IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
2Beğeni(ler)
  • 2 Post By glu

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Şubat 2015, 02:56   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erdoğan Obama'ya seslendi: Neredesin başkan!




umhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de 3 müslümanın öldürülmesiyle ilgili ABD Başkanı Obama'ya seslendi: "Sayın Obama'ya sesleniyorum, neredesin başkan diyorum. Siz bu tip olayda sessiz kalırsanız dünya da size sessiz kalacaktır"



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , Latin Amerika ülkeleri ziyaretinin son durağı Meksika'nın başkenti Meksiko'da, mevkidaşı Meksika Cumhurbaşkanı Enrique Pena Nieto ile baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Daha önce 2 kez başbakan olarak buraya gelmiştim, bu üçüncü ziyaretim. 2 ülke ilişkilerini en geniş manada ele alma fırsatı bulduk. Burada 3 anlaşma yaptık. Ortak deklarasyonu imzaladık. 12 yıl önce aramızdaki ticaret hacmi çok komikti, 1,2 milyon dolardan, 100 kat arttırdık. 2018 yılını gelin her iki ülke olarak kültür turizm yılı olarak ilan edelim, vatandaşlarımızın rahat geliş gidişlerini sağlayalım. Karşılıklı vizeleri kaldıralım teklifi yaptık. Bir an önce THY'nin de buraya gelmesi için yetkili arkadaşlarımız çalışmaları yürütecek. 24 -25 Nisan'da Çanakkale'ye davet ettim, kendileri katılamasa da en düzeyde katılım sağlayacaklarını söylediler.

"SAYIN OBAMA'YA SESLENİYORUM, NERDESİN BAŞKAN DİYORUM"

Amerika’ya yakın olduğum için buradan belirtmem gerekiyor. 3 Müslümanın öldürülmesi noktasında özellikle Başkan Obama, Kerry ve Biden'ın şu ana kadar hiçbir açıklama yapmamış olması manidardır. Bunlar terörist değil, bunlar Suriyeli Müslüman. Sayın Obama'ya sesleniyorum, neredesin başkan diyorum, Biden'a sesleniyorum neredesiniz diyorum. Siz bu tip olayda sessiz kalırsanız dünya da size sessiz kalacaktır. Dünya 5'ten büyüktür. Ölenlere rahmet diliyorum, öldüreni de lanetliyorum" dedi.




Kaynak:Radikal

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 13 Şubat 2015, 11:52   #2
Çevrimdışı
glu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Erdoğan Obama'ya seslendi: Neredesin başkan!




Ohh şükürler olsun bugün de "Eyyyyyyy X ....." cümlesini duyduk, rahatladık. Madem Uzun, böyle bir sesleniş ve serzeniş içerisinde benim de ona bir sesleniş ve serzenişim olacak;

Eyyy Tayyip Erdoğan, Eyyy dünyadaki mazlumların kahramanı, vatandaki mazlumların düşmanı, Eyyy yandaşın aşkı, muhalifin düşmanı. Madem bu kadar hassassın, madem mazlumun her daim yanındasın peki neden Soma katilleri için bir girişimde bulunmak yerine onları koruyup kolladın? Madem zulme karşı dimdik ayaktasın, madem öldürülen bir katil için tepki gösterilsin istiyorsun Malatya Zirve cinayetinde, Hristiyanlar katledilirken neredeydin ? Madem bu tarz olaylara sessiz kalınmasını istemiyorsun neden Charlie Hebdo saldırısında "oh olsun, gebersinler" tarzında yaklaşımlar sergiliyorsunuz ? Şu tribünlere oynamayı bir bırakın ya. Artık o akbeyinsizler bile yemiyor bunları. Bak cidden o beyinsizler bile artık şüphe duymaya başladı. Ya bu kadar oy bazlı yaklaşmayın şu olaylara. Madem sen ve tabanın bu konularda çok hassas, madem mazlumun hep yanındasınız o zaman katile katil, hırsıza hırsız diyeceksiniz. Sen dün öldürülen Hristiyanlar için, ateistler için gebersinler dediğin anda senin "ey bilmem kim neredesiniz?" demeye hakkın yok. İkiyüzlü ve riyakarsınız. Ölüsevicisiniz. 2 Filistin muhabbeti araya başka bir şey sıkıştır sonra "RTE mazlumların dostudur" hee evet dostudur. Yahu Somanın kanı kurumadan Ermenekte başka bir katliam oluyor peki sayın Tiran sen çıkıp Eyyyyy Ermenek madeni sahibi dedin mi ? Sen önce bi yurdundaki pislige, leş duruma bak ya. Ülken bogazına kadar pislige batmış sen hala "Ey bilmem kim" derdindesin.

 

 

Etiketler
başkan, erdoğan, neredesin, obamaya, seslendi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Obama Erdoğan'a seslendi! FLu Haber Arşivi 0 26 Eylül 2009 01:52