IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Mart 2015, 00:50   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
4 yaşındaki Nehir Aslan başka yerde mi öldürüldü?





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Van'ın Gürpınar İlçesi'nde kaybolduktan 4.5 ay sonra evlerinin yakınındaki su kanalında cesedi bulunan 4 yaşındaki Nehir Aslan'ın, kaçırıldıktan sonra başka yerde öldürüldüğü ve sonradan getirilip buraya atıldığı ihtimali üzerinde duruluyor. Jandarma bu yönde soruşturma yaparken köyde birçok kişinin ifadesine başvurulacağı belirtildi.

Gürpınar'a 40 kilometre uzaklıktaki Kırkgeçit Mahallesi'nde oturan 6 kişilik Aslan Ailesi'nin kızları 4 yaşındaki Nehir Aslan, 29 Ekim 2014 tarihinde öğle saatlerinde evinin önünde oynarken ortadan kayboldu. Günlerce mahalle ve çevresinde hiç ara vermeden Nehir'i bulmak için seferber olan askerler, AFAD, UMKE ekipleri ile korucular bir sonuç elde edemedi. Yapılan aramalarda, minik Nehir'in kaybolduğunun ertesi günü evine yaklaşık 300 metre uzaklıkta sadece ayakkabıları bulundu. O günden sonra uzman ekiplerin de katıldığı arama çalışmalarında yine hiçbir sonuca ulaşılamadı.

CESEDİ, EVİNİN YAKININDAKİ SU KANALININ İÇİNDE BULUNDU
Konuyla ilgili arama ve soruşturmalar devam ederken dün acılı haber ailesine ulaştı. Hem ekiplerin hem de mahalle sakinlerinin defalarca aradığı su kanalının içinde bu kez Nehir'in cesedi bulundu. Nehir'in cesedini su kanalının hemen yakınındaki evin sahibi buldu.

Jandarma ekipleri olay yerinde güvenlik şeridi oluşturarak inceleme yaptı. Daha sonra Aslan ailesi teşhis için olay yerine çağrıldı. Aslan ailesi de cesedin kızları olduğunu teşhis ettikten sonra ceset otopsi yapılmak üzere İstanbul'a gönderildi.

"BAŞKA YERDE ÖLDÜRÜLDÜ"
Nehir'i arama çalışmaları sırasında bölgenin didik edildiği sulama kanalının defalarca arandığını belirten bir güvenlik yetkilisi, küçük kızın başka yerde öldürüldükten sonra yakın bir zaman önce buraya getirilip atıldığı ihtimali üzerinde durulduğunu söyledi.

Minik Nehir'in kaçırıldığına ilişkin elde önemli ipuçları bulunduğu, jandarmanın köyde bir çok kişinin yeniden ifadesine başvuracağı belirtildi.

"BURADA BULUNACAĞINI HİÇ TAHMİN ETMEZDİM"
Nehir'in babası Erkan Aslan, karlar eriyince tekrar bölgede arama çalışması başlatılmasını isteyeceklerini belirterek, "Hep aklımdaydı. Karlar eriyince tekrar arama yapılması için istekte bulunacaktım. Ama Nehir benim yanı başımda 50 metre ötemde bulundu. Burada bulunacağını hiç tahmin etmezdim. Ömrümün yettiği kadar Nehir'i bulmak için gidecektim. Aklımızda şüpheler var. Her şey yapılacak otopsiden sonra ortaya çıkacak" dedi.

"KIZIM GÖZÜMÜN ÖNÜNDEYMİŞ CİĞERİM YANIYOR"
Anne Hatice Aslan ise, "Aradık aradık bulamadık. Bir kemik bulduk. 5 aydır evimde taziye vardı. Bugün sona erecek. Herkes aradı bulunamadı kızım gözümün önündeymiş ciğerim yanıyor. Nehir'in bulunduğu yere bakamam artık kızımın kemiklerini orda" diyerek gözyaşı döktü.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Hatice Aslan Nehir'i arama çalışmaları sırasında dünyaya gelen ve Irmak adını verdikleri kızlarıyla teselli buluyor.

CHP HEYETİ TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU
Aslan ailesi taziyeleri kabul ederken CHP Van İl Başkanlığı da taziye ziyareti için Aslan ailesinin evine geldi. CHP Van İl Başkanı Cemal Şen olayın çok acı olduğunu belirterek, "Nehir çok derin izler bıraktı bu bölgede. Biz de Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu ve tüm CHP adına aileye taziye ziyaretinde bulunduk" diye konuştu.


Kaynak: Haberler.com

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
4, aslan, başka, mi, nehir, yaşındaki, yerde, öldürüldü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
'Alo! Git başka yerde konuş' yaSmin Haber Arşivi 0 08 Mart 2014 09:46
Almira - M.Nehir Aslan Afrodit Kitap Tanıtımları 0 05 Nisan 2013 18:39
Aşk Başka Yerde xena Ne Okumalıyım? 0 16 Ekim 2012 21:17