IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Şubat 2015, 18:32   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Korkunç kazada ölü sayısı 2 oldu. 35 yaralı var




Bursa’nın Karacabey İlçesi yakınlarında, köylerden taşımalı eğitim gören öğrencileri alan servis midibüsü ile Mudanya’daki bir fabrikanın işçi servisini yapan midibüs çarpıştı. Kazada 1'i öğrenci 2 kişi öldü, 35 kişi ise yaralandı.


Kaza, bugün saat 07.30’da karacabey İlçesi’ne 15 kilometre uzaklıktaki Gölkıyı Köyü Kavşağı’nda meydana geldi. Taşımalı eğitim için Karacabey’e gidecek Yenikaraağaç Köyü’ndeki öğrencileri alıp Gölkıyı Köyü’ndeki öğrencileri almak üzere yola çıkan Hüseyin Akdeniz yönetimindeki servis midibüs Gölkıyı Kavşağı’ndan dönüş yapmak isterken, Karacabey’den Mudanya ilçesindeki bir fabrikaya işçi taşıyan Yılmaz Kocatürk yönetimindeki midibüsle çarptı.

Kazada öğrenci servisinde bulunan ve araca Yenikaraağaç Köyü’nden öğrencilerle binen 70 yaşındaki Fezvi Bası olay yerinde, aynı araçta bulunan 16 yaşındaki lise öğrencisi Kazım Akansel ise kaldırıldığı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Kazanın bildirilmesi üzerine Bursa ve Karacabey’den çok sayıda ambulans olay yerine sevk edildi. 2 kişinin yaşamını yitirdiği kazada, 10’u ağır olmak üzere 35 kişinin yaralandığı açıklandı.

'KÖPRÜ YAPILSAYDI KAZA OLMAZDI’

Bu arada kazanın olduğu Gölkıyı Köyü kavşağında bir yıl önce yapılmasına rağmen, bağlantı yolları tamamlanmadığı için köprünün ulaşıma açılmamasına vatandaşlar tepki gösterdi.

Kazanın öğrenci servisinin Gölkıyı kavşağından dönmek isterken olduğuna dikkat çeken Gölkıyı Muhtarı Erdoğan Özkul, "Köprünün ayakları, üst tablası yapıldı. Ama bağlantı yolları tamamlanmadı. Köprü öylece duruyor. Eğer köprü tamamlansa öğrenci servisi köprüyü kullanacak, dolayısıyla kaza yaşanmayacaktı. Köprü bir senedir tamamlanmadı" diye konuştu.

Kaynak: Milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
2, 35, kazada, korkunc, oldu, sayısı, var, yaralı, Ölü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Isparta'daki kazada ölü sayısı 18'e yükseldi Seth Haber Arşivi 0 31 Ekim 2014 17:01
Kazada ölü sayısı 57'ye yükseldi CariSma Haber Arşivi 2 30 Kasım 2007 14:14