IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Şubat 2015, 14:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'Varsın onlar inadına dekolte inadına mini etek desinler'




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , TÜRGEV yurtları açılış törenindeki konuşması sırasında muhalefete yönelik "Varsın onlar inadına dekolte inadına mini etek desinler. Biz TÜRGEV'le diğer vakıflarımızla inancına kültürüne sahip gençler üretmeye devam edeceğiz."dedi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da yanınızda olacağımı bilmenizi istiyorum. TÜRGEV 17-25 Aralık darbe teşebbüsünün en önemli hedeflerinden birtanesiydi. Böylesine hayırlı işler yapan kurum niçin hedef alınır. Bunun sebebini ve cevabını aramak gerekiyor. Bu kurumun hizmetleri neden engellenmek isteniyor. Yetimin öksüzün fakirin evlatlarının sığındığı bu kuruma neden kilit vurulmak isteniyor. Ahlaksızca bir kılıfla bunu yapmaya çalıştılar. Türkiye'nin ne kadar milli projesi ve kurumu varsa bunlarla beraber TÜRGEV'de hedef alındı.




"TÜRGEV onlar için bir tehditti. Çünkü TÜRGEV, inancını, tarihini, kültürünü bilen, araştıran, sorgulayan, öğrenen, üreten şuurlu gençler yetiştirmek istiyor. Vatanına bağlı, milletine sevdalı gençler yetiştirmek istiyor. Bunu hazmedemediler."
Allah rızası için diyerek topladıkları paraları Ülkemiz aleyine çalışan lobilere aktardılar. Sonunda kendi elleriyle kendi kuyularını kazdılar. Milletin tokadını yiyip yerlerine oturdular. Milletimiz bunları gönlünden sildi. Paralel yağı himmet diyerek yardım diyerek insanların duygularını istismar ettiler. Yurtdışındaki okullarımız için milli eğitim bakanlığı bünyesinde bir vakıf açılacak.
17-25 Aralık'ta köklerinden kopartılmak istenen bu mirasa sahip çıkmak boynumuzun borcudur.
VARSIN ONLAR İNADINA...
Darbe teşebbüsünde eğer başarılı olsaydılar, Muhalafet onları esir alacaktı. Biz onları bundan kurtardır ama hala Paralel yapının yanında yer alıyorlar. Varsın onlar inadına dekolte inadına mini etek desinler. Biz TÜRGEV'le diğer vakıflarımızla inancına kültürüne sahip gençler üretmeye devam edeceğiz. Dünya yok etmeye çalıştıkları TÜRGEV işte burada dimdik ayakta. Onların iste Pensilvanya'dan başka sığınacak yerleri kalmadı.
"Gittiler, kendi ayaklarıyla o yapıya teslim oldular. Sen kendi ayağınla gidersen, o da seni hem kullanır hem de şantajını yapar. İşte günlerdir gazetelerde çarşaf çarşaf yayınlanıyor, görüyorsunuz yaşanan rezilliği. Biri diğerine montajlı, dublajlı kasetler veriyor, öteki ona biatını bildiriyor, arada birbirlerini tehdit, hakaret etmekten, alaya almaktan da geri durmuyorlar. Bu nasıl hastalıklı bir ilişkidir."
PENSİLVANYA
"Buyrun şu anda Pensilvanya'nın ikinci yakalama emri çıktı. Beraber kontak kurdukları kişilerin yakalama emirleri çıkıyor. Ne oluyoruz, nereye gidiyor bu iş? Şimdi 17-25 Aralık'ın sırları ortaya çıkmaya başladı, görüyoruz. Türkiye'de kendilerine payandalık yapan, yol arkadaşlığı yapanlardan da boşuna medet ummasınlar. Millet asla onlara bu ülkenin kaderini teslim etmez, bu ülkenin yönetimini teslim etmez. Bunu böyle bilsinler."
KADINA ŞİDDET
"Son günlerde kadına şiddet konusunda gelinen nokta bizler için gerçekten çok üzüntü verici. Özgecan kızımızla ilgili yaşanan yenilir yutulur değil. Bu bir vahşet ve bunların da yargıda karşılığının hem kısa sürede hem de en yüksek derecede verilmesi gerekiyor"


milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
dekolte, desinler, etek, inadına, mini, onlar, varsın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
"Varsın" Yok desinLer...! MaviShh İslamiyet 0 08 Şubat 2010 00:05
Mini etek.. yaLin Fıkra 2 15 Ocak 2010 23:05
Herşeye rağmen , inadına G A L A T A S A R A Y Raw Serbest Kürsü 1 25 Ekim 2009 23:57
Mînî Etêk . SuNSeT Fıkra 12 06 Ocak 2008 23:14