IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Şubat 2015, 18:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çaykur Rizespor 0-4 Mersin İdmanyurdu




Spor Toto Süper Lig'de Mersin idmanyurdu, deplasmanda Çaykur Rizespor'u 4-0 mağlup etti. Mersin'in gollerini Futacs (7' ve 86') ve Nakaoulma (50've 90') kaydetti. Çaykur Rizespor'un bu mağlubiyetle evinde maç kazanamama hasreti devam etti.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

5. dakikada Orhan Ovacıklı’nın sağ taraftan ortasında, ceza yayı üzerindeki Lafferty’nin şutunda top direğin yanından auta çıktı. 7. dakikada konuk ekip ilk tehlikeli atağında golü buldu.

Karşılaşma, konuk ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. Öte yandan Mersin İdmanyurdu oyuncuları maç öncesi ısınmaya, öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın fotoğrafının yer aldığı tişörtle çıktı.

Tişörtte "Özgecanımız yandı başka canlar yanmasın. Kadın istismarına hayır" yazısı yer aldı. Çaykur Rizespor taraftarları ise uzun süre "Özge Can ölmedi. Kalbimizde yaşıyor" şeklinde tezahüratta bulundu.

İkinci yarıya da İlk yarıda olduğu gibi etkili başlayan konuk ekip Mersin idmanyurdu, 50. dakikada Nakoulma ile farkı 2'ye çıkardı. Servet Çetin kendi yarı alanında topu kaptıktan sonra pasını hemen önündeki arkadaşı Prejuce Nakoulma attı, ortasahanın gerisinden aldığı topla süratle ilerleyen Nakoulma ceza sahası içine girdikten sonra Giray Kaçar'dan sıyrdı, altı pasın hemen dışında sol çaprazdan Nakoulma, sol ayağıyla düzgün bir şut çekti ve sol kale direğinede çarpan top ağlarla buluşturdu. 68. dakikada Eren Albayrak'ın sol taraftan kullandığı köşe vuruşunda ortasını penaltı noktasının üzerine doğru açtı. O noktada topa iyi yükselen Leonard Kweuke kafayla şutunu çekti ancak top doğrudan auta çıktı.

78. dakikada ev sahibi Çaykur Rize'de Sağ kanatta Orhan Ovacıklı son çizgiye kadar indikten sonra pasını yerden penaltı noktasının hemen sağında bulunan arkadaşı Sercan Kaya'ya attı. Sercan topu kontrol ettikten sonra şutunu çekti ancak defans bu şutun kaleye gitmesini engelledi. 86. dakikada Mersin İdman Yurdu, Marko Futacs'ın attığı golle farkı 3'e çıkarttı. Mehmet Taş kendi yarı alanında Sercan Kaya'dan kaptığı topda pasını defansın arkasına doğru Marko Futacs'a attı. Topla birlikte önündeki boş alanı süratle kateden Marko Futacs, ceza sahasına girdikten sonra penaltı noktasının hemen sağından yerden şutunu çekti ve topu ağlarla buluşturmayı başardı. 90+1. dakikada Nakoulma Mersin'e 4. golü getirdi ve sahadan 3 puanla ayrıldı.

fanatik

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
04, caykur, mersin, rizespor, İdmanyurdu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gençlerbirliği 0-2 Çaykur Rizespor Seth Haber Arşivi 0 01 Şubat 2015 18:25
Galatasaray 2-0 Çaykur Rizespor Seth Haber Arşivi 0 25 Ocak 2015 23:04
Çaykur Rizespor - Başakşehir: 0-2 Seth Haber Arşivi 0 22 Kasım 2014 16:01
Çaykur Rizespor - Balıkesirspor: 2-2 Seth Süper Lig (Anadolu Takımları) 0 21 Ekim 2014 13:29