IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Mayıs 2015, 12:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Genç kadınlar için haydi TOG Bazar’a





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), bu yıl TOG Bazar’ın dokuzuncusunu düzenliyor. Giriş ücretlerinden elde edilecek gelir, TOG Genç Kadın Fonu’na aktarılacak.

2002 yılından beri 17-25 yaş arası gençlerin güçlendirilmesi için çalışmalar sürdüren Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), TOG Bazar etkinliğini düzenlemeye devam ediyor. TOG Bazar’ın dokuzuncusu, 25 Mayıs Pazartesi günü Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşecek. Yapı Kredi Crystal kart ana sponsorluğunda düzenlenecek etkinliğe yine ünlü firmalar katılacak. TOG Bazar bu yıl ilk kez İstanbul’un ardından bir başka şehirde daha düzenlenecek. Etkinlik, 2 Haziran Salı günü Gönlüferah Otel’in mekân sponsorluğunda Bursa’da da kapılarını açacak.

TOG Bazar, 2005 yılından bugüne kadar 2 milyon 736 bin TL bağış elde etti. TOG, bu bağışla 28 bin 306 gencin sosyal sorumluluk eğitimi almasına ve Toplum Gönüllüsü gençlerin topluma faydalı sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmesine destek oldu.

Geçtiğimiz yıl 1859 ziyaretçinin katılımıyla gerçekleşen ve 581 bin 975 TL bağış elde eden TOG Bazar, bu yıl toplumun oldukça önemli bir sorununa dikkat çekecek. Genç kadınların toplumsal hayatın her alanına eşit ve özgür bireyler olarak katılmalarının önemini vurgulayan TOG Bazar’da, giriş ücretlerinden elde edilecek gelir TOG Genç Kadın Fonu’na aktarılacak.

TOG Genç Kadın Fonu’na ünlü isimlerden de destek geldi. Arzuhan Doğan Yalçındağ, Ali Sunal, Barış Kılıç, Engin Altan Düzyatan, Demet Akbağ, Elif-Kerem Gönlüm, Melis Alphan, Pınar Altuğ, Ümit Boyner, Yasemin Allen, Yonca Tokbaş ve Zerrin Tekindor, TOG Genç Kadın Fonu’na dikkat çekmek için Zeynep Eray’ın tasarladığı tişörtleri giyip, Toplum Gönüllüsü gençlerle birlikte objektif karşısına geçti. Fotoğrafları Tamer Yılmaz çekti.

TOG Genç Kadın Fonu’yla toplumda genç kadınların yaşadıkları sorunlara çözüm getirecek projeler hayata geçirilecek. Genç kadınların güvenlik ve özgürlük alanlarının genişletilmesi için ülke genelinde eğitim, kampanya, savunuculuk ve farkındalık çalışmaları yürütülecek.

Dokuz yıl önce 53 firmayla başlayan TOG Bazar, bu yıl ilk kez İstanbul dışında da gerçekleşecek. 2 Haziran’da düzenlenecek TOG Bazar Bursa’ya 50 firma katılacak. Gönlüferah Otel’in ev sahipliği yapacağı etkinlikte stant açacak markalar arasında Bellazure, Esra İnceefe, Fonfique, Hathi, Jour du Nil, Serenk ve Marble&Co da var.(Hürriyet)

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bazar’a, genc, haydi, icin, kadınlar, tog


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kadınlar sevilmek için yaratılmışlardır. Anlaşılmak için değil. Sözü Sizce Doğrumudur xena Tartışma Platformu 8 26 Ekim 2022 03:27
Kadınlar Neden Genç Erkek Sever? aLya Ah Kadınlar 0 13 Ekim 2011 11:53