IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Şubat 2015, 15:03   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sır perdesi aralanamadı!




Manisa’nın Akhisar İlçesi’ndeki zeytinlik alanda bir barakanın içinde bulunan yanmış kadın cesediyle ilgili DNA testi bekleniyor. Şu ana kadar cesedin kimliğinin belirlenemediği, gelecek DNA sonucunun kayıp başvurusunda bulunan kişilerle karşılaştırılacağı belirtildi.

Kurban tanınmayacak hale gelmiş! Başka bir yerde öldürüp olay yerinde yakıldığı ihtimali değerlendiriliyor.

Polis il genelinde eşlerinden şiddet gördüğü için haklarında koruma kararı bulunan 1300’e yakın kadının evlerine giderek ya da telefonla hayatta olduklarını teyit etti.



Geçen pazar günü Akhisar Cumhuriyet Mahallesi Su yolu Mezarlığı Mevkii’nde bulunan zeytinlik içindeki barakada, yakılmış bir kadın cesedi bulundu. Barakada ve çevresinde delil arandı. İzmir Adli Tıp Kurumu’nda yapılan incelemede; cesedin yüzde 90’ının yanması yüzünden ölen kişinin bıçak, silah ya da darp sonucu mu yaşamını yitirdiği belirlenemedi. Ayrıca yine aynı sebeple, ölen kişinin tecavüze uğrayıp uğramadığı da tespit edilemediği kaydedildi. 20 ila 49 yaşları arasında olabileceği sanılan kadının henüz kimliği de belirlenemedi. Elinde ölen kişiye ait bir tayt parçası bulunan polis, çalışmalarını sürdürürken, kimliğinin belirlenmesini sağlayacağını düşündüğü DNA testini de beklemeye başladı. İstanbul Adli Tıp İhtisas Daire Başkanlığı’nda yapılacak DNA ve diş otopsilerinden çıkacak sonucun da, kayıp başvurusunda bulunan kişilerle karşılaştırılacağı kaydedildi. Kentte kayıp başvurusu olmadığı için çevrede kentlerdeki müracaatların ve Manisa’da olası yeni başvuruların değerlendirileceği ifade edildi.

OLAY YERİNE GETİRİLİP YAKILDI ŞÜPHESİ

Manisa emniyeti yetkilileri; yüzde 90’ı yanmış cesette yapılan otopside darp, tecavüz, kesici alet ve kurşun yarası tespit edilemediğini, başka yerde öldürüldükten sonra ıssız olan olay yerine getirilip yakıldığının düşünüldüğünü belirtti. Yerleşim yerlerinin olay yerine uzaklığının da etkisiyle henüz herhangi bir görgü tanığına ulaşılamadığı, bölgede güvenlik kamerası bulunmamasının, araştırmaları zorlaştırdığı, DNA sonucunun soruşturmayı hızlandırabileceği kaydedildi.

1300 KADINA SORULDU: YAŞIYOR MUSUNUZ?

Habertürk'ün haberine göre ise kentte kayıp müracaat olmadığı öğrenilince, Türkiye genelinde son 1 haftadaki kayıp başvuruları incelendi. İlk araştırmadan sonuç alamayan ekipler, Manisa genelinde eşlerinden şiddet gördüğü için haklarında koruma kararı bulunan 1300’e yakın kadının evlerine giderek ya da telefonla hayatta olduklarını teyit etti. Aramalar sırasında koruma altında bulunan 7 kadına ulaşılamayınca kayıp kadınların peşine düşüldü.

BAR VE BİRAHANELERDEKİ KADINLARA DA BAKILDI

Koruma altındaki kadınlardan bir sonuç çıkmaması üzerine bu kez bar ve birahanelerde çalışan kadınlar araştırıldı. İlk incelemede buralarda da kayıp vakasına rastlanmadı. Güvenlik kameralarını da inceleyen ekipler, bölgede bulunan benzin istasyonlarından bidonla benzin alan kişileri tespit etmeye çalışıyor.


milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
aralanamadı, perdesi, sır


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Duş Perdesi Modelleri Sır Ev Dekorasyonu 1 26 Eylül 2011 13:21
Cem Gariboğlunun Sır Perdesi ! eXLove Genel Paylaşım 1 26 Eylül 2009 14:02