IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Mart 2015, 23:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ak Parti Aday Adayı Abdulselam Arvas, hedeflerini anlattı




Ak Parti'den Van Milletvekilliği için aday adaylığını koyan Abdulselam Arvas, çalışmalara çok hızlı başladı. Van Merkez ve ilçe beldelerinde hemşehrileriyle bir araya gelerek bölgede yaşanan sorunları dinleyen Arvas, bu konuda çözüm odaklı projelerinin olduğunu ve hedeflerinden bahsetti...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ak Parti Van Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yapan Abdulselam Arvas, il ve ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek destek isterken, İl teşkilatının düzenlediği toplantıda önemli açıklamalarda bulundu. Açıklamalarında 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarken tüm insanlığa sevgi,barış,dostluk ve hayır getirmesi temennisinde bulundu.




Van’ı daha güzel bir geleceğe taşımak için yola çıktıklarını ifade eden Ak Parti Van Milletvekili Aday Adayı Abdulselam Arvas, "Yeni Büyük Türkiye yolunda memleketimize, vatanımıza ve aziz milletimize faydalı olabilmenin bir borç olduğunu düşünerek; bilgi, tecrübe ve deneyimlerimi bu aziz milletin ve Van halkının yararına kullanmak için yola çıktım. Ben bu duygular içerisinde bugün burada bulunan-bulunamayan, ama kalplerinin, gönüllerinin bizimle olduğunu bildiğimiz bütün arkadaşlarıma sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum. Halka hizmet hakka hizmettir düşencesiyle Van’ı daha güzel bir geleceğe taşımak için yola çıktık. Rabbimiz gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşaallah." dedi.

"Memleketim olan Van'da bu hizmet yolunda vatandaşın ve özellikle yoksul ailelerin sesi olmak için bu göreve talip oldum. Daha güçlü Van, daha güçlü Türkiye için bu kutsal yoldayım.” diyen AK Partili Abdulselam Arvas, “Biz, bu yolda AK Parti'nin bir neferiyiz. Bu yola onun için çıktık. AK Parti’den milletvekili aday adaylığımı koydum. Allah bizi sizden, sizi bizden, bizi birbirimizden ayırmasın. Aday adaylığımızın başta memleketim Van'a, ülkemize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum. Ben siyasette yeni değilim. Daha önce AK Partili dostlarla pek çok çalışmada birlikte olduk. Teşkilatta öncellikle kimsesizlere, kadınlara, engellilere yönelik çok güzel çalışmalarımız oldu. Bu çalışmalarımız devam edecektir. Durmak yok yola devam diyoruz. Ben Van halkının bir bireyi ve burada doğup büyümüş biri olarak Van'ın sorunlarını, kaynaklarını, avantajlarını, dezavantajlarını iyi biliyorum. Van'ın tek tek ilçelerini gezerek halkın sorunlarını dinleyerek analizini yaptım. Bu süre içerisinde hep teşkilatımız ve halkımızla iç içe bu çalışmaları yürüttüm. Bu bir aşk, sevda işi. Biz Yunus Emre gibi, "Dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldik" diyoruz. 2023 hedeflerine ulaşmada ve Aziz Milletimizin 100 yıldır hasret, heyecan ve özlemle bekledikleri, Büyük Devlet, Büyük Millet olma yolunda yapılacak çalışmaların, sevincini ve heyecanını yaşayabilmek, halkımıza yoldaş olabilmek için bugün buradayım. Halkımızı bir nebze dahi sevindirebilmek arzusu içindeyim. Bu heyecanla ve samimi duygularımla, Vanlı hemşehrilerimin vekili olmak benim için onur vesilesi olacaktır. Bu vesileyle tekrardan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlar; sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler dilerim" ifadelerini kullandı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Abdulselam Arvas Kimdir?

1972 Van'ın Gürpınar ilçesine bağlı Güzelsu Kasabası'nda doğdu. İlkokulu ve Orta Okulu Van'da okuyan Abdulselam Arvas, Lise tahsilini Kırıkkale İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. Yüksek öğrenimini Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde tamamalayan Abdulselam Arvas, iş adamı evli 3 çocuk babasıdır...


milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
abdulselam, aday, adayı, ak, anlattı, arvas, hedeflerini, parti


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İzmir'de CHP'den 172 aday adayı! AngeL Haber Arşivi 0 01 Mart 2015 22:16
Atayün MHP’den aday adayı AngeL Haber Arşivi 0 24 Şubat 2015 05:03
Diyarbakır’dan resmen aday adayı AngeL Haber Arşivi 0 17 Şubat 2015 22:54