IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Nisan 2015, 16:07   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yeniden Aday Gösterilmeyen MHP'li Yeniçeri'den Buruk Veda




MHP'nin 7 Haziran'da yapılacak milletvekilliği seçimlerinde aday listelerinde yer vermediği Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki odasını topladı. Meclis'teki odanın toplanmasına yardım için eşi Nilgün Yeniçeri de geldi.

BAYRAKLI MESAJ

Toparlanırken burukluk yaşadığı gözlenen Yeniçeri, "En önce bayrağı kucakladık. Kur'an ve bayrak bizim için biri manevi yapımızı, biri milli yapımızı temsil ediyor. Bayraklı geldik bayraklı gidiyoruz." ifadelerini kullandı.

"BURUKLUK OLMADI DERSEM YALAN OLUR"

"Burukluk olmadı dersem kendi kendime yalan söylemiş olurum." diyen Yeniçeri, şöyle devam etti: "Hem kendime hem de başkasına yalan söylememe gibi bir karakterim var. Burukluk tabi var. Bütün bu olan biten anlamlı bir sonuç üretmesi gerekiyordu ama böyle takdir edildi. Dolayısıyla bizim var gücümüzle hareketin ve davanın iktidarı için mücadele edeceğiz. Belki siyasal platform olan Meclis'te değil ama değişik platformları kullanarak gideceğiz. Bu hareketi savunmakta kimse beni durduramaz, susturamaz, hızımı kesemez. Burda ne AKP kesti, ne de milletvekili olmak ya da olmamak kesebilir. Onun için kaldığımız yerden devam edeceğiz. Böyle takdir edilmiş, inşallah hayırlısı olur."

"EN ÇOK KÜRSÜDEN KONUŞMAYI ÖZLEYECEĞİM"

Meclis'teki odasını toparlayan Yeniçeri, çalışmalarını kolilere koydu. "Kolilere sığmıyor. Meclis çalışmalarımız 20 cilde çıktı. Basın toplantıları, yapmış olduğumuz konuşmalar, komisyon ve Meclis konuşmaları. Bunların basına yansımaları ve soru önergeleri içerisinde yer alıyor. Soru önergelerimizin sayısı 9 bin 53; 584 basın toplantısı. Şiir gibi çalıştım. Kademe kademe yerinde, zamanında çalıştık." diye konuştu.

Kartvizit ve notluklar için ise Yeniçeri, "Öbür süreç içinde hazır bastırmıştık. Burda tükendiği için bunları artık kendimize not almak için kullanacağız." ifadelerini kullandı.

Meclis'in en çok neyini özleyeceğinin sorulması üzerine ise Yeniçeri, "Meclis'te özlenecek çok fazla bir şey yok. Çünkü kavgalı, gürültülü geçti bizim. En çok kürsüden konuşmayı özleyeceğim. Maalesef orda da yeteri kadar imkan bulamadık. Görüşlerimizi kamuoyu ile paylaşmak için." şeklinde konuştu.

"BU MECLİS AİLE DÜŞMANI BİR MECLİS"

Milletvekili adayı gösterilmemesine ailesinin sevinip sevinmemesine ilişkin bir soruya da Yeniçeri, "Bu Meclis aile düşmanı bir Meclis. Gerçekten söylüyorum; aile düzenini bozmuştur. Meclis'in gündemi şantaj olarak kullanılarak gece sabahlara kadar burada bekliyorsunuz. Meclis Başkanına 'eğer bir aile sorunu gelirse seni mahkemeye vereceğim' demiştim. Çünkü ben hep düzenli gidiyorum eve. Şimdi geldik milletvekili olduk burda, sabahlara kadar Meclis'teyiz. Hanım arıyor, 'nerdesin', Meclis'teyiz; 'nerdesin', Meclis'teyiz. 'Ne zaman geleceksin'; belli değil. 'Böyle bizi belirsizlik içerisine soktun' diye söylemiştim." karşılığını verdi.

Meclis'te yaşanan kavga ve tartışmaların kendisini çok etkilediğini belirten Yeniçeri, Meclis'te böyle kavga ve yüzeyselliklerin olabileceğini hiç düşünemediğini ifade etti. Meclis'te 4 senede 8 yıllık eğitim almış gibi gittiğini anlatan Yeniçeri, bunun büyük bir kazanç olduğunu kaydetti.

"KAFAMDAKİ MECLİS İLE BURADAKİ MECLİS ARASINDAKİ FARK, ANLAŞILMAZ DERECEDE BÜYÜK"

"Kafamızdaki Meclis ile buradaki Meclis arasındaki fark, anlaşılmaz derecede büyük." diyen Yeniçeri, keşke bu kadar açıklık olmasaydı diye ifade etti. Bazılarının 2 -3 dönemde yapamadığını bir döneme sığdırdığını dile getiren Yeniçeri, her konudaki hızını burada da ortaya koyduğunu söyledi.

Özcan Yeniçeri'nin odasını toplamasına yardım etmek için gelen eşi Nilgün Yeniçeri ise "Vekil olmadan öncede aynı tempodaydık. Olduktan sonra biraz daha fazlalaşmasına rağmen fark eden pek bir şey olmadı bizler için. Daha fazla görecek olmamız bizim için bir kazanç, her şeyin hayırlısı." ifadelerini kullandı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
aday, buruk, gösterilmeyen, mhpli, veda, yeniçeriden, yeniden


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu yeniden aday Seth Haber Arşivi 0 18 Kasım 2014 16:55