IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Nihat Doğan'dan İbrahim Tatlıses'e cevap: Eleştirince aklanıyorsun (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/682689-nihat-dogandan-ibrahim-tatlisese-cevap-elestirince-aklaniyorsun.html)

Cappy 19 Şubat 2015 02:50

Nihat Doğan'dan İbrahim Tatlıses'e cevap: Eleştirince aklanıyorsun
 
Nihat Doğan kendisini isim vermeden eleştiren İbrahim Tatlıses'e, Tatlıses'in yer aldığı bir haberin fotoğrafıyla yanıt vererek, 'İbrahim Tatlıses de Beni eleştirmiş. Dünya ne güzel; eleştirince aklanıyorsun'' dedi.



Nihat Doğan kendisini isim vermeden eleştiren İbrahim Tatlıses’e, Tatlıses’in yer aldığı bir haberin fotoğrafıyla yanıt vererek, ‘İbrahim Tatlıses de Beni eleştirmiş. Dünya ne güzel; eleştirince aklanıyorsun’’ dedi.

Özgecan Aslan'ın vahşice katledilmesi sonrası attığı tweetle tepki çeken Nihat Doğan'a bir eleştiri de İbrahim Tatlıses'ten gelmişti.

Ünlü sanatçı, oğlu İdo Tatlıses'in '' Bugün siyah giyiniyoruz... ÖzgeCan 'a yapılanlardan dolayı erkekliğimden utanıyorum'' başlığı altında yayınladığı fotoğrafı paylaşarak, ''Biriside, KADIN mini etek giyerse tecavüz edilir diyor...!!! Gelde bu zihniyet sahibi insanlarla bu güzelim DÜNYAYI PAYLAŞ...!!!'' notunu düşmüştü.

Nihat Doğan kendisini isim vermeden eleştiren sanatçıya Twitter hesabı üzerinden yanıt verdi. Doğan, yıllar önce İbrahim Tatlıses ve Perihan Savaş'ın bulunduğu bir haberi ve fotoğrafı paylaşarak, ''İbrahim Tatlıses de Beni eleştirmiş. Dünya ne güzel; eleştirince aklanıyorsun'' notunu düştü.




Radikal


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:14.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net