IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
2Beğeni(ler)
  • 1 Post By AngeL
  • 1 Post By Melodram

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Şubat 2015, 15:10   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Özgecan Aslan'ın objektife baktığı o fotoğrafın hikâyesi




Özgecan Aslan bir masada iki kolunun üzerine uzanarak çekmiş olduğu bu fotoğrafın sırrı ortaya çıktı. Ablası Beste’nin anlattımı ile Özgecan'ın belli belirsiz bir tebessümle objektife baktığı o fotoğrafın hikâyesi duygusal anlar yaşattı...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bir masanın üzerinde kollarını çenesinin altına koyduğu, belli belirsiz bir tebessümle objektife baktığı o fotoğrafın hikâyesini genç kızın yakınları anlattı.
Mersin’in Tarsus İlçesi’nde okuldan eve dönerken öldürülen ardından da yakılan Özgecan Aslan’ın korkunç cinayete kurban gitmesinin ardından bir fotoğrafı vardı ki adeta sembol oldu. Bir masanın üzerinde kollarını çenesinin altına koyduğu, belli belirsiz bir tebessümle objektife baktığı o fotoğrafın hikâyesini genç kızın yakınları anlattı.

‘GELİN SİZİ DE ÇEKEYİM’

Mersin Pozcu Turizm Otelcilik Meslek Lisesi’ni bitiren Özgecan, 2 yıl önce bir yıl süre ile Mersin’deki bir otelde staj yaptı. Stajın bir bölümünde otelde garsonluk işini sürdürdü. Özgecan’ın stajını yaptığı otelde o gün bir fotoğraf çekimi olacaktı. Bunun için bir de kırmızı fon oluşturuldu. Fotoğrafçı, çekimini tamamladıktan sonra Özgecan’ı üniformasıyla görünce, “Gelin sizi de çekeyim” dedi. Özgecan da bir masanın önüne oturdu ve iki kolunun üzerine uzanarak fotoğrafçıya poz verdi. Özgecan akşam heyecanla ablası Beste’ye koştu ve “Abla arka fon kırmızıydı, benim üniformam da kırmızı. Çok uyumlu oldu. Üniformamla fotoğraf çekildi. Çok güzel baktım, değil mi abla, çok güzel oldu” dedi.


milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 25 Şubat 2015, 17:19   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Özgecan Aslan'ın objektife baktığı o fotoğrafın hikâyesi




Özgecan'ın yaşadığı vahşetin öfkesini, acısını birçok insan çok derinden yaşadı ama artık bunun üzerinden prim amaçlı yapılan her haber olayın asıl vahşetinden insanları uzaklaştırıp, sıkmaya başladı. Özellikle sosyal medyada bunu bile kullanıp da prim kovalayan ünlüler olduğunu hesaba katarsak, çirkinliğin ne denli büyük olduğunu da anlarız. Özgecan Aslan vahşice öldürüldü evet, bu bir ayaklanma ve farkındalık da yarattı evet ama bunun hala isim üzerinden devam etmesi, Özgecan üzerinden tartışmalar yapılması ve öneriler sunulması beni rahatsız ettiyse, bir de ailesini düşünün ki ailesi bu durumdan rahatsız olduklarını açıkladılar. Fotoğraf güzel, hikayesi güzel, Milliyet fotoğrafın hikayesine dikkat çekeceğine yaşanan vahşetin hikayesini ve suçluların yargılanması gerektiğine, adalet gelmedikçe kadın ölümlerinin devam edeceğine dikkat çekse ya, olmaz mı? Ne yazık ki Özgecan'dan sonra birçok ölüm haberi daha aldık ama onlar bu kadar yer etmedi, Özgecan'ın bu denli medyada yer almış olmasının da bazı olayların üstünü örtmek olduğunu düşünmeye başladım, yani medya bunu bu amaçla yapıyor ne yazık ki. Ne kadar üzücü.

__________________
If you can't measure it, it doesn't exist.
 

 

Etiketler
aslanın, baktığı, fotoğrafın, hikayesi, objektife, Özgecan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Motosikletçilerden Özgecan Aslan cinayetine tepki AngeL Haber Arşivi 0 15 Şubat 2015 21:55
Gündem: Özgecan Aslan Rüzgar Serbest Kürsü 5 15 Şubat 2015 13:07
Bir fotoğrafın hikayesi Difuzyon Ah Kadınlar 0 13 Ekim 2013 23:28