IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Mart 2015, 19:23   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gaziantep'te Celal Doğan karmaşası




Prensip olarak HDP'nin milletvekili aday adaylığı teklifine 'evet' dediğini açıklayan Celal Doğan'ın ismi, Gaziantep İl Örgütü aday adaylarının tanıtım toplantısında geçmedi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Halkın Demokrasi Partisi (HDP) Gaziantep İl Örgütü, aday adaylarını düzenlediği bir basın toplantısı ile kamuoyuna tanıttı. Aday adaylardan Osman Demirci ile birlikte HDP Gaziantep milletvekilliği için 33 kişi aday adaylığı için başvurusu yaptı.




Milletvekili aday adaylığı için 5'i kadın 2'si engelli 33 kişinin başvururken, düzenlenen bir basın toplantısı ile aday adayları kamuoyuna tanıtıldı. HDP il binasında yapılan basın toplantısında bir konuşma yapan HDP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Karayılan, her kesimden aday adayının bulunduğunu belirterek, parti olarak seçimlere renk katacaklarını ve Türkiye'yi değiştireceklerine inandığını söyledi. HDP'nin demokrasinin anahtarı olduğunu, her kesimden başvurunun da bunun ortaya çıktığını ifade eden Karayılan, "Türkiye'yi değiştireceğimize, Türkiye'ye renk katacağımıza inanıyorum. Bu da farklılıkların kendini temsiliyle olur diye konuştu. Karayılan, gazetecilerin HDP'nin adaylık teklifini kabul ettiği açıklamalarıyla gündeme gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi eski başkanı celal doğan'ın durumuna ilişkin yöneltilen soruyu ise şöyle yanıtladı: "Gaziantep yönetimi, seçim koordinasyonu ve aday başvuru alan komisyonlara Celal Doğan ismi gelmedi. Bizim şu anda Gaziantep'teki yönetimde ve komisyonda bu konu gündemimizde değil. Genel merkezden de bu konuda bize bir açıklama gelmedi. Bu süreçte genel merkezimiz farklı kişilerle görüşebilir ama Gaziantep'te şu anda Celal Doğan ismi gündemimizde yok “dedi.


milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
celal, doğan, gaziantepte, karmaşası


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gaziantep gezilecek yerler ve Gaziantep tarihi yerleri Violent Güneydoğu Anadolu Bölgesi 0 02 Şubat 2014 13:45