IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Mayıs 2015, 11:23   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Beşiktaş’ta tuvalette kavga skandalı!




Düzce Türsan Tesisleri'nin tuvaletinde, 'Kapıyı sert kapattın' ikazı yüzünden başlayan kavgada Z.S. ve Y.S. darp edildikleri iddiasıyla Beşiktaşlı oyuncular E.A., G.Z. ve Y.T.'den şikayetçi oldu.
Ankara’da yapılan Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası Play-Off maçlarına katılan Beşiktaş Genç Kız Voleybol Takımı, Nilüfer Belediyesi ve Karşıyaka’ya aynı skorla 3-1 yenildi. Siya-beyazlı kafile, İstanbul’a dönerken Düzce’deki Türsan Tesisleri’nde mola verdi… Kapodakya’dan dönen ve aynı yerde mola veren 4 kız arkadaşla Beşiktaşlı oyuncular arasında tuvalette başlayan tartışma, kavgaya dönüştü.
İddiaya göre, Beşiktaşlı dört oyuncu Z.S ve ablası Y.S’yi darp etti. Darp olayına Beşiktaş takım otobüsünün şoförü de dahil oldu…
ÖNCE GÖĞSÜMDEN İTEKLEDİ!
Akşam’ın haberine göre; Siyah-beyazlı oyunculardan şikayetçi olan Z.S olayı şu şekilde anlattı: “Kapodokya’dan turdan dönerken ablam Y.S, kız kardeşim F.S ve ablamın arkadaşı E.A ile tuvalete gittik… Ben tuvaletten çıkarken kapıyı yüzüme çarptı. Ben de kapıyı sert kapatan ve karakolda isminin T.E olduğunu öğrendiğim şahsa, ‘Biraz dikkatli olsana’ dedim. Bir adım ilerledim arkamdan ‘Seni buraya gömerim, görürsün’ diye bağırdı. Sonra da beni göğsümden itekledi.
SARIŞIN ‘O…PU’ DİYE BAĞIRDI
Ablam takım arkadaşlarına ‘Arkadaşınıza sahip çıkın’ diye uyarıda bulundu. Ama askine sarışın olan bir kız, ‘O…pu’ diye hakaret ederek beni tartaklamaya başladı. Diğeleri de geldi. İsmini karakolda öğrendiğim G.Z. göğsüme tekme attı. Yere düştüm… Kız kardeşim beni kaldırdı ancak aldığım darbenin etkisiyle tekrar yere düştüm. Bu sırada içeriye otobüs şoförü girdi, elime vurarak ‘Siz kimsiniz ya’ diye bağırdı.
OYUNCULARDAN DAVACIYIM
Tesis görevlileri gelip kızları dışarı çıkarttılar. Takım görevlileri onları otobüse kilitledi. Bize ‘Takım yenildi, moralimiz çok bozuk, kusura bakmayın’ dediler. Jandarma gelip beni hastaneye götürdü. Beni darp edne 4 kişiden.” Z.S.’nin ablası Y.S. de benzer bir ifadeyle Beşiktaşlı oyunculardan davacı oldu.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
beşiktaş’ta, kavga, skandalı, tuvalette


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık