IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Mart 2015, 15:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bergüzar Korel'den hayranlarını üzecek karar




Ünlü oyuncu Bergüzar Korel dizileri bırakma kararı aldı. Diziler hakkındaki bu kararı hayranlarını çok üzecek. Peki Bergüzar Korel kimdir? hayatı ve kariyeri hakkında merak ettiğiniz herşeyi sizler için derledik. Detaylar için lütfen tıklayınız...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bergüzar Korel, rol aldığı projenin final yapmasıyla birlikte ekranlara veda edeceğini açıkladı. Üç sezondur yoğun bir şekilde dizi setlerinde çalışan Bergüzar Korel, rol aldığı projenin final yapmasıyla birlikte ekranlara veda edeceğini açıkladı. Korel, “Uzun bir süre dinlenip dizilere ara vereceğim. Yeni sezonda tiyatro sahnesinde olmak istiyorum” dedi.






ALİ’YE KARDEŞ İSTİYOR

Reklam yüzü olduğu markanın ‘Cesur Olmak’ adlı kampanyasını tanıtan Korel, “Benim en cesur olduğum an galiba oğlum Ali’yi doğurduğum andı. Genelde cesaretliyim kafama koyduğumu yaparım” diye konuştu. ‘İkinci çocuğa tekrar cesaret edecek misiniz’ sorusuna ise Korel, “İkinci çocuk cesaret değil, artık yapmak gerekiyor” diyerek oğluna kardeş istediğini ifade etti.

Bergüzar Korel kimdir?

2 Eylül 1982 İstanbul doğumlu olan Bergüzar Gökçe Korel’in Babası ünlü oyuncu Tanju Korel annesi ise Hülya Darcan’dır. Bergüzar Gökçe Korel’in Zeynep isminde 1 Mart 1975 İstanbul doğumlu birde kardeşi bulunmaktadır. Bergüzar Gökçe Korel, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Bergüzar’ın isminin İngilizce çevirisi ise “Keepsake”dir.

Oyunculuğa kendi isteğiyle başlayan Bergüzar Gökçe Korel’e babası çok destek verdi. Oyunculuk ile tanışması lise yıllarında tiyatro üzerine bir iki çalışması ile oldu.

Bergüzar Gökçe Korel “Sihirli Anahtar” oyunculuk ajansına bağlı olarak çalışıyor.

Bergüzar Korel ilk oyunculuk deneyinimi, annesi Hülya Darcan ve babası Tanju Korel’in hem yapımcılığını üstlendikleri hemde oynadıkları TRT’de yayınlanan “Zeytin Dalı” isimli TV dizisinde yaşadı.

İkinci oyunculuk deneyiminde ise, senaryosunu babası Tanju Korel’in yazdığı “Kırık Kanatlar” dizisinde oynadı. Daha sonra “Şen Olasın Ürgüp” isimli televizyon için yapılmış filmde oynadı.

Bergüzar’ın Kurtlar Vadisi Irak filminde oynama öyküsü ise hayli ilginç. Filmde oynama teklifini, babası hastanede hayata gözlerini kapamadan iki dakika önce gelen telefonla almış. Babası Tanju Korel 21 Eylül 2005 tarihinde akciğer kanseri sebebiyle yaşamını yitirdi. Annesi, “Baban bu görüşmeye gitmeni isterdi” diyerek, görüşmeye gitmeye ikna etti.

Oyunculuk Kariyeri
Binbir Gece, TV dizisi, 2006
Kurtlar Vadisi Irak, sinema filmi, 2006
Şen Olasın Ürgüp, TV filmi
Kırık Kanatlar, TV dizisi
Zeytin Dalı, TV dizisi, 2005
Karadayı, TV dizisi 2013

milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bergüzar, hayranlarını, karar, korelden, üzecek


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bergüzar Korel'i çıldırttılar Seth Haber Arşivi 0 15 Ocak 2015 18:14
Bergüzar Korel'e Rakip Oluyor Kralice Haber Arşivi 0 16 Aralık 2008 16:41