IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Şubat 2015, 00:13   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Şehre inen kurtlar yaşlı karı kocayı yaraladı.




Elazığ'ın merkeze bağlı Harput Mahallesi'ne bağlı Yedigöze mevkisinde evlerinin önünden gelen köpek seslerini duyarak dışarı çıkan yaşlı çift, kurtların saldırısına uğradı. Yaralılar Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alınırken Dursun Bayat'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

KÖPEK SESLERİNİ DUYUP DIŞARI ÇIKTILAR
Edinilen bilgilere göre olay, merkeze bağlı Harput Mahallesi Yedigöze mevkisinde gece 01.00'da meydana geldi. Evlerinin önünden gelen köpek seslerini duyan Dursun Bayat (73) ve Sultan Bayat (63) dışarı çıktıklarında kurtların saldırısına uğradı. Kurtların saldırdığı Dursun Bayat yere yığılırken eşi de kocasına yardım etmek için kurtları taşla uzaklaştırmak istedi. Yaşlı kadına da saldırılan kurtlar bölgeden uzaklaşırken yaşlı çift aldıkları yaralarla kanlar içinde yerde kaldı.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
Yaralılar, olay yerine gelen ambulansla Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yüzüne aldığı pençe darbeleriyle yaralanan Sultan Bayat'ın bir gözünde ağır hasar oluştuğu ve ameliyat edileceğini öğrenildi. Kurtların saldırısına uğrayan Dursun Bayat'ın ise hayati tehlikesi devam ediyor. Dahili Yoğun Bakım'da tedavi altına alınan Bayat'ın durumunun ciddi olduğu ve sırt bölümü hariç vücudunun tamamının yara aldığı öğrenildi.

"ANNEM BABAMI KURTARMAK İSTERKEN KURTLARIN HEDEFİ OLDU"
Evin önünden gelen köpek seslerini duyduktan sonra dışarı çıkan anne ve babasının kurtların saldırısına uğradığını anlatan Halil Bayat, olayın gece saat 01.00'de meydana geldiğini söyledi. Bayat, "Annem ve babam evde uyudukları sırada köpek seslerini duyuyorlar. Köpekleri susturmak için dışarı çıkmışlar. Bu sırada iki kurt saldırmış. Babam aldığı darbelerle yere yığılmış. Annem de babamı kurtarmak için kurtları korkutmak istemiş. Bu sırada kurtlar anneme de saldırmış. Annemin yüzünde ağır yaralar var. Bir gözünü kaybedebilir. Ameliyat olacak. Babamın durumu ise çok ağır. Sırtı hariç vücudunun tamamında ağır yaralar oluşmuş. Şu anda yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. İlk kez böyle bir saldırı oluyor bizim orada. Sanırım kurtlar aç kaldıkları için yerleşim alanlarına inmişler" şeklinde konuştu.


Kaynak: Haberler.com

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
inen, kârı, kocayı, kurtlar, yaraladı, yaşlı, şehre


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kurtlar şehre indi. Düş Haber Arşivi 0 04 Şubat 2013 14:59
Yaşlı karı-koca soba kurbanı NucLeaR Haber Arşivi 2 19 Aralık 2009 13:17