IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Mayıs 2015, 11:39   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sözcü patronundan ‘gölge oyunu‘





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Sözcü'nün 'Gölge adam' lakaplı patronu Ertuğrul Akbay, kaçak garajıyla ilgili herkesi kandırmaya çalıştı. Kaçak garajı kendisi yıkmış gibi göstermek eçin sadece üzerindeki tentesini kaldırdı.

Ertuğrul Akbay, başkasının tapulu arazisini gasp ederek yaptığı garajı yıktığını iddia etti. Garajın tentesini söküp belediyeye "Yıktım" dedi. Üç duvar örerek çöktüğü arsayı ise saklayamadı. Belediye bu oyuna kandı ama bu ucuz numara amacına ulaşamadı. Şimdi bir kez daha hem belediyeye hem Akbaylar'a çağrı yapıyoruz: Yasal süre doldu, o duvarları derhal yıkın!

Takvim gazetesi, Sözcü'nün sahipleri Ertuğrul ve Burak Akbay'ın Boğaz'daki 50 milyon TL'lik malikanesinin garajının kaçak olduğunu ortaya çıkardı. Komşusunun tapulu arazisine çökerek garaj yapan Akbaylar, bu haber üzerine yıkıldı. Belediye ekipleri söz konusu haberler üzerine harekete geçti, Önce Akbaylar'ın kaçak garajı tespit edildi, ardından da görevliler şatoya giderek Ertuğrul Akbay'a kaçak garajın yıkılması için resmi tebligatı sundu. 76 yaşındaki gazete patronu belgeyi elden alırken ekiplere, "Tamam ben yıkacağım" sözünü verdi. 8 Mayıs'ta tebligatın teslimi ile Akbay'ın 15 günlük yasal süresi başladı.

AKLISIRA KURNAZLIK YAPIYOR


Gölge Adam milyonlarca liralık şatosunun arazisine iş makinelerini sokmamak için garajı kendisi yıkma kararı aldı. Kaçak olarak üç duvar arasına tente çekilerek oluşturulan garajın üstündeki tenteler söküldü. Ertuğrul Akbay, sadece tentesini söktüğü kaçak garajının resmini belediyeye gönderirken, belediye görevlileri de bu resmi "Kaçak yapı yıkıldı" diye basına dağıttı. Akbaylar'ın yolladığı resimlerde garajın sadece üstünü örten tentelerin söküldüğü anlaşılırken, başkasının tapulu arazisine tecavüz edilerek zorla gasp edilen arsanın ve ağaçlar kesilerek örülen üç kaçak duvarın yerinde durduğu görülüyordu. Akbaylar yaptıkları ucuz oyunla belediyeyi kandırdı ama fotoğraflar her şeyi ortaya koydu. Tapulu arsası gasp edilen vatandaş da arazilerine giren üç duvarın yıkılması gerektiğini belirtti. Son kez daha sesleniyoruz, hem Akbaylar'a hem de Akbaylar'ın ucuz bir numarayla kandırdığı belediyeye sesleniyor: Yasal süre doldu. Görevinizi yapın. O kaçak duvarları derhal yıkın!


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



SIRADA KAÇAK KAPI VAR
Takvim gazetesi, kaçak garaj sürecinin takipçisi olurken malikaneye giden Orman Sokağı'nın Akbay ailesi tarafından demir kapıyla kapatılmasını da unutmadı. Ormana çıkan yolu da gasp eden Akbaylar, yolun vatandaşlar tarafından kullanılmasını da engelledi.

(STAR)

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
oyunu‘, patronundan, sözcü, ‘gölge


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
MİT'in İstanbul patronundan Emniyet'e ziyaret PassioN Haber Arşivi 0 05 Nisan 2012 19:49
Gölge Kovalamacası Oyunu Liaaa Aile Evlilik ve Çocuklar 0 21 Mart 2012 15:51
Gölge Oyunu KarakıZ Tiyatro 1 05 Kasım 2011 08:47
Apple'ın yeni patronundan mektup var Ocean Mac OS 0 27 Ağustos 2011 16:12
Gölge Oyunu Nedir Lady Merak Ettikleriniz 0 09 Nisan 2011 16:02