IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Beşiktaşlı Taraftarların Reza Zarrab İsyanı (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/691742-besiktasli-taraftarlarin-reza-zarrab-isyani.html)

yoSun 16 Nisan 2015 10:31

Beşiktaşlı Taraftarların Reza Zarrab İsyanı
 
2013 yılının sonundaki 'Rüşvet ve Yolsuzluk Operasyonu'nda üç bakan oğluyla birlikte gözaltına alınarak Türkiye'nin gündemine oturan İran asıllı iş adamı Reza Zarrab'ın, Beşiktaş'ın inşaatı devam eden yeni stadyumu Vodafone Arena'dan loca alması ve siyah beyazlı kulübe kongre üyesi olacağı yönündeki iddialara Çarşı grubu sert tepki gösterdi.

BÜYÜK SES GETİRDİ

Reza Zarrab'ın, Türkiye'nin en modern stadı olacağı ifade edilen Vodafone Arena'dan 1.2 milyon TL peşin para ödeyerek loca satın alması gündeme bomba gibi düşmüştü. Ayrıca siyah beyazlı camiada Reza Zarrab'ın kulübe kongre üyesi olacağı iddiaları da ses getirmişti.

"KULÜBÜMÜZÜ KİRLETMESİNLER"

Bu gelişmeler ve iddialar üzerine siyah beyazlı takımın taraftar grubu Çarşı'nın önde gelen isimlerinden Ayhan Güner sert açıklamalarda bulundu. Güner, yaptığı açıklamada loca satışına karşı çıkarken "Loca satılması bile bize acı verir. Bizim kulübümüzü kirletmesinler" dedi.

"GÜN GELİR, ÜYELİĞİNİ İPTAL ETTİRİRİZ"


Ayhan Güner, siyah beyazlı camiada çok tartışılan Reza Zarrab'ın kongre üyesi olacağı iddiaları için de "Tamamen karşıyız. Onlar kongre üyesi yaparlar biz de gün gelir onu iptal ettiririz" yorumunda bulundu.



İşte Reza Sarraf'ın satın aldığı 50 numaralı loca...

1,2 MİLYON TL'YE 50 NUMARALI LOCAYI SATIN ALDI

Şarkıcı Ebru Gündeş'in eşi olan İran asıllı işadamının Vodafone Arena'daki 50 numaralı locayı 1.2 milyon TL peşin para ödeyerek satın aldığı öğrenildi. Söz konusu locanın 12 kişilik olduğu ifade edildi.

KAYNAK: HÜRRİYET


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:54.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net