'da Küba Devlet Başkanı Raul Castro tarafından resmi törenle karşılanan Erdoğan, projeyi Kübalı yetkililere ilettiğini söyledi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Küba'nın başkenti Havana'daki programı kapsamında, kentin eski şehir olarak adlandırılan tarihi bölümünü gezdi.

Burada basın mensuplarının Küba ziyaretine ilişkin sorularını yanıtlayan Erdoğan’a, Havana'ya cami projesi soruldu.

Erdoğan, Küba yönetimince Suudi arabistan ile bu konuda çok öncelere dayanan bir görüşme yapıldığını ve bir mutabakata varıldığını aktardı. Cumhurbaşkanı'nın Küba'daki duraklarından biri de, Havana'daki Atatürk büstü oldu.
Erdoğan, 2008 yılında dikilen ve Türk heykeltraş Metin Yurdanur'un eseri olan büstü ziyaret etti. Cumhurbaşkanı'nın Küba'daki duraklarından biri de, Havana'daki Atatürk büstü oldu. Erdoğan, 2008 yılında dikilen ve Türk heykeltraş Metin Yurdanur'un eseri olan büstü ziyaret etti.
Erdoğan sözlerine şöyle devam etti:
"Suudi Arabistan mimarisiyle bizim mimarimiz farklı. Burada bu işle ilgilenen çok önemli bir isim var, kendilerine Ortaköy Cami ile ilgili daha önce bilgi vermiştik. Ben şimdi Ortaköy Cami ile ilgili tüm bilgileri, proje çalışmalarına, tüm görüntülerine varıncaya kadar takdim ettim.

'Biz bunu kendimiz yapacağız, ortak istemiyoruz. Uygun görürseniz Havana'da yapmak isteriz. Havana'da diğerlerine söz vermişseniz o zaman bir başka şehirde Ortaköy Camisi'ni yapabileceğimizi’ kendilerine söyledik. Bundan sonraki süreci de bizler gerek Diyanet İşleri gerek TİKA vasıtasıyla takip edeceğiz. TİKA ile ilgili burada üç önemli adım atıldı, bir adım da bu olacak. Olumsuz bir yaklaşımları yok." ZİYARETTEN NOTLAR: 3 ÇOCUK YANITI
Cumhurbaşkanı, Küba'nın bağımsızlık mücadelesinin öncülerinden, şair ve yazar Jose Marti'nin anıtını da ziyaret etti ve Havana'nın ünlü devrim meydanındaki anıta çelenk bıraktı. Cumhurbaşkanı ve eşi Emine Erdoğan, Küba'da yaşayan Türklerle sohbet etme şansı da yakaladı. Cumhurbaşkanı, Havana'da yaşayan Türk vatandaşı ve onun Kübalı eşine, "Kaç çocuk yapacaksınız?" diye sordu. Gelen cevap ‘3’ oldu.

Erdoğan'ın çocuk sorusuna yanıt parmaklarla verildi Erdoğan'ın çocuk sorusuna yanıt parmaklarla verildi Cumhurbaşkanı Erdoğan, rahatsızlığı nedeniyle Fidel Castro ile bir araya gelemediğini dile getirerek, Küba Devlet Başkanı Raul Castro ile geniş bir çerçevede görüşme gerçekleştirdiklerini yineledi. Cumhurbaşkanı, Küba'nın ardından Güney Amerika seyahatinin son durağı olan Meksika'ya geçti.


milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 12 Şubat 2015, 15:54   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Erdoğan Küba'da da "üç" dedi




Çok güzel bir akımın öncüsü oldu. Kaç çocuk yapacaksınız? -3. Aşağısı kurtarmıyor. 3 çocuk 4 çocuk yapan ailelerin durumlarını da görüyoruz hani. Kıt kanaat geçiniyorlar. Çocukların bir kısmı çocuk esirgeme kurumlarına dahi veriliyor.
Benim dikkatimi çeken dün bu haberi tv'den izleyenler olmuşsa Küba'da "devrimci" liderleri ziyaret etti. Nasıl duygulandım nasıl duygulandım anlatamam. Adam dış siyasette iyilik timsali. İlah yani. O kadar. Ne demek istediğimi anlayabilmeniz için o devrimci liderlerin ne yaptıklarını ve bizim ülkemizde ölen gençlerin yaşamlarını az da olsa bağdaştırın. Ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Saygılarla.

 

 

Etiketler
da, dedi, erdoğan, kübada, Üç


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
"Seni Seviyorum" Dedim.. "Bende Seni" Dedi.. Sevda Resimli Şiirler 0 13 Şubat 2012 17:56
"Sevmek" dedim. "Yoluna ölmek" dedi. Sevda Aşk ve Sevgi Köşesi 0 30 Ocak 2012 01:31
Erdoğan "kiracıyım" dedi ama... Kayahan Haber Arşivi 18 16 Ağustos 2010 19:01