IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Mart 2015, 20:37   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Vural: "Türkiye üretmemektedir"




MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, “Bugün gerçekten Türk ekonomisi temelleri sağlam olmayan bir tercihler silsilesi ile büyük risklerle karşı karşıyadır. Türkiye üretmemektedir, Türkiye’nin üretimi ithalata bağımlı hale gelmiştir” dedi.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



İHA
TBMM’de basın toplantısı düzenleyen Oktay Vural, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın muhtarlarla toplantı yaptığını belirterek, “Bugün maalesef yönetilememenin getirdiği maliyeti milletimiz ödüyor. Türkiye’deki sorun yönetilemeyen bir Türkiye sorunudur. Kuralları ve hukuku belli olmayan bir Türkiye sorununu hem siyasetteki karmaşalık hem de ekonomideki karmaşalık tamamen Adalet ve Kalkınma Partisi’nin aczini ortaya koymaktadır. Bugün gerçekten Türk ekonomisi temelleri sağlam olmayan bir tercihler silsilesi ile büyük risklerle karşı karşıyadır. Türkiye üretmemektedir, Türkiye’nin üretimi ithalata bağımlı hale gelmiştir” dedi.





Kozmik oda davasına değinen Vural, “Kozmik odadaki bilgiler nereye gitti? Dönemin Başbakanı Erdoğan ‘vahim bir olay’ demişti. 6 yıl sonra takipsizlik kararı verildi. Bunları kullandınız kullandınız şimdi de yeni bir paralelle milleti kandırmaya çalışıyorsunuz. Kozmik odadaki bilgiler nereye gitti? Askeri kurumları bitiriyorsunuz, polisi bitiriyorsunuz” şeklinde konuştu.
Türk Dil Kurumu’nun web sitesindeki sözlüğünde “müsait” kelimesinin “flört etmeye hazır olan, kolayca flört edebilen (kadın)” olarak tanımlanmasıyla ilgili tartışmalara ilişkin soru üzerine Vural, “Uygun bir üslup değildir. Kadın erkek eşitliği konusunda zihni bir gözden geçirme yapılması gerektiğini düşünüyorum. Kadın erkek insan olarak meseleye bakmak lazım. Kadın, erkek için kötü aynı anlamda olmalı" ifadelerini kullandı.
Ekonomi ve Merkez Bankası ile ilgili hassas bir dönemde olunduğunu belirten Vural, "Kamuoyu önünde tartışma yerine içeride tartışın, tedbirler alın" diye seslendi.
(İHA)

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
türkiye üretmemektedir, vural


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık