IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
2Beğeni(ler)
  • 1 Post By Enchanting
  • 1 Post By Lcia

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Şubat 2015, 14:45   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Üniversiteli kız yakılarak öldürüldü!




MERSİN ‘in Tarsus İlçesinde korkunç cinayet. Eski Ankara karayolu, Tarsus Çamalan mevkii, Alman mezarlığına yakın bir noktada, ana yola yaklaşık 50 metre mesafede, muhtemelen öldürüldükten sonra yakılmış genç bir kadına ait ceset bulundu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde kayıp olarak aranan üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Aslan'ın öldürüldükten sonra yakılmış cesedi bulundu. Cinayetle ilgili 2 kişi gözaltına alınırken 1 kişi de aranıyor.

Çağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü 1'nci sınıf öğrencisi Özgecan Aslan'ın 11 Şubat'ta ailesi tarafından polise kayıp olduğu yönünde dilekçe verildi. Üniversiteli kız aranırken dün akşam saatlerinde Tarsus-Mersin-Adana arasında yolcu taşımacılığı yapan 33 B 8756 plakalı minibüs sürücüsü 26 yaşındaki Suphi Altındöken jandarma noktasında durarak otoyola nasıl çıkacağını sordu. Jandarma ekipleri, minibüsün tarif ettikleri yol yerine ormanlık alana doğru gittiğini fark edince şüphelenip takip etti. Jandarma peşinden gittiği minibüsü yol kenarında durdurup arama yaptı. Sürücü ile beraberinde babası 50 yaşındaki Necmettin Altındöken ile 20 yaşındaki Fatih Gökçe'nin bulunduğu minibüste kan izlerine rastlandı. Sürücü müşteri olarak minibüse aldıkları 2 yolcunun kavga ettiğini o yüzden olduğunu ileri sürdü. Gözaltına alınan 3 şüpheli, yapılan işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

ŞAPKASI BULUNDU
Araştırmasını sürdüren jandarma, üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın, kayıp bilgisi üzerine tekrar minibüsü aramaya başladı. Tarsus'ta yapılan yol kontrolü sırasında 33 B 8756 plakalı minibüs içinde Necmettin Altındöken ve Fatih Gökçe ile birlikte ele geçirildi. Minibüste yeniden yapılan aramada, bulunan bir kadın şapkası, kayıp öğrencinin babası Mehmet Aslan'a, gösterildi. Baba Mehmet Aslan, şapkanın kızı Özgecan'a ait olduğunu söyledi. Bunun üzerine sorgulanan Necmettin Altındöken ve Fatih Gökçe, suçlarını itiraf ederek genç kızı öldürdükten sonra benzin dökerek yakıp, Çamalan Köyü Alman Mezarlığı yakınındaki Cin deresine attıklarını itiraf ettiler.

PİKNİK ALANINDA BULUNDU
Zanlıların gösterdiği yerde yapılan aramada vücudunun bir bölümü yanmış kadın cesedi bulundu. Tarsus Devlet Hastanesi'ne getirilen cenaze, kayıp genç kızın Tarsus'ta en son birlikte görüldüğü kız arkadaşına gösterildi. Cesedi teşhis edemeyen ve ismi açıklanmayan genç kız, kıyafetleri görünce arkadaşına ait olduğunu söyleyip fenalık geçirdi. Jandarma tarafından sakinleştirilen genç kız, "Öğlene kadar birlikte okuldaydık. Saat 01.30'da okuldan birlikte çıktık. Alışveriş merkezinde yemek yedik, akşam saatlerinde minibüse bindik. Ben yolda indim o da evine gitmek üzere devam etti. Aynı gece kayıp olduğu bilgisini aldık, bir gün sonra da okula gelmedi"dedi. Ailesi de cenazesinin kızlarına ait olduğunu minibüste bulunan şapka ve kıyafetlerinden teşhis etti.

DNA TESTİ BELİRLEYECEK
Ancak yüzüyle birlikte vücudunun bir bölümü yanan cenazenin kesin olarak Özgecan Aslan'a ait olduğunu belirlemek için aile fertlerinden alınan DNA örnekleri ile karşılaştırma yapılacak. Necmettin Altındöken ve Fatih Gökçe'nin sorgusu devam ederken ilk gözaltına alındıklarında minibüsü kullanan şoför Suphi Altındöken'in yakalanması için çalışma başlatıldı. Şüphelilerin, genç kızı neden öldürüp yaktıkları ise yapılan soruşturma sonucu ortaya çıkacak.

milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 13 Şubat 2015, 14:51   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Üniversiteli kız yakılarak öldürüldü!




Böyle bir şeyi neden yapar bu millet. Yazıktır,günahtır..
Allah rahmet eylesin, rabbim ailesine,arkadaşlarına bol bol sabır versin.

 

Alt 13 Şubat 2015, 22:31   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Üniversiteli kız yakılarak öldürüldü!




ulan allah belanizi versin ya hayvan herifler! su an ne yazsam hirsimi alamayacagim. bu tarz haberleri okuyunca, kan beynime sicriyor, ofke dolu oluyorum boyle yobaz ve sapik insanlarin oldugu bir cografyada yasadigim icin. boyleleri icin var ya, agirlastirilmis muebbet verip, topluma kazandirmakla falan hic ugrasmayacaksin. cunku bu sekilde bir yere varilamiyor, varilamaz da. hic sormayacaksin anlat nasil oldu falan diye, direk geberteceksin bu pislikleri. ya da hayir, olum inanin odul olur, kapatacaksin bunlari iki metrelik hucreye, geberene kadar isik gormeden curuyup gidecek orada, bunlar ona layik. sizin sapkinliginiza, pisliginize, haysiyetsizliginize, namussuzluguna, size ulan, sizin gibilere, hepinize lanet olsun.

__________________
everything. everyone. everywhere. ends.
 

Alt 14 Şubat 2015, 00:29   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Üniversiteli kız yakılarak öldürüldü!




Ve bu habere '' tecavüz ediyorsun, işini bitirdin ne diye yakıyorsun. '' şeklinde yaklaşan yorumları da gördü bu gözler. Bu ülkede böyle sapkınları içeri tıkmak yerine, bunların sapkınlıklarının nedeninin kadının tahrikleri olduğunu öne sürerek, verilmeyen cezalar var. Bu ülkede zihinsel engellilere tecavüz edenlere, karşı taraf çığlık atmadı diye yapılan iyi hal indirimleri var. Ne ilkti Özgecan ne de son olacak, kimsenin bir can güvenliği yok. Her gün cinayet, tecavüz, taciz haberleri okuyoruz da hiçbirine çare bulamıyoruz. Kadınları geri plana ittikçe, tecavüzcüleri ve böyle katilleri yüreklendiren sisteminde sizin de... Bu ülkede kızı tecavüze uğramış anneleri, babaları mahkeme salonlarında o anları zorla yaşatarak, o anları dinlettirerek öldürdüler. Bu ülkede çıkıp kadın olduğu halde, tecavüzcülere ceza kesemediklerini bildiğinden çocuklarınıza çığlık atmayı öğretin diye olayı iyice çirkinleştirdiler. Katiller sokakta, tecavüzcüler sokakta, bütün sapkınlar sokak da, biz de sokaktayız. Onlar dilediğini yapıyor, biz ölüyoruz. Onlar yüreklendiriliyor, bizim yüreklerimiz parçalanıyor. Bunu yapanlardan biri yakalandı, hiç acımayacaksın, nasıl yaktıysa Özge'yi, sen de onu yakacaksın aynen öyle. İyi hal indirimleriniz batsın ya. Meşrulaştırdığınız her cinayetin bedelini ödeyeceksiniz, hepiniz. Öyle öteki taraf diye de beklemeyin boşuna, ötesi yok tarafı yok, hepinizin hesabını biz keseceğiz. Şu ülkede silahlanacaksa kadınlar silahlansın da kökleri kurusun bunların, sinirden deliriyorum. Keselim mi hepinizin cinsel organlarınızı? Yedirelim mi size? Ne yapalım be! Yakalım mı? Doğrayalım mı? Sokağa çıkıp bağırıyoruz biz, o... oluyoruz. Susuyoruz, niye susuyorsun diye dayak yiyoruz. Yolda yürüyoruz, kafamızı kaldırdık diye tecavüze uğruyoruz. Siz de bahane çok, ülkede kadın çok, devletin başı zaten sapkınlarla dolu. Ne bekliyorsun ki başka. Yakacaksın bu ülkeyi, başka türlüsü yok, olmayacak. Bu ülkede yeni doğan bebekten, genç kıza, karısından, ablasına, ördeğinden, köpeğine, ineğinden damacanasına kadar uzayıp giden sapkınlar listesi var. Manyaklar var. Akıl sağlıkları bozuk olanların, bizimkileri de bozmadan içi rahat etmeyecek.

__________________
If you can't measure it, it doesn't exist.
 

Alt 14 Şubat 2015, 14:22   #5
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Üniversiteli kız yakılarak öldürüldü!




Esfel-i Sâfiline ehil olan bir azınlık var ki bana şeriat gelmeli artık dedirtiyor.
Cehennem iyi ki var. Cehennemin varlığı aklıma gelince rahatlıyor ve ferahlıyorum.

__________________

 

Alt 14 Şubat 2015, 15:14   #6
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Üniversiteli kız yakılarak öldürüldü!




Bu ülkede hatta dünyada bayan olmak zor.

1. Bayanlar cinsel obje olarak reklam, dizi , film, afiş, vb yerlerde kullanılıyor. Buda böyle insanların bahanesi haline geliyor.
"Reklam gördüm , üzerine de bu bayan aynı elbiseyle gelince kendimi tutamadım" diyen adamlar var bu ülkede.
2. Bayanlara yönelik istismarların hiç birinin caydırıcı bir kanunu kuralı hükmü yok
3. Ne zaman bu ve buna benzer olaylar olsa ki çok sık oluyor. Hiç bir yetkilinin sesi çıkmıyor.
4. Bu ülkede babam tarafından tecavüze uğradım diye tv programına çıkan kız babası tarafından vahşice öldürülüyor babasının aldığı ceza ise (Kışkırtma ve ifşa etme) sebebiyle indirilebiliyor.
5. Bu tarz insanların yaşadığı aile toplumu asla bunları tedavi ettirmiyor veyahut gerekli yerlere başvurmuyor.
6. Bu adamlar yüzünden bayan olan herkes daha kundaktayken öğrenmek zorunda kalıyor erkeklerden uzak durması gerektiğini.

Anne, baba, akraba, eş, dost bilmesine rağmen çocuklarındaki bu rahatsızlığı, katiyen toz kondurmuyorlar. Bunlar hep "erkektir yapar, elinin kiri, kız kuyruk sallamasa erkek peşine dolanmaz" sözleri yüzünden başımıza gelen şeyler.

Hayır efendim sizin evlatlarınız (afedersiniz) abaza olmasa kimseye bir şey olacağı yok. Ahlak, din, utanma duygusu, ar ve namus'un ne demek olduğunu bu günde anlamış olduk.

Umarım namus kadına has bir şey demeye devam etmez bazı zihniyetler. Zira namussuzluk örneğini erkeklerde de görüyoruz.

 

 

Etiketler
kız, yakılarak, üniversiteli, öldürüldü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yakılarak öldürülen Filistinli gencin kuzenine ağır işkence Seth Haber Arşivi 1 06 Temmuz 2014 14:47
300 Kişinin Yakılarak Öldürüldüğü Camide Kazı Afrodit Haber Arşivi 0 04 Kasım 2010 11:47
Üniversiteli kız ölü bulundu Ezgi Haber Arşivi 0 01 Ağustos 2010 16:27