IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Şubat 2015, 17:59   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bahçeli'den sert Süleyman Şah açıklaması




MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türk vatanın mukaddes bir parçası, ayrılamaz ve koparılamaz bir uzantısı olan Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu AKP Hükümeti tarafından korkakça yüzüstü bırakılmıştır" değerlendirmesi yaptı.


Bahçeli, yazılı açıklamasında, dün akşam saat 21.00'de başlayan operasyonu, "Al At Operasyonu" olarak niteleyerek, operasyon sırasında şehit olan Başçavuş Halit Avcı'ya Allah'tan rahmet, ailesine ve aziz millete başsağlığı dileğinde bulundu.

"Türk vatanın mukaddes bir parçası, ayrılamaz ve koparılamaz bir uzantısı olan Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu dün akşam saatlerinde AKP Hükümeti tarafından korkakça yüzüstü bırakılmıştır" iddiasında bulunan Bahçeli, Türkiye'nin şah damarının kesildiğini, sınır dışındaki ecdat yadigarı toprağın teröristlerin tehdit ve şantajıyla zoraki terk edildiğini ileri sürdü.

"AKP'nin, milletimizin haysiyeti, devletimizin itibarını iki paralık etmesi hafife alınamayacak bir zillet, görmezden gelinemeyecek bir rezalettir" ifadesini kullanan Bahçeli, "Aziz ecdadımız Süleyman Şah'ın ruhu kahredilmiş, yaşanmış Türk asırlarının mirası linç edilmiş, milletimizin ihtişam ve kudreti yerin dibine geçirilmiştir. Yaşananların Türkiye'nin yörüngesini değiştirecek, milli beka ve birliği derinden etkileyecek sonuçlar doğurması kaçınılmazdır" görüşünü paylaştı.

"AK Parti Hükümetinin, milli emanet ve değerleri katlettiğini, vatana ve bayrağa alçakça kastettiğini" ileri süren Bahçeli, şu ifadeleri kullandı:

"Korkaklığın ismine 'Şah Fırat Operasyonu' diyen Başbakan ve milli ahlaktan yoksun bürokratları; gerçekte 'Al At, Ah Mat Operasyonu'na imza atarak Türk devlet gelenek ve felsefesini harabeye çevirmişlerdir. Gelişmeler hazmedilemeyecek bir felaketi, kabullenilmeyecek bir yozlaşma ve erimeyi resmetmektedir. Türk milleti her tehdit karşısında yurdunu bırakacak kadar yenilmiş, ruhen ve ahlaken çökmüş bir insan topluluğundan ibaret değildir. Türkiye milli ve tarihi emanetlerini savunamayacak kadar zayıf, çürük, temelsiz, onursuz bir devlet de olmayacaktır. Gerek Başbakan'ın, gerek Genelkurmay Başkanlığı'nın, gerekse de Cumhurbaşkanı'nın konuyla ilgili açıklamaları pişkinliğin, utanmazlığın ve acziyetin özetidir.

Özellikle Genelkurmay Başkanlığı'nın 'geride değerli emanetler bırakılmadı' diyecek kadar vatan şuurundan uzaklaşması, Başbakan ve Cumhurbaşkanı'nın başarıdan bahsetmesi milli vakara yönelik açık bir cinayettir."

Bahçeli, AK Parti'nin geçen yıl aldığı tezkere yetkisiyle milli güvenliği ve özellikle Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu'nu korumakla görevlendirildiğini ifade ederek, "Ne var ki Hükümet, ecdadımızın emanetlerini çuvallayarak hem kaçmış hem de kaçırmış, nitekim Türkiye'nin saygınlığına, yaptırım ve caydırıcılık vasfına ağır darbe vurmuştur. AKP vatanımızın her köşesinde ay yıldızlı al bayrağı indirmiştir. AKP vatanımızın her yöresini terörist ve hainlere teslim etmiştir. Türk tarihinde böyle bir pespayelik, böyle bir nankörlük, böyle bir mağlubiyet psikolojisi görülmemiştir. MHP, ülke gündemini değiştirecek ve yakın tarihin en vahim çürümüşlüğü olarak yorumladığı geri çekilme vakasının üstüne tavizsiz gidecek, konuyla ilgili gelişmeleri titizlikle takip edecektir." görüşünü savundu.

Devlet Bahçeli, Süleyman Şah'ı dizilerde gösterip manevi emanetlerini dize getirenlerin, milli vicdanlarda mahkumiyetten kurtulamayacağını belirterek, Türk milletinin, mücadele etmeden, kan dökmeden, bedel ödemeden hiçbir vatan toprağından hiçbir kutsal ülküden vazgeçmediğini ifade etti.


milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
acıklaması, bahceliden, sert, sÜleyman, şah


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Demirtaş'tan Bahçeli'ye sert tepki Seth Haber Arşivi 0 29 Kasım 2014 11:20