IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Haziran 2015, 13:00   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Seçmen Kılıçdaroğlu'nun yüzüne bu soruyu sordu: Fatiha'yı bilir misin?




Miting için gitti Düzce'de bir vatandaşın kendisine "Sen Fatiha'yı okuyabilir misin?" şeklinde bir soru yönelttiğini belirten CHP Lideri, "AKP, vatandaşta öyle bir algı yaratmış ki sanki biz Fatiha okumayı bilmiyormuşuz, sanki kendileri dışında olan herkes dinsiz" ifadelerine yer verdi.

İşte Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satırbaşları;

"Bu se*çi*min bi*zim pen*ce*re*miz*den en önem*li ko*nu*la*rı bi*ze gö*re şöy*le: 1- Va*tan*da*şın sı*kın*tı*la*rı*nı na*sıl çö*ze*ce*ği*mi*zi bi*rin*ci el*den du*yur*mak ol*du. 2- 'CHP pro*je üret*mi*yo*r' al*gı*sı*nı ta*ma*men yık*tık. 3- 'CHP, Cum*hu*ri*yet, Ata*türk, la*ik*lik*ten baş*ka şey*le uğ*raş*ma*z' al*gı*sı*nı yık*tık. 4- 'CHP in*san*la*rın ya*şam tar*zıy*la, kı*lık-kı*ya*fe*tiy*le il*gi*le*nir, ya*sak*lar ge*ti*ri*r' al*gı*sı*nı yık*tık. 5- 'CHP Tür*ki*ye*'nin ge*le*ce*ği*ni dü*şün*mez, ye*te*ri ka*dar eko*no*mi*yi kav*ra*ma*z' al*gı*sı*nı pro*je*le*ri*miz*le yer*le bir et*tik. İş dün*ya*sı ve üre*ten ke*si*mi ge*li*rin hak*ça bö*lü*şü*le*ce*ği bir mo*del*le ya*nı*mı*za çek*me*ye ça*lış*tık. Bu*nun olum*lu et*ki*le*ri*ni Tür*ki*ye*'nin her ilin*de gö*rü*yo*ruz. So*nuç*la*rı*nı san*dık*ta top*la*mak is*ti*yo*ruz.

"EN ÇOK SAKARYA'DA ŞAŞIRDIM"

Mi*ting*le*ri*miz sı*ra*sın*da be*ni en çok şa*şır*tan Düz*ce ol*du, Ada*pa*za*rı ol*du. Mil*let*ve*ki*li*mi*zin bu*lun*ma*dı*ğı bu il*de ina*nıl*maz bir coş*ku var*dı. Sa*kar*ya da öy*ley*di. Mil*let*ve*ki*li çı*ka*ra*ma*dı*ğı*mız il*ler*den mil*let*ve*ki*li çı*kar*mak bi*zim için sür*priz ol*ma*ya*cak. Şan*lı*ur*fa*'dan, Ri*ze*'den, Düz*ce*'den, Kar*s'*tan, Iğ*dı*r'*dan ve birçok il*den mil*let*ve*ki*li çı*ka*ra*ca*ğı*mız gi*bi, di*ğer il*ler*de de mil*let*ve*ki*li sa*yı*mı*zı ar*tı*ra*ca*ğız. İz*mi*r'*de. An*ka*ra*'da du*ru*mu*muz çok iyi. İs*tan*bu*l'*da 1. ve 3. Böl*ge'*de du*ru*mu*muz güzel. 2. Böl*ge'*de bi*raz ek*sik*lik*le*ri*miz var oraya da ağır*lık ve*ri*yo*ruz. An*ka*ra, İs*tan*bul, İz*mi*r'*de in*şal*lah bi*rin*ci par*ti ola*ca*ğız.

"FATİHA'YI OKUYABİLİR MİSİN?"

Düzce'deki başarılı mitingimizden sonra otomobile binmek için giderken kalabalık içinden birisi bana 'Kılıçdaroğlu bir bekle' deyip bana doğru yaklaştı. 'Oyumu sana vereceğim vermesine ama içim rahat değil. Sen Fatiha'yı okuyabilir misin' dedi. Ben de 'tabii okurum' dedim ve Fatiha Suresini okudum. O zaman 'şimdi içim rahat bir biçimde sana oy vereceğim' dedi. AKP, vatandaşta öyle bir algı yaratmış ki sanki biz Fatiha okumayı bilmiyormuşuz, sanki kendileri dışında olan herkes dinsiz. Mütedeyyin olan insanlar AKP'nin din istismarını camilere, miting meydanlarına taşımasından alabildiğine rahatsızlar. Camiye siyaset sokulmaz. Orada ibadet yapılır. Birilerini kötülemek için camiye gidilir mi? İşte, AKP'nin bu uygulamaları karşısında o kesimler AKP'den kopuyor." (Sözcü)

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bilir, bu, fatihayı, kılıçdaroğlunun, misin, secmen, sordu, soruyu, yüzüne


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bilir Misin? MoHaC Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 3 03 Şubat 2024 22:30
K.K.D - Bilir misin? Coldman Amatör Şairler 0 14 Ekim 2014 22:27
Aşk sordu soruyu Rüzgar Aşk ve Sevgi Köşesi 0 26 Kasım 2011 17:05
Bilir misin yar ? PauL Aşk ve Sevgi Köşesi 0 10 Kasım 2011 19:02
Bilir misin, yar? Dilara Aşk ve Sevgi Köşesi 0 05 Mayıs 2010 23:43