IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Haziran 2015, 14:33   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Heyecandan boş kasaları alarak kaçtılar!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Küçükçekmece'de banka ATM'sinin para kasalarını değiştiren görevlileri silahla tehdit ederek soygun yapan iki şüpheliden biri yakalandı.
Soygun sırasında ATM cihazını gören güvenlik kameralarının yönünü değiştirmek gibi hiçbir detayı atlamayan soyguncuların, heyecandan boş kasaları alarak kaçtıkları ortaya çıktı.Küçükçekmece Atakent'te bulunan bir AVM'nin dış alanında bulunan banka ATM'si, 8 Haziran 2015 tarihinde silahlı iki kişi tarafından soyuldu. ATM'nin boşalan kasasının dolusu ile değiştirilmesi sırasında görevliler Çağlar G. ile Gökmen Y.'nin yanına gelen iki kişi, silahla tehdit ederek ATM'nin 4 sürgülü kasasını alıp kaçtılar.

BİR SOYGUNCU HEMEN YAKALANDI

Banka görevlisinin ATM içindeki panik butonuna basması üzerine polis, bölgede saldırganları aramaya başladı. Polis, 51 yaşındaki Yılmaz D.'yi 4 para kasası ve soygun sırasında kullandığı iddia edilen kurusıkı tabancası ile Atakent'ten çıkmadan yakalayarak gözaltına aldı. Soygunculardan ikincisi ise bütün aramalara rağmen bulunamadı.

HEYECANDAN BOŞ KASALARI ALDILAR

Şüpheli Yılmaz D.'nin üzerinde bulunan para kasalarında yapılan incelemede içlerinde sadece 170 lira olduğu görüldü. Soyulan banka görevlileri Çağlar G. ile Gökmen Y., ifadelerinde ATM'nin boşalan para kasalarını değiştirmek için gittiklerini, saldırganların değişim bittikten sonra geldiği için dolu kasa diye boş kasaları içine bakmadan alarak kaçtıklarını söylediler.

GÜVENLİK KAMERALARANIN YÖNÜNÜ BİLE DEĞİŞTİRDİLER

ATM'yi gören güvenlik kamera kayıtları incelendiğinde soygun öncesinde yönünün değiştirildiği, gerekli her türlü tedbirin soyguncular tarafından düşünüldüğü anlaşıldı. Görüntülerde ATM'nin sadece bir bölümü ile para kasalarını değiştiren görevlilerin yer aldığı görüldü.

BİR SOYGUNCU TUTUKLANDI DİĞERİ ARANIYOR

Gözaltına alınan Yılmaz D.'nin, uyuşturucu madde bulundurmak, kasten yaralama ve ateşli silahlar kanununa muhalefet etmek gibi 6 farklı suçtan polis kaydı bulunduğu öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği'ndeki işlemleri tamamlanan Yılmaz D., Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi. Şüpheli Yılmaz D. nöbetçi mahkemeye verdiği ifadesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer saldırganın aranması için gerekli çalışmaların sürdüğü belirtildi.
Ali AKSOYER - İstanbul DHA

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
alarak, boş, heyecandan, kaçtılar, kasaları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
PC kasaları neden küçülmüyor? SeckiN Bilim Dünyasından Son Haberler 0 18 Eylül 2013 19:36
• Kasaları boşalttılar!. Sametold Haber Arşivi 0 04 Ocak 2011 19:55