IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Mayıs 2015, 12:44   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Büyük köstebek yakalandı




Paralel Devlet Yapılanması'na karşı yapılan operasyonlarda görevli aralarında İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı'nın da olduğu savcı ve hakimleri ölümle tehdit eden ve hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğu ileri sürülen twitter kullanıcısı "AnatoliaHack" rumuzlu Ahmet D. (55), Ankara Emniyeti Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından Polatlı'da yapılan operasyonla gözaltına alındı.

TEM'de ifade verdikten sonra Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Savcısı Tekin Küçük tarafından sorgulanan Ahmet D., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Harun Kodalak'ın odasının twitter hesabından yayınladığı fotoğraflarını cep telefonu ile çektiği kamera görüntülerinden tespit edilen Ahmet D.'nin daha önce Adliye'de İcra Müdürlüğü'nde çalıştığı ancak bir süre önce meslekten ihraç edildiği ortaya çıktı.

İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCISI'NI ÖLÜMLE TEHDİT

Ahmet D. hakkındaki tutuklama kararının, Samanyolu TV Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca ve cemaate yakın olduğu belirtilen polisleri usule aykırı şekilde tahliye eden İstanbul Adliyesi'ndeki hakimlerin kararını uygulamadığı iddiasıyla cemaatin hedefi haline gelen İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Orhan Kapıcı'yı ölümle tehdit ettiği gerekçesiyle verildiği öğrenildi.

BAŞSAVCI'NIN MAKAMININ FOTOĞRAFINI ÇEKTİ. İNİNDEYİZ DİYE TWİT ATTI

Ahmet D.'yi ise 19 Mayıs 2015 günü Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Harun Kodalak'ın makam odasına kadar gelerek çektiği ve paylaştığı görüntüler ele verdi. "AnatoliaHack" hesabından 19 Mayıs günü saat
13.50 sıralarında, "Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Harun Kodalak makamının girişine özel güvenlik görevlileri de koysan özel kilitli giriş kapıları da yapsan inindeyiz. Ben ağayım ben paşayım diyenler kapıları kilitlemişler makamlarında toplantı yapıyorlar" şeklinde twitler atıldı.

KAMERA KAYITLARINDAN TESPİT EDİLDİ

Uzun süredir Siber Suçlar ve TEM ekipleri tarafından takipte olan bu hesaptan yapılan bu paylaşımlar üzerine Ankara Adliyesi'nin başsavcılık katındaki kamera kayıtları saat saat incelendi. Kamera görüntülerine göre, Ahmet D., yanında boşandığı ancak gayri resmi olarak birlikte yaşadığı karısı ile birlikte başsavcılık katına geliyor. Kapalı kapı özel güvenlik görevlisi tarafından açıldıktan sonra elinde açık olduğu görülen cep telefonu ile başsavcılık özel kalem kapısına kadar gelen Ahmet D., görevlilerin kendisine bakmadığı bir anda cep telefonu ile makam giriş odasını görüntülüyor. Kamera görüntülerinden kimliği tespit edilen Ahmet D., Polatlı'da kıskıvrak yakalandı. Mahkemeye çıkarılan Ahmet D. tutaklanarak cezaevine gönderildi. Ahmet D., AnatoliaHack hesabını kullanmadığını iddia etti.
Ancak savcılık Ahmet D.'nin cep telefonu üzerinde yaptığı incelemede; bu hesaptan paylaşılan fotoğrafların telefonun hafızasında da yer aldığını ve görüntülerin bu yolla çekildiğini saptadı.

İŞTE SAVCILIK İFADESİ

Şüpheli Ahmet D.'nin, ifadesinde şunları söylediği öğrenildi:

"Ben Ankara TEM Şube Müdürlüğünde müdafi huzurunda vermiş olduğum savunmayı tekrar ediyorum. Ben icra müdürlüğünden ihraç edildikten sonra bilgisayar tamiri işleriyle uğraşmaya başladım. Benim iş yerim yoktur. Evde tamirat işleri yapmaktayım. Benim sorumlu olmadığım bir borç nedeniyle hakkımda icra takibi yapılınca ben eşimle anlaşmalı olarak boşandım, ancak gayri resmi olarak birlikte yaşamaya devam etmekteyiz.

Türk Hack Team üyesiyim

Emniyetteki ifademde ayrıntılı olarak belirttiğim üzere adli yazılım programı hazırlamak konusunda kendimi yetiştirmek için inspeak kullanıcı adıyla beyazorg, Türk Hack Team isimli sitelere üye oldum.
Yazılım dilleri ve programlama konusunda kendimi yetiştirdim. Beyazorg sitesinin banka usulsüzlüklerini görünce ayrıldım ve haklarında ihbarda bulundum. Daha sonra inspeak kullanıcı adıyla Redhack hacker grubu ile bağlantı kurdum. Redhack tarafından bana DDOS programı gönderildi. Bu programla Türk Hava Yollarına siber saldırı olup olmadığını bilmiyorum. Olayın tarihini de hatırlamıyorum. Türk Hack Team üyesi bir arkadaşım bana DDOS programında virüs olduğunu, IP numaramın karşı tarafa düştüğünü, bilgisayarımın onların eline geçebileceğini, her şeyini takip edebileceklerini söyledi.

Telsizle gemileri dinliyorum

Ben ikamet ettiğim evin terasında ele geçirilen telsizi, kayınvalidemin yazlığında gemileri dinlemek için almıştım. Ancak internetten ikinci el olarak aldığım Kenwood marka telsizi istediğim türden olmaması nedeniyle geri iade etmek istedim. Satın aldığım kişi bunu kabul etmeyince, İnspeak rumuzuyla donanım haber sitesinden satışa çıkardım.

UZAKTAN BAĞLANTI YOLUYLA REDHACK'ÇİLERLE GÖRÜŞTÜM

Anatolia Hack isimli twitter kullanıcısı ben değilim, kimin kullandığını da bilmiyorum. Ancak İstiklal Kemal kullanıcı adını kullanan bir kişi twitter'dan bana Anatolia Hack kullanıcısının Redhack'ten ayrıldığını söylemişti. Ben Anatolia Hack isimli twitter hesabında hiçbir paylaşımda bulunmadım. İstanbul Sulh Ceza hakimlerine, İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Orhan Kapıcı'ya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, eski Cumhuriyet Başsavcısı Hakkı Köylü'ye, Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Harun Kodalak'a hakaret ve tehditte bulunmadım. Redhack'çiler Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya ait telefon numaralarını yayınladılar.
Ben basından bu haberleri okudum. Uzaktan bağlantı programıyla Redhack'çilerle görüştüm. Bir Redhack üyesi bana Vodafone, Turkcell ve Avea firmalarının sistemlerini hacklediklerini, bu şekilde numaralara ulaştıklarını söyledi. Ben S.S. adında birini tanımıyorum. Bu kişinin internet sitesine girmedim.

ANKARA ADLİYESİNE GELDİM

Ben eşim A.A. ile birlikte onun emeklilik işlemlerini takip etmek için
19 Mayıs 2015 tarihinde saat 09.30 sıralarında Ankara Adliyesi'ne gelmiştim. Önce Adalet Komisyonu işlemleri eşim için yaptırdı, buradan bize bakanlık muharebeye gitmemiz söylendi ve bir zarf verildi.
Bakanlık muharebe de bize bir evrak vererek, başsavcılık makamında imzalatmamızı söylediler. Başsavcılıkta sekreter hanım yarım saat, bir saat sonra gelmemizi söyledi ve evrakı bizden aldı. Saati doldurunca yeniden başsavcılık katına gittik. Oradaki özel güvenlik görevlisi bize sorun çıkarınca ben ne olur ne olmaz diye telefonu çıkararak kamerayla çekim yapmaya başladım. Özel kaleme uğradık, evrakın aşağıya gönderildiği söylendi. Aşağıdaki bakanlık muharebeye gidip işlerimizi hallettik. Hatırlamadığım saat adliyeden ayrıldık. Telefonumun hafızası dolduğundan bu video görüntüsünü daha sonra evdeki harici hard diske aktardım. O hard disk masaüstü bilgisayarıma bağlı idi. Ben bu görüntüyü Anadolu Hack twitter hesabıyla internette yayımlamadım.
Cumhuriyet Başsavcısına hakaret etmedim. Benim telefonumda gizli video çekimi yapan programda vardır. Benim telefonumda hiç fotoğraf bulunmaz. Ben telefonumun fotoğraf çekme özelliğini hiç kullanmam.
Anadolu Hack hesabında bulunan fotoğrafların, benim telefonumda yer aldığı iddiasını kabul etmiyorum. Ben adli yardımlaşma gereğince Anatolia Hack hesabının IP numarasının belirlenmesini talep ediyorum.
Ben devlet memurluğu yapmış insanım. Herhangi bir terör örgütüyle bir ilişkim yoktur. Paralel yapıyla da bir ilgim yoktur. Üzerime atılı suçları kabul etmiyorum."

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bÜyÜk, kÖstebek, yakalandı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dışişleri'ndeki görüşmeyi sızdıran köstebek yakalandı MasteR06 Haber Arşivi 0 08 Nisan 2014 13:22
Büyük İskender Fena Yakalandı Juventus Haber Arşivi 0 13 Haziran 2009 02:38
Büyük İskender Böyle Yakalandı dreamy Haber Arşivi 0 04 Haziran 2009 12:08