IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Şubat 2015, 15:48   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hava ve kara trafiği felç... İşyerlerinde erken paydos




İstanbul'da aralıklarla devam eden ve zaman zaman tipiye dönüşen kar yağışı hava ve deniz ulaşımını durdurdu. Atatürk Havalimanı'nda iniş ve kalkışlar durduruldu. Zincirsiz araçların trafiğe çıkışına izin verilmiyor


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Atatürk Havalimanı'nda yoğun kar yağışı nedeniyle uçakların iniş ve kalkışları yapılmayacak. Köprü trafiği durdu...
E-5 ve TEM'de de trafik felç... İstanbul'da yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle de birçok özel şirket erken paydos kararı aldı. Memurların da erken bırakılması bekleniyor.
stanbul'da dün akşamdan itibaren etkili olan kar ve tipi ulaşımı durma noktasına getirdi. Dün gece evine gidemeyenler araçlarını otoyol kenarlarına bıraktı.
EMNİYET ŞERİTLERİ OTOPARKA DÖNÜŞTÜ
Bugün otoyallardaki emniyet şeritleri terk edilmiş araçlarla doldu.İstanbul'u Avrupa'ya bağlayan TEM Otoyolunda ilerlemekte zorlanan TIRlar nedeniyle zaman zaman trafik durdu.
BUGÜN DE TIR'LAR KAYDI, TRAFİK DURDU
TEM otoyolun Bahçeşehir Halkalı yönü ile, Çatalca - Selimpaşa yönünde trafik, kayan TIRlar sebebiyle durdu. Kar yağışı etkisini yitirmesine rağmen özellikle Kumburgaz ve Selimpaşa arasında şiddetli rüzgarın etkisiyle yola savrulan kar kütleleri ulaşımın aksamasına neden oldu.
YOĞUN YAĞIŞ KARLA MÜCADELEYİ ETKİSİZ BIRAKTI
Karla mücadele araçlarının aralıksız çalışmasına rağmen önlemler yetersiz kaldı. Dün geceden bu yana mahsur kalan TIR'lar bugün de hareket edemedi. TEM otoyolu ile E-5'i bağlayan Kumburgaz bağlantı yolunda tipi öylesine boyutlara ulaştı kı ağaçlar devrildi. Görüntü çekmek bile büyük çaba gerektirdi. Bölgedeki olumsuz hava şartları etkisini sürdürüyor.
VALİLİKTEN UYARI
İstanbul Valiliği, İstanbul'da dün hayatı felç eden kar yağışının ardından bugün trafikte aksamaların önüne geçebilmek için sürücüleri uyardı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, "Trafikte yaşanan aksaklıkların önüne geçilebilmesi amacıyla başta TIR ve kamyonlar olmak üzere zincirsiz araçların trafiğe çıkmasına izin verilmeyecektir" denildi.
KAR LASTİĞİ OLMAYANA CEZA
İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, araçlarda kış lastiği denetimi yaptı. Dolmabahçe'de gerçekleştirilen denetimde araçlarında kış lastiği bulunmayan sürücülere, para cezası verildi.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü amiri Osman Altın, "Kış lastiği denetimini sadece kar yağdığında değil, 1 Aralık ile 1 Nisan arasında yapıyoruz. Şu an itibarıyla İstanbul'da 10 araçtan 9'unda kış lastiği bulunduğunu söyleyebiliriz. Ticari araçların hepsinde kış lastiği bulunuyor" dedi.

Altın, çekicilerle desteklenen ekiplerin ana arterlerde hazır bulundurulduğunu belirterek, "İstanbullular, mecbur kalmadıkça dışarı çıkmamalı. Dışarı çıkanlar da toplu taşıma araçlarını kullanmalı. Araçlarda halat, kış lastiği ve zincir bulundurmalı" diye konuştu. Trafik ekiplerinin kış lastiği denetimleri, belli güzergahlarda devam ediyor.
HAVAALANINDA YOĞUNLUK
Olumsuz hava koşulları nedeniyle hava trafiğinin aksaması sonucu Atatürk Havalimanı'nda bekleyen yolcular, terminallerde yoğunluk oluşturdu. Pistlerdeki karla mücadele çalışmalarının devam ettiği Atatürk Havalimanı'nda, iniş ve kalkışlar gecikmeli de olsa yapılıyor. Birçok hava yolu şirketinin seferlerini iptal etmesi nedeniyle yolcular, havalimanındaki terminallerde yoğunluk oluşturdu.

İptal edilen seferleri bilgi ekranlarından öğrenen yolcular, bilet satış ve danışma noktalarında bir süre sıra bekledi. Bazı hava yolu şirketlerinin yolcularına kumanya dağıttıkları görüldü.

Havalimanı yetkilileri, bugün ve yarın uçuşu olan yolcuların seferlerle ilgili son durumu öğrenmeden Atatürk Havalimanı'na gelmemelerini istedi.

Öte yandan, Onur Air, yoğun kar yağışı nedeniyle Atatürk Havalimanı'ndan saat 18.00'e kadar yapılacak uçuşları iptal ettiğini duyurdu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
erken, felc, hava, kara, paydos, trafiği, ve, İşyerlerinde


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık