IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Mart 2015, 18:59   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Pelin Karahan, setlere dönmek için sabırsızlanıyor




Ünlü oyuncu Pelin Karahan 2,5 ay önce dünyaya getirmiş olduğu oğlu Ali Demir'e vakit ayırmak için dizi tekliflerini kabul etmediğini, setlere dönmek için sabırsızlandığını gelen film tekliflerini değerlendirdiğini belirtti. Hayranlarının ekranlarda merakla beklediği Pelin Karahan bu kez bir film ile karşımıza çıkacak...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

2,5 ay önce anne olan Pelin Karahan, setlere dönmek için sabırsızlanıyor. Ancak aklında dizi değil sinema var.

Oğlu Ali Demir'e vakit ayırabilmek için yorucu dizi temposuna girmek istemediğini belirten Karahan, "Doğumdan sonra çok fazla film teklifi geldi. fırsat buldukça senaryo okuyorum. İçime sinen bir film bulur bulmaz 'evet' diyeceğim. Dizi içinse oğlumun biraz büyümesini bekleyeceğim" diyor.






Pelin Karahan kimdir?

16 Ekim 1984 yılında Ankara’da doğdu. Gerçek adı Vildan Pelin Karahan’dır. Küçüklüğünde İzmir’in bir ilçesinde kısa süre kaldıktan sonra tekrar Ankara’ya döndü. İlk okulu Ankara Arı Koleji’nde okudu. Ortaokulun bir bölümünü Ankara Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu’nda ve İzmir’de Ödemiş İlköğretim Okulu’nda tamamladı. Ankara Polis Koleji’ni bıraktıktan sonra eğitimine tekrar devam eden Pelin Karahan Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesi’nden başarıyla mezun oldu. Daha sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi Turizm Otel İşletmeciliğinden mezun oldu.

Güzel oyuncu, okul yıllarında birçok faaliyete katılım gösterdi. Dans ve taklit yönünden fazlasıyla kabiliyetli olan Karahan, İstanbul’a çalışmak için geldiğinde ek iş olarak çalışmak için Erberk Ajans’a kaydoldu. Bu ajans aracılığıyla Çağan Irmak ile Demirdöküm reklam filmini çekti. Bu reklamların devamı da geldi. Coca Cola Light , Yedigün, Kit Kat Son olarak karşımıza Komili Şampuan Reklamı ile çıktı. Başından bugüne kadar oyunculuk ne de sanatın herhangi bir kolu ile ilgili hiçbir merakı, çalışması ve altyapısı olmadığı halde üniversite yıllarında televizyon dünyasına girmesi arkadaşlarının desteği ile oldu.

Reklam çekimleriyle başladığı oyunculuğa Kavak Yelleri dizisiyle devam etti. 23 Ekim 2011 tarihinde bir süredir aşk yaşadığı Erdinç Bekiroğlu ile Barcelona’da gizlice evlendi. Rol aldığı reklamlar: DemirDöküm, Coca Cola Light, Yedigün, Kitkat, Komili şampuan. Diziler: Kavak Yelleri, Muhteşem Yüzyıl

milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
dönmek, icin, karahan, pelin, sabırsızlanıyor, setlere


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Pelin Karahan'dan İtiraf MySpace Haber Arşivi 0 02 Eylül 2013 18:54