IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Mart 2015, 16:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Antalya'daki korkunç cinayette şok detaylar!




Erkek arkadaşı Lokman Barış Çelik tarafından silahla vurularak öldürülen 21 yaşındaki Deniz Aktaş'ın daha önce iki kez darbedildiği için polis merkezine başvurarak şikayetçi olduğu bildirildi. Zanlı hakkında evden uzaklaştırma kararı çıkartıldığı ancak Aktaş'ın şikayetinden vazgeçmesi nedeniyle kararın kaldırıldığı kaydedildi.

Cani sevgili ise "Binaya polis araçlarının yaklaştığını görünce öldürmeye karar verdim. Daha önce hakkımda verilen uzaklaştırma kararı aklıma geldi. Yine aynı şeyi yaşamak istemiyordum" dedi.

Genç kız için düzenlenen cenaze töreninde gözyaşları sel oldu.

Antalya'da erkek arkadaşı tarafından öldürülen genç kızın daha önce de aynı kişi tarafından iki kez darbedildiği için polise şikayetçi olduğu belirtildi.

Konyaaltı ilçesinde bir süredir birlikte yaşadığı erkek arkadaşı Lokman Barış Çelik (41) tarafından silahla vurularak öldürülen 21 yaşındaki Deniz Aktaş, 13 Mayıs 2014'te Fatih Polis Merkezi'ne giderek Çelik tarafından darbedildiğini yönünde başvuruda bulundu.

Aktaş, polis ekiplerince hastaneye götürülerek darp raporu aldı. Aktaş'ın başvurusu üzerine Çelik hakkında "Kasten yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, tehdit ve hakaret" suçlarından işlem yapıldı. Olayın ardından gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen Çelik hakkında evden uzaklaştırma kararı verildi. Olaydan kısa bir süre sonra Aktaş'ın şikayetinden vazgeçmesi üzerine uzaklaştırma kararı kaldırıldı.
Olaydan yaklaşık bir buçuk ay sonra Aktaş yeniden aynı polis merkezine giderek Çelik'in kendisini darbettiği yönünde şikayette bulundu. Çelik hakkında yine aynı suçlardan işlem yapıldı ancak Aktaş'ın bir gün sonra polis merkezine gelerek şikayetinden vazgeçmesi üzerine evden uzaklaştırma kararı alınamadı.


KARAR ÇIKAR DİYE ÖLDÜRMÜŞ!

Öte yandan zanlının polisteki ifadesinde, cinayeti kız arkadaşının sosyal medya hesabındaki arkadaşlık listesi ve fotoğraflarını beğenen kişileri kıskandığı için gerçekleştirdiğini söylediği belirtildi. Zanlı Çelik, ifadesinde, "Kız arkadaşımla bu nedenle çok tartışıyorduk. Artık buna bir son verilmesi gerektiğini düşündüm. Binaya polis araçlarının yaklaştığını görünce öldürmeye karar verdim. Daha önce hakkımda verilen uzaklaştırma kararı aklıma geldi. Yine aynı şeyi yaşamak istemiyordum. Onu ve kendimi öldürerek her şeye son vermek istedim" dediği bildirildi.

KIZINI ÖLDÜRDÜM, HABERİN OLSUN

Zanlının, olayın ardından Aktaş'ın annesi Figen Yetişkin'i aradığı, "Kızını öldürdüm. Haberin olsun. Her şey sona erdi" dediği ifade edildi. Zanlının daha sonra vedalaşmak için kızı P.S.Ç'yi aradığı ancak kızının babasını intihardan vazgeçirdiği belirtildi. Lokman Barış Çelik, dün Konyaaltı ilçesi Hurma Mahallesi'ndeki evde birlikte yaşadığı Deniz Aktaş ile tartışmış, Çelik, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine kız arkadaşını kafasından ve kalbinden 3 kurşun ile vurarak öldürmüştü.

CENAZEDE GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Lokman Barış Çelik tarafından silahla vurularak öldürülen 20 yaşındaki Deniz Aktaş, İstanbul’da gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Aktaş için öğleyin Sultangazi Merkez Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Deniz Aktaş’ın dedesi Salih, babası Mehmet, kardeşleri Umut ve Ayşe Aktaş, annesi Figen Yetişkin, akrabaları ve yakınları katıldı. Namaz öncesinde yakınlarının yardımıyla ayakta durabilen baba Mehmet Aktaş ile anne Figen Yetişkin’in de aralarında bulunduğu aile fertleri avluda taziyeleri kabul etti. Acılı aile kızlarının tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Bu sırada fenalaşan anne Figen Aktaş ile kısa süreli baygınlık geçiren hala Gülten Yıldırım’a sağlık ekipleri müdahale etti. Ayşe Aktaş ablasının tabutuna sarılıp gözyaşı döktü.

KIZININ ARDINDAN "GİTME ANNEM.. GİTME" DİYE SESLENDİ

Helallik alınmasının ardından Deniz Aktaş için öğlen namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Genç kız, gözyaşları arasında Habibler Yayla Mezarlığı’nda toprağa verildi. Bu arada acılı anne Figen Yetişkin, tören sonunda cenaze aracına konulan kızının naaşının ardından, "Beni bırakıp gitme annem, gitme" diye seslendi. Küçük kız kardeşi Ayşe Aktaş da ablasının tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.

DEDE: POLİSİN BURADA İHMALİ VAR

Öte yandan tören öncesinde basın mensuplarına konuşan dede Salih Aktaş, torunun öldürülmesinde polisin ihmali olduğunu öne sürdü. Aktaş, şunları söyledi:

"olayla ilgili olarak "Bildiğimiz kadarıyla dini nikah vardı resmi nikah yapmamışlardı. Birkaç kez tartışmaları oluyordu. Barışıyorlardı sonra tekrar ayrılıyorlardı. Olayın olduğu gece sabaha karşı 04.00 sıralarında yine tartışıyorlarmış. Kızımız komşulardan yardım istiyor ’bu adamdan kurtarın beni’ diye... Polis eve geliyor ancak kapının arkasında müdahale etmeden bekliyor. Annesi ve kardeşleriyle birlikte Antalya’da oturuyorlardı. Bu kız, bir saat, bir buçuk saat yardım bekliyor. Özel harekattan yardım isteniyor. Ancak onlar gelene kadar adam silahını çekip öldürüyor. Polis isteseydi bunu önlerdi, kurtarırdı. Polisin burada ihmali var. Polis, bir buçuk saat beklemeseydi bu olay olmazdı. Polis neyi bekliyor? Bu kız senden yardım bekliyor. Geliyorsun o zaman kapının arkasında niye bekliyorsun? Allah kimsenin başına böyle bir olay vermesin. Başkalarının da canı yanmasın."

EMNİYETTEN OLAY ANI AÇIKLAMASI

Antalya Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise cinayetin polis ekipleri binanın önüne geldiği sırada işlendiği bildirildi. İlk ihbarın saat 05.17'de "Bir evden aşırı derecede gürültü çıkıyor" şeklinde geldiği belirtilen açıklamada, saat 05.21'de aynı bölgeden gelen ikinci ihbarın ardından haber merkezinin 05.22'de eve iki ekip yönlendirdiği vurgulandı. Ekiplerin saat 05.27'de binaya ulaştığı anlatılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"05.32'de ekipler binanın kapısının açılmadığı, ihbarcının binanın giriş kapısını açması gerektiği yönünde haber merkezine uyarıda bulunuyor. 05.43'te ihbarı yapan komşular, binanın dış kapısını açıyor. Tam bu sırada polis ekipleri 3 el silah sesi duyuyor. İhbarın yapıldığı kata çıkıyorlar ancak kapı açılmıyor."

Bunun üzerine içeride silahlı şahısların olduğu düşünülerek Özel Harekat Şube Müdürlüğüne bağlı rehine kurtarma timinin olay yerine sevk edildiği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Şahıs, kapıda bekleyen polislere silahlı olduğunu ve intihar edeceğini bildiriyor. Polis ekipleri şahsı kapıdan ikna etmeye çalışıyor. Özel harekat polisleri bir süre sonra eve gelerek operasyona başladığı sırada zanlı teslim oluyor. Olayda bazı basın yayın organlarında ifade edildiği gibi ekiplerimizin olay yerine geç intikal etmesi ya da olaya geç müdahale edilmesi söz konusu değildir."

Kaynak: Milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
antalyadaki, cinayette, detaylar, korkunc, Şok


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Antalya'daki Plajlar Violent Akdeniz Bölgesi 0 12 Haziran 2013 20:29
Antalya'daki Halk Eğitim Merkezleri Violent Akdeniz Bölgesi 0 12 Haziran 2013 20:21
Antalya'daki silahlı soygun Zen Haber Arşivi 0 24 Kasım 2012 20:24