IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Nihat Doğan'a çok sert cevap: Bir de para mı istiyorsun! (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/682010-nihat-dogana-cok-sert-cevap-bir-de-para-mi-istiyorsun.html)

Cappy 17 Şubat 2015 02:46

Nihat Doğan'a çok sert cevap: Bir de para mı istiyorsun!
 
Galatasaray camiasının 'Özgecan Aslan' hakkındaki tweetleri nedeniyle ihraç etmek istediği Nihat Doğan, Twitter'dan, "İhraç ederseniz paramı iade edin" dedi. Ancak Doğan'a cevap gecikmedi.



Facebook'ta Paylaş
inPaylaşın


Tarsus'ta öldürülen Özgecan Aslan hakkında attığı tweetlerle büyük tepki çeken Nihat Doğan, kendisini Galatasaray Kulübü Üyeliği'nden ihraç etmek için harekete geçenlere Twitter 'dan cevap verdi.

Peş peşe tweetler atan Doğan, "İhraç edeceseniz üyelik için yatırdığım parayı iade edin de hiç olmazsa Filistin 'deki mazlum kardeşlerime göndereyim" ifadesini kullandı.
Ancak Nihat Doğan'a da cevap gecikmedi...

Galatasaray Kulübü Sicil Kurulu Başkanı olan Serdar Eder, Twitter üzerinden Doğan'a çok sert bir yanıt verdi. Eder, şunları yazdı:

"Nihat Doğan 2015 yılı aidatını yatırdın da mı geri istiyorsun? 'Ben bıraktım' demen için kaç para istersin? Ben vereyim. Nihat Doğan aidat yatırmış gibi hala borcun olduğunu unutma, ama varsa aklında bir rakam onu da söyle."


Radikal


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:41.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net