IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Şubat 2015, 18:24   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İzmir'de pavyon afişi asanlara silahlı saldırı




İzmir'in Torbalı İlçesi'nde, bir pavyona ait afişleri direklere asan ikisi otomobilde bekleyen dört kişiye, bir otomobilden uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, kaçan şüpheliler izlerini kaybettirdi. Saldırıyı gerçekleştiren kişilerin kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için polis çalışma başlattı.


Olay, dün saat 17.00 sıralarında, ilçeyle aynı isimdeki Torbalı Mahallesi'nde Metropolis Bulvarı üzerinde meydana geldi. Bir pavyonun Reklam afişlerini direklere asmak için bulvara gelen dört kişiden ikisi yol kenarına park edilen otomobilden inerek çalışmaya başladı. Bu sırada otomobilin arkasından yaklaşan siyah renkli başka bir otomobilden hem sağ tarafına aldığı otomobile hem de sol tarafta afiş asanlara uzun namlulu silahla ateş açıldı. Ateş açan zanlılar hızla olay yerinden uzaklaştı.

ARACIN ZIRHLI OLMASI KURTARDI

Otomobilin zırhlı olması sayesinde otomobilin sürücü camına kurşunların isabet etmesine rağmen araçtaki C.S. ve Ö.S. yara almadı. Afiş asan V.V. ve E.S. ise bir otomobilin arkasına atlayarak kurşunlardan kurtuldu. Bir işyerinin güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan o anlarda; saldırının şokunu atlatan V.V. ve E.S. koşarak otomobile bindiği ve kaçmaya başlayan otomobilin peşinden gittiği görüldü. Ancak diğer otomobilin izini kaybettirdiği belirtildi. Olayın ardından polis, çalışma başlattı.

Yapılan olay yeri incelemesinde otomobilde 37, yol kenarındaki bir evde ise 17 kurşun izine rastlandığı belirtildi. O an yoldan geçen olmaması ve kurşunların evlerdeki kişilere zarar vermemesi şans olarak değerlendirildi.

Olayın ardından polis merkezine götürülen C.S., Ö.S., V.V. ve E.S.'nin ifadesine başvurulduğu ve şikayetçi olmadıkları kaydedildi. Saldırıya uğrayanlar ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişilerin kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için polis çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
afişi, asanlara, pavyon, saldırı, silahlı, İzmirde


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İzmir'de silahlı kavga: 1 ölü Seth Haber Arşivi 0 13 Kasım 2014 00:37
ABD'de okula silahlı saldırı! Deep Haber Arşivi 0 25 Ekim 2014 03:12
Ak Partililere silahlı saldırı: 2 ölü yaSmin Haber Arşivi 0 14 Haziran 2014 11:13
Sultanahmet'te Silahlı Saldırı ! LeyLa Haber Arşivi 0 30 Kasım 2011 12:05