IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Şubat 2015, 23:02   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sağlık çalışanları greve gidiyor




Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, sağlık çalışanlarının 13 Mart Cuma günü greve gireceklerini belirterek, “Tıp Bayramı’ndan bir gün önce sağlık çalışanları hizmet üretmeyecek. Yani grevdeyiz, yani iş bırakacağız” dedi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İHA
Türk Sağlık- Sen üyesi yaklaşık 50 kişilik bir grup, Haydarpaşa Numune Hastanesi önünde toplanarak sağlık personelinin çalışma şartlarını protesto etti. Ellerinde döviz taşıyan grup pankart açtı. Burada grup adına Türk Sağlık- Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, bir basın açıklaması yaptı.





“13 MART CUMA GÜNÜ GREVDEYİZ”
Önder Kahveci, yaptığı basın açıklamasında, 13 Mart Cuma günü sağlıkçıları iş bırakmaya davet ederek, “Fedakarca yapılan hizmetin karşılığını ne ücret açısından alabiliyorlar ne de çözüm üretiliyor. Sendikalara, derneklere çağrıda bulunduk Tıp Bayramı’ndan bir gün önce 13 Mart Cuma günü sağlık çalışanları hizmet üretmeyecek. Yani grevdeyiz yani iş bırakacağız. Bunu da ilk kez buradan açıklıyorum. Dün kesinleşmiş bir karar” dedi.
“Sağlık çalışanlarının problemlerinin arttığı bir dönem yaşanmaktadır” diyen Kahveci, “Şiddet, ağır iş yükü, bitmek bitmeyen nöbetler yapılan haksız uygulamalar nedeniyle sağlık çalışanları tükenmişlik sendromuyla karşı karşıyadır. Yıpranma payı verilmesi lisans tamamlamanın hayata geçirilmesi hususunda somut adımlar atılamamıştır. Türk doktorlarının sorunlarına sürekli kulak tıkatılmıştır. Asistanlar 36 saate varan nöbetlerde helak olmaktadır. Aile hekimlerine cumartesi nöbeti dayatılmakta pazar günü de çalışacaksınız denmektedir. Memurlar yok sayılmıştır. Sağlık hizmetlerinde görev alan doktorumuzdan hemşiremize sağlık teknisyenimize her birinin sorunu ve sıkıntısı vardır” ifadesini kullandı.
“TIP BAYRAMI’NDA DA GREVE DEVAM EDİYORUZ”
Tıp Bayramı’nda da grevlerine devam edeceklerini kaydeden Kahveci, “Çalışanların talepleri sürekli ötelenmektedir. Sabır taşları çatlamıştır. Dertler boylarını aşmasına rağmen vurdum duymazlıklar asla kabul edilemez. 13 Martta tüm sağlık kurum ve kuruluşlarında iş bırakıyoruz. 14 Mart Cumartesi günü de kararlılığımızı devam ettirerek iş bırakıyoruz. Sağlık çalışanların taleplerine bir kez daha dikkat çekip sorunlara çözüm isteyeceğiz. 500 bin sağlık çalışanının haklı taleplerini aynı gün hep beraber dile getirelim” şeklinde konuştu.

milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
çalışanları, gidiyor, greve, sağlık


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sağlık çalışanları bugün iş bırakıyor yaSmin Sağlık Köşesi 0 14 Mart 2014 10:38
Akdağ: Sağlık çalışanları bu ülkenin yüz akıdır Deinonychus Sağlık Köşesi 0 23 Ekim 2011 20:14
Bahreynli Sağlık Çalışanları için İmza Kampanyası Deinonychus Sağlık Köşesi 0 13 Ekim 2011 19:43
Sağlık çalışanları şiddete isyan etti Aze Haber Arşivi 0 04 Ekim 2011 17:16
Sağlık çalışanları kene tazminatı istiyor Cemalizim Haber Arşivi 0 19 Ağustos 2008 19:48