IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Şubat 2015, 00:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sevgili kurbanı genç kadının son görüntüleri ortaya çıktı.




Antalya'da tartıştığı erkek arkadaşının aracından inmek isterken otomobilin altında kalıp sürüklenerek hayatını kaybeden Hüsne Aslan'ın son görüntüleri ortaya çıktı. Olay gecesi tartışmadan önce bir marketten alışveriş yaparken görüntülenen Hüsne Aslan'ın bu görüntüden yaklaşık 20 dakika sonra hayatını kaybettiği tespit edildi.

BİRLİKTE EĞLENMEYE GİTTİLER
Olay, önceki gün gece yarısı meydana geldi. İddiaya göre, Antalya'da garsonluk yapan 23 yaşındaki Hüsne Aslan, kız kardeşi C. Aslan (19) ve erkek arkadaşı Şahin K. ile birlikte Kaleiçi'nde bulunan bir türkü evine eğlenmeye gitti.

ÖNCE TARTIŞMAYA BAŞLADILAR SONRA DARP ETTİ
Şahin K., iddiaya göre bar çıkışında Hüsne Aslan ve kız kardeşini eve götürmeyip başka bir yere gitmeyi teklif etti. Kız kardeşler ise buna karşı çıkarak Şahin K.'dan kendilerini evlerine bırakmasını istedi. Bu olayın üzerine Şahin K, ile Hüsne Aslan, araç içinde tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından Şahin K., arabanın içinde Hüsne Aslan'ı darp etmeye başladı.

SAÇLARINDAN TUTUP OTOMOBİLİ HAREKET ETTİRDİ
Olayın yaşandığı anda aracın arka koltuğunda bulunan C. Aslan, araçtan kendini atarak çevredekilerden yardım istedi. Ön koltukta bulunan Hüsne Aslan da kardeşinin ardından arabadan inmek istedi. Ayaklarını dışarı çıkaran Aslan, araç içerisinde bulunan çantasını almak istediği esnada otomobilin ön koltuğuna doğru eğildiğinde Şahin K. genç kızın saçlarından tutarak aracı hareket ettirmeye başladı.

ARAÇTAN ATIP ÜSTÜNDEN GEÇTİ
Otomobiliyle genç kızı yaklaşık 25-50 metre kadar sürükleyen Şahin K. daha sonra Hüsne Aslan'ı dışarı doğru ittirerek araçtan aşağıya attı. Bu sırada Şahin K.'nin kullandığı araç yere düşen Aslan'ın üzerinden geçti. Olayın ardından Şahin K. hızla uzaklaşarak kaçtı.

GENÇ KIZ HAYATINI KAYBETTİ
Ağır yaralanan Hüsne Aslan ise, vatandaşların çağırdığı ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedavi altına alınan Aslan yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hüsne Aslan'ın cenazesi otopsi için önce Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

OSMANİYE'DE TOPRAĞA VERİLDİ
Dün akşam yakınları tarafından teslim alınan cenaze Adana'nın Osmaniye ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi. Olayın ardından sabah saatlerinde polise teslim olan Şahin K, ölüme sebebiyet verme suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI
Güvenlik kamerası görüntülerinde Şahin K, Hüsne Aslan ve kardeşi C. Aslan, aracı marketin önüne park ettikten sonra Şahin K. markete giriyor. Buradan alışveriş yapan Şahin K. marketten çıkıp aracına giriyor. Araç tam hareket ederken araçtan bu defa Hüsne Aslan iniyor. Markete giren Hüsne Aslan'ın arkasından kardeşi C. Aslan'nın da markete girdiği görülen görüntülerde Hüsne Aslan, basamaklardan birinde tökezleyerek düşme tehlikesi geçiriyor. Alışveriş sonrası araç yerine yolun sağ tarafından yaya olarak devam eden Hüsne ve C. Aslan kardeşler, güvenlik kamerası açısından çıkarken, Şahin K, kardeşlerin açık bıraktığı aracın kapısını kapatıp daha sonra aracıyla kızların arkasından gidiyor. Bu görüntülerin ardından üç kişi kamera açısından tamamen kayboluyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


GÖRGÜ TANIĞI OLAY ANINI ANLATTI
Aynı anda markette bulunan görgü tanığı Selahaddin Tıraş, erkek ile kadının aracın içinde tartıştığını ve daha sonra kız araçtan inmek isterken aracın hareket etmesi sonucu aracın altında kaldığını söyledi. Görgü tanığı Tıraş, "Olay 00.30 sıralarında meydana geldi. Ben alış veriş için evden markete inmiştim. Erkek şahıs sigara almak için markete girdi. Sigarasını alıp dışarıya çıktı daha sonra bayanlar geldi markete. Bayanlar marketten çıktıktan sonra araca binmedi ve sağ taraftan kaldırımda yürümeye devam ettiler. Erkek arabayı hızlı bir şekilde sürerek kızların yanında durdu. 15-20 metre kadar ilerde durdu. Kızlara seslendi daha sonra kız araca bindi. Tartışmaya başladılar. Daha sonra yanlarındaki kız bağırmaya başladı. Polis imdat diye. Biz o tarafa doğru yöneldik. Biz yöneldiğimiz zaman tartışma durmuştu. Tekrar yerimizde kaldık. Uzaktan izlemeye devam ettik. Daha sonra tekrar tartışmaya başladılar aracın içerisinde. Ondan sonra kız araçtan inmek istedi. Aracın kapısı açıktı kız inmek istediğinde. Daha sonra tartışmaya devam ettiler. Kız inmek isterken araç tekrar hareket etti. Aracın hareket etmesiyle kız düştü. Kızın düşmesiyle birlikte araç üzerinden geçti. Araç durmadan devam edip gitti" dedi.

"MARKETE GİRDİKLERİNDE TARTIŞTIKLARI ANLAŞILMIYORDU"
Kızla erkeğin markete geldikleri esnada herhangi bir tartışma yaşadıklarının gözükmediğini ifade eden olay anında markette olan Selahattin Tıraş, "Markete girdiklerinde kavga ettikleri gözükmüyordu ama sadece alkollü olduklarını gördük. Tartışmış oldukları belli değildi" şeklinde konuştu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Kaynak: Haberler.com

(Video sitede mevcuttur)

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
çıktı, genc, görüntüleri, kadının, kurbanı, ortaya, sevgili, son


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Filmi gibi soygunun görüntüleri ortaya çıktı Desmont Haber Arşivi 0 10 Aralık 2014 18:39
Van'daki kayıp kızların son görüntüleri ortaya çıktı Seth Haber Arşivi 0 15 Kasım 2014 17:16
Shelter 2'nin ilk oyun içi görüntüleri ortaya çıktı Deep Oyun Dünyasından Son Haberler 0 25 Ekim 2014 01:57
PKK vahşetinin görüntüleri ortaya çıktı Seth Haber Arşivi 0 18 Ekim 2014 11:33
Suriye'de Yeni Vahşet Görüntüleri Ortaya Çıktı Rhytia Haber Arşivi 0 28 Ocak 2014 20:42